Dosadni muskarci

Normalno da žena hoće da izgleda dobro i privlačno. Instagram je platforma koja podržava i povećava ženstvenost i seksipil, što bez lažnog moralisanja jeste super.
Ali...navučenost na pažnju postane ovisnost. I baš je tu i problem što pravo samopouzdanje tek treba da se izgradi. Instagram je pomogao da se onemogućio jedan važan segment sazrijevanja tj. samoprihvatanja.

Zato su i takve djevojke mačak u dzaku.

Po meni, poenta je imati zdravo samopouzdanje, voljeti prvo sebe pa onda partnera.
Jer ljubav je prihvatanje prvo sebe pa i druge osobe...

Pa i nije super, zato što se stvara lažna slika o sebi, puca se ego i sujeta, a onda stigne otrežnjenje i to bude jako loše.

To što neka ima 1000 lajkova, to ne znači da je uopšte poželjna, za seks može i ovako svako naći šta god. I pride to zapravo i nije samopouzdanje, to je lažna slika o sebi bukvalno.

Pa i nije super, zato što se stvara lažna slika o sebi, puca se ego i sujeta, a onda stigne otrežnjenje i to bude jako loše.

To što neka ima 1000 lajkova, to ne znači da je uopšte poželjna, za seks može i ovako svako naći šta god. I pride to zapravo i nije samopouzdanje, to je lažna slika o sebi bukvalno.
Znam o čemu pričaš, to se podrazumjeva. Ali pričam o benefitima, kojih da nema, ne bi muškarci ni prihvatili u tolikoj mjeri Instagram jer je zbog načina funkcionisanja to više ženska platforma.

Imaš li ti profil tamo i koliko gledaš te djevojke?

Znam o čemu pričaš, to se podrazumjeva. Ali pričam o benefitima, kojih da nema, ne bi muškarci ni prihvatili u tolikoj mjeri Instagram jer je zbog načina funkcionisanja to više ženska platforma.

Imaš li ti profil tamo i koliko gledaš te djevojke?

Ne gledam, bukvalno zbog toga navedenog, da tamo klikćem, lajkujem, da čak i monetizuju to što ih neko klikće, meni je to sve debilno.

A naročito ne ostavljam lajkove na takvima, to je kao pumpica za ego.

Ali od svih mana, od svega na svetu sto moze biti lose na prvom sastanku, od mirisa, emocije i osmeha, od nevaspitanja i poroka, najgora stvar za srpske zene dodje ona vezana za buducu svekrvu i mogucnost glasnog seksa.

Imam malo vise godina pa mogu komotno da tvrdim da problem sa samostalnoscu nije usko povezan sa boravkom u maminom stanu.
Isti problem se vidi kroz naoko nepovezane manire, koliki je dzentlmen i da li je uopste dzentlmen, recimo, moze da zivi sam i seksa se uz riku tigra, ako ne zna da se ponasa sa zenom u restoranu kako treba, sledeceg sastanka ne bi bilo.
Pa bio samostalan od petnaeste.

Saglasna sam da je potrebna samostalnost ali ona se stice a ne osvaja.

Ali od svih mana, od svega na svetu sto moze biti lose na prvom sastanku, od mirisa, emocije i osmeha, od nevaspitanja i poroka, najgora stvar za srpske zene dodje ona vezana za buducu svekrvu i mogucnost glasnog seksa.

Imam malo vise godina pa mogu komotno da tvrdim da problem sa samostalnoscu nije usko povezan sa boravkom u maminom stanu.
Isti problem se vidi kroz naoko nepovezane manire, koliki je dzentlmen i da li je uopste dzentlmen, recimo, moze da zivi sam i seksa se uz riku tigra, ako ne zna da se ponasa sa zenom u restoranu kako treba, sledeceg sastanka ne bi bilo.
Pa bio samostalan od petnaeste.

Saglasna sam da je potrebna samostalnost ali ona se stice a ne osvaja.

dvd_pritajeni_tigar_skriveni_zmaj_vv.jpg

Možda je pritajeni tigar, ali skriveni zmaj. :D

Pogledajte prilog 1594591

Možda je pritajeni tigar, ali skriveni zmaj. :D

Moze biti, moze biti...mozda je cekao nekog posebnog, mozda je, brate mili, umetnik koji u zemlji Srbiji radi za kikiriki.

Kada slusas nase zene najbolje je da svi bace knjige i uzmu po jedan komp pa da krenu da skrecuju od pete godine a autsorsuju od dvadesete.
Nijedna profesija mi nije toliko postala antipaticna kao ta i stvarno bih zelela da moje dete ostvari zelju i postane paleontolog. Siromasni i srecni paleontolog.

Veliki Pupin je molio majku Olimpijadu za blagoslov kada je odlazio za SAD. Stajao je bas svaki put kada je o njoj govorio.
Ne znam da li si citao Od pasnjaka do naucnjaka, sjajna knjiga za mlade ljude.

Gde je strast, gde je san, gde je zanesenost...ima da se pretvorimo u te racununare u koje povazdan buljimo.
Kazem samostalnost se stice, razvija, taman posla da treba svi da se pretvore u stan da bi imao gde da privedes zensku.
Mozda pises knjigu pa nemas para...ili radis na doktoratu...ili skupljas za privatni posao...ili si upravo dobio otkaz...ili imas neku nadu u sutra.
To za mene nije crvena lampica na sastanku.

Moze biti, moze biti...mozda je cekao nekog posebnog, mozda je, brate mili, umetnik koji u zemlji Srbiji radi za kikiriki.

Kada slusas nase zene najbolje je da svi bace knjige i uzmu po jedan komp pa da krenu da skrecuju od pete godine a autsorsuju od dvadesete.
Nijedna profesija mi nije toliko postala antipaticna kao ta i stvarno bih zelela da moje dete ostvari zelju i postane paleontolog. Siromasni i srecni paleontolog.

Veliki Pupin je molio majku Olimpijadu za blagoslov kada je odlazio za SAD. Stajao je bas svaki put kada je o njoj govorio.
Ne znam da li si citao Od pasnjaka do naucnjaka, sjajna knjiga za mlade ljude.

Gde je strast, gde je san, gde je zanesenost...ima da se pretvorimo u te racununare u koje povazdan buljimo.
Kazem samostalnost se stice, razvija, taman posla da treba svi da se pretvore u stan da bi imao gde da privedes zensku.
Mozda pises knjigu pa nemas para...ili radis na doktoratu...ili skupljas za privatni posao...ili si upravo dobio otkaz...ili imas neku nadu u sutra.
To za mene nije crvena lampica na sastanku.
jeste,to je sve opravdano kada pricas o muskarcu u ranim 30-im,ovaj u 45 ako sedi sa mamom kod kuce i nada se buducnosti dok pise knjigu..taj je u problemu.

Ja sam jedna dosadna žena i vrlo sam osjećajna prema mom dosadnom čoveku i našem dosadnom životu.
Da više dan jedan ne provedem uzbudljivo, ne bih zažalila, meni bilo uzbuđenja dosta za ceo život.

Ok vrv sam promašila temu al ne mari.

nije imao sve zube?nije imao trbusnjake kao na slikama? imao je uzasan naglasak?pricao je hvalospeve o sebi?platio je samo svoje pice? napunio je pikslu za pola sata?bio je navalentan?:zper:
Ovoliko detalja zene uoce upoznavajuci muskarca sa interneta? 🫣🫣
Dobro je sto nikad nisam isao na neki dejt sa interneta, verovatno bi svaki put bio ostavljen sam za stolom nakon tri minute. 😄

Da li ste upoznale nekog super seksi tipa preko interneta koji vas je uzivo razocarao?

nije imao sve zube?nije imao trbusnjake kao na slikama? imao je uzasan naglasak?pricao je hvalospeve o sebi?platio je samo svoje pice? napunio je pikslu za pola sata?bio je navalentan?:zper:

Хехе... Супер секси са нета који је уживо разочарао. Ове измишљене приче су так занимљиве. 🙂

Back