Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 90.888
ako nema stomače to je neka vrst anomalije bjež od toga
... добар је......али за клацкање...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako nema stomače to je neka vrst anomalije bjež od toga
bez nekim
ja sam zavrsila svasta nestoИх... Па ти си тек завршила приправнички...
Hm, pa bolje da ga teraš da šeta, kosi, nosi...
ja sam zavrsila svasta nesto
Kakve veze imaju zubi i trbusnjaci sa dosadom?Da li ste upoznale nekog super seksi tipa preko interneta koji vas je uzivo razocarao?
nije imao sve zube?nije imao trbusnjake kao na slikama? imao je uzasan naglasak?pricao je hvalospeve o sebi?platio je samo svoje pice? napunio je pikslu za pola sata?bio je navalentan?
neslavno sam spojila naslov i tekst,priznajemKakve veze imaju zubi i trbusnjaci sa dosadom?
Karma is a bitch,...što se nas žena tiče. Jer su obično i najbolji frajeri.Ne znam za muskarce koji doraduju svoje slike a da nisu gejevi, to je bas retko. Verovatno vas je karma namestila.
jel ti ovo devojka?
ti usamljeni tpovi uglavnom imaju psa kome daju svu svoju ljubav.
Zene treba da inspirisu muskarca da bi on bio zabavan.Nazalost,uglavnom su nezanimljive i nezainteresova za zivot,osim za neki uzak krug stvari koje ih zanimaju
Zene su iz tog razloga i uspesnije od muskaraca u karijeri,mnogo su fokusiranije na jednu stvar i okrenute cilju koji hoce da postignu i spremne su da zanemare sve ostalo kako bi to postigle.Koliko su velike razlike izmedju ta dva pola,najbolje se uocava kad se otisnu na neko putovanjeApsolutno.Ja licno jesam npr introvert kada me neko ne inspirise i vecina zena me ne inspirise a tek zene koje se smiju svaki dan,hoce stalno neku akciju i pokret vecina njih mi je dosadna jer ih citam kao knjigu,sve samo to radio puta 10 sto i one ali ne radim otkacene stvari da bi se dopao nekoj zeni itd.Boli me uvo jesam li zabavan zeni,ja sviram 3 instrumenta,znam da vozim sjajno,cijeli zivot citam i nisam samo onaj streber sto cita a ne vadi knjigu iz ruke nego i znam i boks i karate jer sam ih trenirao kao klinac,jako dobro sviram giraru i solidno klavir,znam i da skacem u vodu sa 15 metara ,putujem znao vani fascinatne ljude sela obilazio,gradove,sve samo to cijeli zivot solo ucio msm vecinu stvari ne sve.A imao sam prijateljicu jednu jedinu u zivotu koja je tek nakon godina i godina druzenja saznala da ja znam sve te stvari nije mogla da vjerujem.Kaze pa zasto mi nisi rekao,pa zato sto nije bilo potrebe ne radim to radi tebe nego radi sebe.Ja nemam potrebu nikog da fasciniram i mozda neko pomisli dosadan sam a nemaju pojma kako se super zabavljam.Ali ako vidim zenu da sa nekim drugim prica o onom sto je moja neka pasija ja cu joj ponuditi da zajedno to vjezbamo i usavrsavamo
...ali sve to nema veze,ne moze se uvek i sve zamerati,takve su kakve su,cuti i trpiApsolutno.Ja licno jesam npr introvert kada me neko ne inspirise i vecina zena me ne inspirise a tek zene koje se smiju svaki dan,hoce stalno neku akciju i pokret vecina njih mi je dosadna jer ih citam kao knjigu,sve samo to radio puta 10 sto i one ali ne radim otkacene stvari da bi se dopao nekoj zeni itd.Boli me uvo jesam li zabavan zeni,ja sviram 3 instrumenta,znam da vozim sjajno,cijeli zivot citam i nisam samo onaj streber sto cita a ne vadi knjigu iz ruke nego i znam i boks i karate jer sam ih trenirao kao klinac,jako dobro sviram giraru i solidno klavir,znam i da skacem u vodu sa 15 metara ,putujem znao vani fascinatne ljude sela obilazio,gradove,sve samo to cijeli zivot solo ucio msm vecinu stvari ne sve.A imao sam prijateljicu jednu jedinu u zivotu koja je tek nakon godina i godina druzenja saznala da ja znam sve te stvari nije mogla da vjerujem.Kaze pa zasto mi nisi rekao,pa zato sto nije bilo potrebe ne radim to radi tebe nego radi sebe.Ja nemam potrebu nikog da fasciniram i mozda neko pomisli dosadan sam a nemaju pojma kako se super zabavljam.Ali ako vidim zenu da sa nekim drugim prica o onom sto je moja neka pasija ja cu joj ponuditi da zajedno to vjezbamo i usavrsavamo i onda me to inspirise,a ne da je zassijavam tek tako da bi joj se dopao sto mnogi muskarci rade.A 99 posto muskaraca koje zene smatraju zabavnima meni su licno jako dosadni i prazni samo ponavljaju iste fore i stvari imaj par zuvotnih fazona koje samo ponavljaju replay.Posle 40 godine ti likovi su prazni ili dotrajali kao oronuli grad ili oronula kuca
Zene su iz tog razloga i uspesnije od muskaraca u karijeri,mnogo su fokusiranije na jednu stvar i okrenute cilju koji hoce da postignu i spremne su da zanemare sve ostalo kako bi to postigle.Koliko su velike razlike izmedju ta dva pola,najbolje se uocava kad se otisnu na neko putovanje
Da,zene uglavnom zude za nekim slobodnim vremenom i za nekom daljinom,a kad ga/je dobiju,ne umeju da iskoriste,nego se svede na ispijanje kafe i setnje po graduMeni su vecinom dosadne a to sto one misle da su zabavni tipovi,to su tipovi koji su hedonisti ili su ono sirovo ambiciozni i divlji to nisu zabavni likovi nego bazicni.Zabava je kada imas smisao taj uzitak ne moze nista da ti plati,kada stvaras nesto,istrazujes ili djelis istu pasiju sa nekim pa ste tandem i zivite za isti cilj kreativno nesto radite.To je nesto sto inspirise
Da,zene uglavnom zude za nekim slobodnim vremenom i za nekom daljinom,a kad ga/je dobiju,ne umeju da iskoriste,nego se svede na ispijanje kafe i setnje po gradu
@Brioso skidaj se da vidimoAndjeliji samo trbusnjaci bitini
Koliko se ne razumes u trening, najlakse dobiti trbusnjake
sad sam zbunjena,sta ja mogu da dobijem?
Ima nešto što može da se dobije i nešto što ne može, nešto što raste i nešto što ne raste. Treba uzeti u obzir sve aspekte.