Dosada je djavolja rabota

Da li se plasite kao ja dosade i nemanja obaveza? Kukam kad radim, kad ne radim kukam. Jedva sam cekala da dodjem jutros na posao posle 10 neradnih dana :malav:
Ako subotom ustanem a nemam plan gde cu da skitam, hvata me panika. Totalno me gusi prazan hod jer nikada nisam umela da zaposlim samu sebe. :roll: Jel jedva cekate da lencarite ili...?

Ne plasim se dosade, jer nemam vremena za nju poslednje 3 godine, otkad radim. Najgori period zivota mozda mi je bio kad sam zavrsila fax i trazila posao, bez ikakve obaveze, doduse i bez para, drugarice sve rade, ja sa gomilom slobodnog vremena, leti jos mozes da ga utrosis kvalitetno, ali zimi :sad2:
Elem, sad mi prija ponekad lencarenje, ponekad izlasci, trcanje na sto strana i tako...kombinacija svega i svacega
Ne mozes ni da cenis odmor i lencarenje ako imas vremena na pretek. Tek kad zavrsis gomilu obaveza, vidis sa sa svima, juris vamo-tamo, i vratis se kuci odmorna, i lepo uzivas u miru i tishini.
Bar je meni tako..

Da li se plasite kao ja dosade i nemanja obaveza? Kukam kad radim, kad ne radim kukam. Jedva sam cekala da dodjem jutros na posao posle 10 neradnih dana :malav:
Ako subotom ustanem a nemam plan gde cu da skitam, hvata me panika. Totalno me gusi prazan hod jer nikada nisam umela da zaposlim samu sebe. :roll: Jel jedva cekate da lencarite ili...?

`ladno sam zaboravila da to uopste i postoji z:shock:
vec sam se pomirila s tim da za ovog zivota mnogo toga ce zauvek ostati na listi cekanjaz:cry:

ili strah od sopstvenih misli. coveku koji ostane sam sa sobom i bez obaveza, bez spoljne zanimacije, ostaje samo da razmislja, a to znaci da ponekada mora da se suoci sam sa sobom ili da bude dovoljno mastovit da zabavi sebe sopstvenim mislima. sve se, na kraju, svodi samo na to.

Navikla sam na brz tempo rada, na dosta obaveza, guzvu.. pa mi neobicno kad toga nema...nemanje posla (takodje bolest) je za mene nesto najgore sto moze da me strefi..zbog nerada mogu da upadnem u depru..
Isto tako ne volim dosadu na poslu..mrzi me da trazim dodatne obaveze jer sam sve uradila...volim kad mi zvoni tel. non stop, sibaju mejlovi, svi me "dave" a ja moram sve da odradim..
....ali nikad nije dosadno...uvek sam umela sebe da zabavim raznim stvarima..planiram vece poduhvate (putovanja, druzenja sa drugima i sl.) ostala zadovoljstva ukljucim u svoj dan onako u hodu...kad pozelim nesto to i uradim...

Trenutno sam toliko umorna (iz drugih razloga) da mi tisina i mir pirijaju vise nego ikada pa ih iupijam kao spuzva...

E svaka ti cast, spojila si nespojivo ;)

Nikad mi nije dosadno. A najzanimljivije mi je kad nista ne radim i samo razmisljam.

Back