DOS "reforme":Siptari imaju vise vojnika od Srbije!

popokatepetl:
Мислим да поново банализујеш битне ствари. Кад отаџбина зове не постављају се питања и ту си у праву. Признајеш дакле да је Ђинђић био дезертер?
naravno ti ne praviš razliku izmedju onog ko odbija da služi otadžbini (Jerry) i dezertera.
Poziv za mobilizaciju, koliko je poznato, Đinđić - nije dobio. A nije ni bio u vojsci, u periodu za koji pretpostavljam da te zanima, da bi dezertirao.
E sad, kako Jarry eskivira poziv to ne znam8-)

p.s. jel tvoj bivši nick no_problem?:roll: :lol:

DellBoy-011:
naravno ti ne praviš razliku izmedju onog ko odbija da služi otadžbini (Jerry) i dezertera.
Poziv za mobilizaciju, koliko je poznato, Đinđić - nije dobio. A nije ni bio u vojsci, u periodu za koji pretpostavljam da te zanima, da bi dezertirao.
E sad, kako Jarry eskivira poziv to ne znam8-)

p.s. jel tvoj bivši nick no_problem?:roll: :lol:

Колико знам, З. Ђ. је добио позива за мобилизацију и тада (1999. године) био је проглашен за дезертера. Како Џери избегава позив, заиста не знам, али можда је и један од доживотних студената. Ко зна нека каже. По мени, БорисТ је још за време министровања војском уништио већину српске војске, продао доста опреме и сл.

popokatepetl:
Поново доказујете своје лицемерство и изврћете речи, тиме банализујући главне теме. Дрско, идиотски и "демократски".
ništa nisam izvrnuo, odgovorio sam ti i na jedno i na drugo.
e sad, ako je tebi to suviše komplikovano - reci, uprostiću ti ja:-D

Извукао си речи које сам написао и склопио реченицу коју си желео. Докажи да Ђики није био дезертер иако сви знамо да јесте. Више пута је упућиван позив, на који се он није одазивао. Зашто? Па био је у ЦГ код свог мафијашког пријатеља Миле Ђукановића.

Back