DOS ekstremisti opasnost po Srbiju

Coke:
Ako znas ljude onda znas i to da je bila rasprava unutar SDUa o tome.
Znas da zarko to licno podrzava, ali da takav politicki stav NIJE izneo.
Ako jeste ti mi nadji gde jeste i ja cu reci da gresim.

Omladina SDUa je podrzala gay paradu.

Ne treba se hvaliti time da se ne zalazes za jednaka prava svih gradjana Srbije i svih jedinki koje su deo naseg drustva.
Ljudi treba da se hvale pametnim stvarima.

Ti sebi dajes za pravo da govoris u ime homoseksualne elite i to je lose.
Mi ne znamo sta oni misle, ali znamo da pomazu homoseksualnu organizaciju koja je i organizovala paradu.

Parada je normalan nacin okupljanja onih koji se osecaju ugrozenima i pravo na okupljanje je zagarantovano svim gradjanima pa i homoseksualcima.

U Srbiji ce to zaziveti mnogo brze. bas kao sto se danas otvoreno prica o ljudskim pravima dok je pre 10 godina ta tema bila ogranicena na kruzoke intelektualaca.
razvoj drustva je neminovan, a orijentacija Srbije je ka razvijenim evropskim i zapadnim zemljama.

I jos nesto. Pogresno si shvatio ovo sa bezanjem na zapad. Jasno sam napisao ali nisi shvatio. Ne beze homoseksualci na zapad vec postoji veza izmedju ljudskih prava, liberalizma i drustvenog razvoja. razvije drustva ne robuju strahovima i otvorena su prema manjinama.

Ma Ok poznato je ovde da ja sve pogresno shvatam, neupućen sam....:D Kada je to noramlan način okupljanja što dobijaju po onoj stvari svuda gde naprave parade...sem naravno u nekoliko uglednih zemalja koji ih gotive kao malo vode na dlanu. Šta je bilo u Izraelu, Hrvatskoj, Bugarskoj, Rusiji...:D Ovde u Beogradu bilo kao na kolače da su ih vodili. Problem nije dragi kolega u meni ili hetero populaciji, problem je u konceptu. Pogresan pristup i zato su takve reakcije...

Coke:
Ti Da, ja NE.
Ti NE znas nikoga iz SDUa, ja DA.
Ti NE mozes da mi nadjes ni jednu njegovui izjavu u kojoj on to podrzava.
I tako do sutra.

Srbija treba da ide ka EU u civilizacijskim normama, tako treba i prava homoseksualaca da prihvati.

Е, свашта Боже, па било је бар пет ТВ емисија у којима је ћелави Кораћ био "лучоноша" хомосексуалних "права и слобода" ... па је чак злоупотребљавао и своју професију психолога у корист "топле браће"...е сада што нико не снима одваљивања поменутог Кораћа... али видећу... можда и нађем нешто конкретно забележено по архивама. 8-)

eIvin:
Какве везе имају ови из уводног поста са ДОС-ом?
Омашио си мало,Казанова.Мани се те јефтине демагогије.Не пролази то овди...

Mislio sam da je bolje staviti naslov: KO KREIRA SRPSKU SVEST U SRBIJI , ali eto na brzini stavih ovako. Inace, nisma mnogo ni pogresio. DOS-om smatram sve stranke koje su bile jednom u tom sazivu, kako je grabez i lopovluk preovladao tako su se one, polako odaljavale od te "ideje". Ovi marginalci nemajuci nove ideje zele da neka stara osecanja ozive kod naivnih.

Ova tema ne bi trebala biti raspravka o toj bolestini, mislim da je to svima jasno. Mislim da samim citiranjem njihovih proglasa u citanju (ako je neko uopste pazljivo citao), stvara sliku o nasoj situaciji u zemlji, koji lobi i kakvi ljudi (bolesnici) kreiraju price o Srbiji u Srbiji. Hocu reci, prica je o necemu sto nikoga ne zanima, ono sto stvarno zanima narod, obican svet, prosecnog gradjanina to se zanemaruje, kao da ne postoji. Dakle, prica o ljudskim pravima, neko je ugrozen, kultura, radjanje fasizma u Srbiji (to su grupe slicne ovim koje vec pominjem, polarizovane na drugu stranu, ima i tu bolesnika, kao sto se da videti) a zanemarivanje osnovnih ljudskih potreba i jacanja drzave i nacije skroz je besmislena.

Neko mi je ovde stavio primedbu kada sam pomenuo Cigane. Na starom forumu istorije sam objasnio taj pojam. Sada cu se ukratko osvrnuti. Rom znaci da je neko stanovnik Rima, Romani su Rimljani (moze li neko zamisliti da su Cigani potomci onih Rimljana koji su nekada imali imperiju, najvecu u starom veku?). Ciganin na sanskritskom znaci prljav. Dakle, ta etnicka grupacija nema ni ime nacije. Oni vode poreklo iz Pandzaba u Indiji i najniza su kasta. Kako su naseljeni svuda u svetu misle da je njihovo poreklo zaboravljeno pa se pozivaju na elitnu imperiju staroga Rima. Njihova slicnost u jeziku (ROm - covek) je ista kao i svedsko presime Pederson ili englesko Scot sa srpskim, sto ne znaci da je ta porodica pederska ili skotovi. Uostalom, kako moze biti ime nacije koje znaci covek (pa niko valjda, nije zivotinja), onda bi Engglezi ili Amerikanci bili Menovi, mi Ljudi, Poljaci Coveljezi, cesi Cloveci itd, itd. Podseticu da su Cigani izvodili neko svoje poreklo i od Egipcana (mozda su potomci nekoga faraona). Sto se tice tih nacionalnosti i Siptari sada kazu da je to uvreda za njih (bukvalno ta rec znaci stocar, ovcar, govedar) a sami u zvanicnim elementima pisu "squiptar"... ovo su cake kojima svakom diskutantu zele vezati ruke i staviti ga u nizu poziciju (kako kada bih ja zahtevao da mi se obracate sa VI pa jos i gospodine a to ujedno trazi i cini coveka inferiornim). S toga mislim da pripadnike tih etnickih grupa ne treba uzimati za ozbiljno (Cedu, Batica). Batic, koji je navodno neki pravnik, jednom je izjavio: "Ustav nije sveto pismo". Sta vise reci coveku koji je studirao pravo a ustav ne smatra necim kao "najvise zakonodavnim bicem (telom) u jednoj drzavi"? Bibliju mozete smatrati jednom lektirom, ako tako hocete, ali ustav za jednu drzavu ima kosmicke dimenzije.

Dakle, ova tema, nije cilj, napad na jednu marginalnu grupu, seksualne devijacije i da ih povrati na normalu (ne daj boze, jer oni su glavni uzrocnici neislecivih bolesti), vec samo predocavanje: nize obrazovanim, ljudima sklonim manipulaciji i varanju, naivnima, nestabilnim st ase krije iza ovih lepih slatkorecivosti.

"Najgore je vreme, kada fukara progovori a pametan zacuti." Ivo Andric

Ovako bi po Jungu trebao da izgleda arhetip majke..... Nažalost, neki put je drugačije.

rafaelmadonna5ye.jpg

taja:
alo ljudi...u kom ste vremenu vi ostali....dos odavno ne postoji

Ako si pazljivo citao, objasnio sam sta podrazumevam pod DOS-om (prethodna strana): ..."DOS-om smatram sve stranke koje su bile jednom u tom sazivu, kako je grabez i lopovluk preovladao tako su se one, polako odaljavale od te "ideje". Ovi marginalci nemajuci nove ideje zele da neka stara osecanja ozive kod naivnih."...

Kazanova:
Ako si pazljivo citao, objasnio sam sta podrazumevam pod DOS-om (prethodna strana): ..."DOS-om smatram sve stranke koje su bile jednom u tom sazivu, kako je grabez i lopovluk preovladao tako su se one, polako odaljavale od te "ideje". Ovi marginalci nemajuci nove ideje zele da neka stara osecanja ozive kod naivnih."...

Нема ДОС-а, али има ДОС-оваца... само блеје... као да их народ није прочитао... јевтини су к'о шпанске серије... :roll:

Back