N3Wz
Iskusan
- Poruka
- 5.268
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja i zadnje vreme pravim doručak sa ovsenim pahuljicama
ne kupujem gotove smeše nego pravim sam
recimo sa ovsenim pahuljicama, mleko i med, dodam jednu bananu, ili kašiku kakaa, ili mlevenih oraha
ili kiselo mleko i smrzute višnje![]()
Iz tog razloga, ovde smo izdvojili sve o ovsu, odnosno zobi (u pitanju je ista namirnica) što bi vas moglo zanimati. Saznajte da li su zaista dobre ovsene pahuljic
ovo je iz teksta nekog udzenika

tačno tako, to je prašina od ovsa plus emulgatori i sl
Панчевци раде добре ствари, купујем њихов јогурт сваког дана.
pa gde da kupim onda zobene ovsene pahuljice?
- - - - - - - - - -
probaj kefir pancevacki
moj ex je nesto radio sa pancevackom mlekarom
i nesto mi je pricao da je ona po necemu posebna
jbg. sta bi ja sa tom informacijom pa sam.je izbacila iz glave
Da, da, znam kako, pravila sam. Sad imam neki recept sa 3 jajeta, 2dl jogurta, 1 pecivom, malo soli i 20 kašika brašna. Dodam i kašiku rakije, da ne upiju masnoću kad se prže.....Isto kašikom se vade.
Ovo za rakiju nisam znala.
U ove uštipke idu jaja, zavisi koju količinu hoćeš. Za nas petoro stavim 5 jaja, dodam mleko, malo soli, kisele vode i prašak za pecivo.. Sipam brašno dok ne bude gusto. Dakle, ne kao za palačinke nego gušće, da možeš lepo da uzimaš kašikom a da ne curi.
U vrelo ulje sipam iz kašike, minut sa svake strane i gotove.
Cedim ih na papirnom ubrusu da pokupi masnoću.
Obavezno jogurt uz njih kad jedemo.
U nekoj radnji sa zdravom hranom, kupiš na meru.
pa naravno u zdravoj hrani?!!
kakav je to odgovor?
ali ovde su naveli da su neke pahuljice nista drugo nego šecer
zato pitam
gde da ih kupim i da znam da to sto jedem jesu stvarno prave zitarice
Odgovor je na mestu i sasvim ispravan. Pahuljice koje kupiš na meru su samo pahuljice. Ovsena kaša koju kupiš u marketu kao gotov proizvod, ima šećere, arome i dodatke. Razumeš?
Odgovor je na mestu i sasvim ispravan. Pahuljice koje kupiš na meru su samo pahuljice. Ovsena kaša koju kupiš u marketu kao gotov proizvod, ima šećere, arome i dodatke. Razumeš?
Zapravo i nije. Radnje sa "zdravom hranom" su krcate instant ovsenim pahuljicama, kojih ima i na meru. Osim toga, kvalitetne ovsene pahuljice (doduše uglavnom iz neorganske proizvodnje) se mogu kupiti i u pakovanjima u svakoj bolje snabdevenoj samoposluzi, a i organskih ima u gotovim pakovanjima u radnjama s kvalitetnijim proizvodima.