jukabg
Iskusan
- Poruka
- 6.551
Tačno!Ali i Akaraza su i Zvereva u pokušaju.Znaci NWO satanisti su morali da nadopinguju frika Grešnika (Sinera) da bi pobedili Novaka koji im se ispisao na Covid-fejkcinaciju...
...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tačno!Ali i Akaraza su i Zvereva u pokušaju.Znaci NWO satanisti su morali da nadopinguju frika Grešnika (Sinera) da bi pobedili Novaka koji im se ispisao na Covid-fejkcinaciju...
...
Agasi je bio "njihov" Novak nije deo njih.To je subjektivno misljenje niko nije verovao no za Agasija dok je bio Numero uno
Piši... 064...
Kad si naljutis bas si ekstra dasa
Piši... 064...
Ovi što me znaju dali mi na poklon
Naivno verovanjeAgasi je bio "njihov" Novak nije deo njih.
kako naivno , pa sve ide u prilog tomeNaivno verovanje
Sta konkretno ima ugovore sa istom sponzorima,novac drzi tamo I porez tamo placakako naivno , pa sve ide u prilog tome
čekaj prvo da vidim šta sam malo pre napisaoSta konkretno ima ugovore sa istom sponzorima,novac drzi tamo I porez tamo placa
Realno verovanje.Seti se robijanja Noletovog pre Australije.Kontolišu ga više nego druge.Naivno verovanje
100000% je tako!čekaj prvo da vidim šta sam malo pre napisao
nego , da u pravu si, ali ipak je igrač sa ovih prostora, to ne mogu da skuvaju njihovi želzdci, publika kako gde, negde mu zvižde i zavide negde ga vole , ali "relevantni" krugovi koji odlučuju o mnogim stvarima sve bi dali da he neko sa zapada takav kao Novak
onaj Sinner je živi primer kako štite svoje unapred pripremljene igrače za određena dostignuća
Istok i zapad 2 različita sveta.I Šarapova i Halep najebale ali ne i Serena Vilijams koja se hranila po mc donaldsima.kako naivno , pa sve ide u prilog tome
To ne bi funkcioniralo iz prostog razloga što stručnjak ima određene etičke norme, a glad za uspjehom uvijek pomiče granice. Tako da, bi na kraju opet bilo isto, s razlikom što bi više sportaša bilo u svemu tome...Допинг треба допустити у свим професионалним спортовима јер се ионако сви масовно допингују, а прикривањем само могу да нанесту штету нестручном употребом, а овако би били под много већом контролом па ако хоћеш да се допингујеш изволи имаш тим лекара који знају како то да радиш, а да не цркнеш и молим лепо ко у НБА или на Олимпијским играма на 100м где је допинг јавна тајна
ali i sa većom posledicom po igračaTako da, bi na kraju opet bilo isto, s razlikom što bi više sportaša bilo u svemu tome