Doping afera Sinner

:zper:

Kad si naljutis bas si ekstra dasa

:lol:
Piši... 064...

Ovi što me znaju dali mi na poklon

shopping

:lol: :heart:

Ako verujete da postoje sportisti koji su na top nivou a ne koriste nedozvoljena sredstva jako se varate. Svi se dopinguju. Dopinguju se na nasem juniorskom drzavnom prvenstvu u plivanju likovi koji ne mogu da se kvalifikuju ni na jedno ozbiljnije prvenstvo. Dopinguju se fudbaleri beogradske zone. To je sarena laz da je sport cist. Samo povremeno neko zrtveno jagnje bude optuzeno.

Sta konkretno ima ugovore sa istom sponzorima,novac drzi tamo I porez tamo placa
čekaj prvo da vidim šta sam malo pre napisao :fdlan: :hahaha1:
nego , da u pravu si, ali ipak je igrač sa ovih prostora, to ne mogu da skuvaju njihovi želzdci, publika kako gde, negde mu zvižde i zavide negde ga vole , ali "relevantni" krugovi koji odlučuju o mnogim stvarima sve bi dali da he neko sa zapada takav kao Novak
onaj Sinner je živi primer kako štite svoje unapred pripremljene igrače za određena dostignuća

Poslednja izmena:
Допинг треба допустити у свим професионалним спортовима јер се ионако сви масовно допингују, а прикривањем само могу да нанесту штету нестручном употребом, а овако би били под много већом контролом па ако хоћеш да се допингујеш изволи имаш тим лекара који знају како то да радиш, а да не цркнеш и молим лепо ко у НБА или на Олимпијским играма на 100м где је допинг јавна тајна

čekaj prvo da vidim šta sam malo pre napisao :fdlan: :hahaha1:
nego , da u pravu si, ali ipak je igrač sa ovih prostora, to ne mogu da skuvaju njihovi želzdci, publika kako gde, negde mu zvižde i zavide negde ga vole , ali "relevantni" krugovi koji odlučuju o mnogim stvarima sve bi dali da he neko sa zapada takav kao Novak
onaj Sinner je živi primer kako štite svoje unapred pripremljene igrače za određena dostignuća
100000% je tako!

Допинг треба допустити у свим професионалним спортовима јер се ионако сви масовно допингују, а прикривањем само могу да нанесту штету нестручном употребом, а овако би били под много већом контролом па ако хоћеш да се допингујеш изволи имаш тим лекара који знају како то да радиш, а да не цркнеш и молим лепо ко у НБА или на Олимпијским играма на 100м где је допинг јавна тајна
To ne bi funkcioniralo iz prostog razloga što stručnjak ima određene etičke norme, a glad za uspjehom uvijek pomiče granice. Tako da, bi na kraju opet bilo isto, s razlikom što bi više sportaša bilo u svemu tome...

Back