- Poruka
- 80.214
pokušali su da zataškaju, ali nisu mogli, sve veći broj sadašnjih i bivših tenisera otkrivaju svoje sudbine u vezi doping kontrole
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pokušali su da zataškaju, ali nisu mogli, sve veći broj sadašnjih i bivših tenisera otkrivaju svoje sudbine u vezi doping kontrole
i kome da preusmere?Dozivotna zabrrana,sve pare i pehare da oduzmu
Ma ono se videlo da drogirapokušali su da zataškaju, ali nisu mogli, sve veći broj sadašnjih i bivših tenisera otkrivaju svoje sudbine u vezi doping kontrole
odrali bi ga živog da mogu , aliSramna odluka da je smijo nastaviti igrati
Mislim da je tenis postao neozbiljan sport
Da je bio Nole u putanju i drvlje i kamenje i sve bi mu oteli
napravi će Novak novi muzej tenisa , u bilo kojoj metropoli , i tamo bi bilo mesto oduzetih pehara i odličjai kome da preusmere?
Ostalima,drugoplasiranim,gladnoj deci,menii kome da preusmere?
i ja sam gladanOstalima,drugoplasiranim,gladnoj deci,meni
NovakAgasi je otkrio Tek dobrano nakon zavrsetka karijere tako da naivno je verovati da je bilo ko tu uopste cist
i ja sam gladan
Sinner je napravio presedan. Umesto da se kažnjava prisustvo nedozvoljenih supstanci, kažnjava se samo ako nemaš dobar izgovor. On je imao pa je prošao. I sad je to nezgodno, što je teren prebačen na izgovore, pa ako si kreativan ili imaš neke veze, možeš da se provučeš. Nagudriraš se, kažeš da si se vozio u GSP-u pored nekog narkosa, on ti je preneo, jbg nije do tebe i puste te. To je taj fazon. Sada svi akcija i smišljanje izgovora.
To je subjektivno misljenje niko nije verovao no za Agasija dok je bio Numero uno
@RužnaKoLopov da se ne kliberi ako ne zna razlogTo je zato jer gotivis prazan burek...i kefir light...
...
napravi će Novak novi muzej tenisa , u bilo kojoj metropoli , i tamo bi bilo mesto oduzetih pehara i odličja
@RužnaKoLopov da se ne kliberi ako ne zna razlog
A i taj burek jednom na dve nedelje.
Samom sebi što bi rekao Pantelija u maratoncima.i kome da preusmere?
Gde si bre Grome...tako je.Kao i uvek pogodiš u sridu.Celi tzv profesionalni sport je fejk i dopingovan...
Pa od svega sto su Ameri decenijama osvajali na Olimpijadama sigurno jedno 95% je bilo pod dopingom...
...
Hahahah samo da je on u pitanju osudili bi ga na doživotnu robiju.I Novak treba sad da se nadopinguje i da kaze - "Nisam ja, vec mi zena bila nadopingovana aloe verom...pa mi prenela seksom..."
...