Vlad88
Iskusan
- Poruka
- 5.810
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Željka Cvijanović traži od Predsedništva BiH da Trampa nominuje za Nobelovu nagradu za mir.
Šta kažu tvoji ?
Onako riđ može samo Juda biti.TRUMP JE PRAVI I IZISTINSKI SIN BOZJI A NE ISUS, JER TRUMP JE POSTIGAO ZA COVECANSTVO VISE I BOLJE NEGO ISUS!
Znam da dobijja onaj ko ne zaslužuje, što nije bio slučaj prije xx godina. Za mene Nobelova nagrada i dalje znači nešto, a to što su postavili polukretene za predsjednike, što od cijelog čovječanstva prave dvorske lude, to je druga stvar. I tebe su obilježili. Mene srećom preskočili.A čime je bonobo čimpanza Hussein Obimbo zaslužio da je dobije?
Zamisli da si rasna tragedija i samo zbog toga ti dodijele nagradu.
Iako, Trump je ovdje ispao totalno bez mozga. Meni da žele dodijeliti Nobelovu nagradu, prvo bih se upitao da li sam baš toliko loša osoba i zamolio boga za oprost.
Danas Nobelove nagrade osvaja najgori belosvetski ološ, biti uopće nominiran je sramota, u Japanu se zbog takvih stvari počini seppuku.
Javi, da znam!Dobro, kad već želiš, ću ti ga zavučem sa "mađarske strane", nema da omane ...![]()
Možda i zaslužuje ako ispregovara mir između Hamasa i Izraela i zaustavi svo ludilo u Gazi.Prvi put da je neko sam sebe predložio za Nobelovu nagradu! Smatra, kako sam kaže, da je zaslužuje!
Šta je to konkretno uradio za opštu svjetsku korist? U čemu bi se ogledala ta zaslužnost?
Za sedam mjeseci zaustavio sedam ratova!
https://www.tportal.hr/vijesti/clan...ucnjaci-kazu-nema-nikakve-sanse-foto-20250926
pa zaustavio je rat Izraela i Irana KOJI JE ON SAAM, TRAMP, NARUCIO............kako bi se pokazao kao mirotvorac. Zapali pa gasi...ti je profit....geslo je liberalno-kapitalisticke globalne elite.Prvi put da je neko sam sebe predložio za Nobelovu nagradu! Smatra, kako sam kaže, da je zaslužuje!
Šta je to konkretno uradio za opštu svjetsku korist? U čemu bi se ogledala ta zaslužnost?
Za sedam mjeseci zaustavio sedam ratova!
https://www.tportal.hr/vijesti/clan...ucnjaci-kazu-nema-nikakve-sanse-foto-20250926