zike
Elita
- Poruka
- 21.673
"stanje na terenu"-ovo cemo promeniti
Niko vam ne stoji na putu, ako promijenite "stanje na terenu" u vašu korist, ja ću bez problema reći KOSOVO JE SRBIJA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"stanje na terenu"-ovo cemo promeniti
Zato sto ako se mi odreknemo Kosova ono je onda zaista izgubljeno za sva vremena.
Jesu li se Kinezi n.pr odrekli Tajvana?!
Kosovo je trebalo braniti kad je još bilo vremena za to. Kad je još bilo Srba na Kosovu, trebalo se braniti, pa makar gerilskim ratom, jer Srbija i vojska Srbije nije imala snage za to, a danas je ima još manje
Kosovo je trebalo braniti kad je još bilo vremena za to. Kad je još bilo Srba na Kosovu, trebalo se braniti, pa makar gerilskim ratom, jer Srbija i vojska Srbije nije imala snage za to, a danas je ima još manje
Da nisu imali podrsku USA i Zapada bilo bi odbranjeno.
Pa zar nismo pokusali da branimo?!
cek CRnogorac,glup ti je rezon,kazes nema Srba na Kim i zbog toga treba da prepustimo Kosovo siptarima,ondak i Nemci da prepuste Berlin turcima,nije sutina to sto su vecina vec ne moze nacionalna manjina da dobije drzavu
Milošević je pokušao da brani, ali na pogrešan način.
A koji nacin je, po tebi, ispravan?
Pa evo, recimo, nije trebao da to radi u ime države, jer je onda NATO pakt na čelu sa SAD imao razloga (po njihovome, a razloga naravno nije bilo) da bombarduje Srbiju. Možda se moglo pokušati sa naoružavanjem lokalnog srpskog stanovništva, pa da oni brane, vjerujem da bi većina ljudi koji su tada bili tamo bila spremna da brani svoju zemlju
Gotovo da nema, ima ih vrlo malo.
Čekaj, kakve veze imaju Njemci, Berlin i Turci sa ovim? Nijesam upoznat da u Berlinu ima preko 50% Turaka, niti da je održan referendum na kome je izašlo preko 50% (najmanje) i da je pobijedila opcija za odvajanje
Pa onda bi bio optuzen da naoruzava lokalno stanovnistvo.
Oni bi i onda nasli izgovor za bombardovanje.
Pa onda bi bio optuzen da naoruzava lokalno stanovnistvo.
Oni bi i onda nasli izgovor za bombardovanje.
NATO je trazio bilo0 koji izgovor za bombardovanje tako da nismo mogli da izbegnemo rat,a i u drzavi kada se jedna manjina naoruza i krene da ubija policajce i vojnike kao i likalno stanovnistvo drzava mora da reaguje kako i ustav nalaze
naveo sam ti kao primer turke u berlinu,imas x mesta na svetu gde su nacionalne manjine u vecini ali ipak nemaju pravo na svoju drzavu,znaci znamo mi svi da su oni vecina na kim ,nakotili se,ali po pravu legitimno nemaju pravo na svoju drzavu
Upravo tako al' zike to nikako da shvati.