Dominantni ili submisivni muškarci?

dominantni :lol:

IMG_3812.jpeg

Ne slušaj šta ti priča ta tvoja. Većina žena vole i toksičnu muškost i agresiju (bar do neke mere).
na ovim prostorima da, na nekima jos vise, mada tu i zene daju vise za uzvrat. Na nekima je to odbojno. A i sve zavisi od osobe do osobe.
Ja sebe smatarm muskarcem, al se moja ljubljaznost cesto protumaci kao slabost, sto zna dovesti do nuklearne reakcije u svadjama, jer kad mi padne mrak na oci vredjam gde najvise boli, to je mana i veoma ruzna osobina, al niko nije savrsen. Ko zloupotrebi moju dobrotu, osveta ne izostaje.
Zato generalno, ne volim zene sa ovih prostora za parntnere, previse ne pripadam.

Sve dok je muškarac neko i nešto van kreveta, nebitan je njegov stil u krevetu, osim ako je neki sadizam. Ne bi mi bilo odbojno ni da je submisivan ni da je blago dominantan, mada mi insistiranje na dominaciji u krevetu ide na k jer je vezujem za neostvarene likove. Neću elaborirati zašto, tako je u mom iskustvu.

Paljenje na sirovu seksualnost kao jedinu odrednicu se vezuje za neke baš mlade godine, kad ništa osim seksualnosti i nismo

Kad već imaš neke godine, mnogo više ti znači ko je i šta je u socijalnoj sferi, a za krevet je manje više svejedno.

Sve dok je muškarac neko i nešto van kreveta, nebitan je njegov stil u krevetu, osim ako je neki sadizam. Ne bi mi bilo odbojno ni da je submisivan ni da je blago dominantan, mada mi insistiranje na dominaciji u krevetu ide na k jer je vezujem za neostvarene likove. Neću elaborirati zašto, tako je u mom iskustvu.

Paljenje na sirovu seksualnost kao jedinu odrednicu se vezuje za neke baš mlade godine, kad ništa osim seksualnosti i nismo

Kad već imaš neke godine, mnogo više ti znači ko je i šta je u socijalnoj sferi, a za krevet je manje više svejedno.
Mudro zboriš, što se tice dominacije u krevetu, to mora biti obostrano, zena na zenski nacin, muskarac na muski. Najbitnije je davati signale i znati sta onoma prija

Back