DOMINACIJA

• Začetnik teme Začetnik teme LadyN
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sta mislite o dominaciji u seksu?
Hajde da zapocenemo price na ovu temu otvoreno i iskreno jer smo drustvo koje, cini mi se, ima dosta predrasuda kad je u pitanju javni stav.
Isla sam poslednjih mesec dana na neke chatove i uvidela da jako inteligentni i uspesni ljudi imaju dosta fantazija na temu dominacije. Narocito muskarci koji su mocni i dominantni u zivotu zele da probaju submisivni polozaj u krevetu. Granice su razlicite.
Ja sam, iskreno znaci, dugo imala licnu unutrasnju zabranu da razmisljam na ovu temu ali sam konacno resila da priznam sebi ono sto sam potiskivala i .......:)))))) Ispricacu Vam rado ali kad se okupi vece drustvance na ovu temu :wink:

Muškarac koji je dominantan ne razmišlja o tom izrazu koji si poenula taj submarine... ili kako već...
To su latentaći u startu, oni se na interentu trude da opčaraju biranim rečima i kako ono beše...
Dominantan nema potrebu da piše već da zadovolji svoj ego

Sa nekog pogleda psiholgoije... BDSM moze da bude oslobadjajuci ako se dorbor praktikuje, ako se partneri tacno dogovore sta zele, moze da bude ground gde se masta pretvara u stvarnost.. BDSM je takodje opasna igra, mislim na igre kontrole, dominacije, i potcinjenosti, za psihicki nestabilne osobe, jer lako mogu da prenesu potrebu za dominacijom i potrebu za potčinjenošću i na druge sfere života, što je po meni, katastrofalno. To treba da ostane igra uma, iza zatvorenih vrata. Lično imam nekih iskustva sa BDSMom, u oba smera... ali ono što je najvažnije je spremnost partnera da se upusti u to, da se prepusti tome u potpunosti, i iskrenost, priča o željama.. A kad jednom krene.. teško je to rečima opisati u kakva divna fantamorgazmična stanja može odvesti..

Увек су се људи ложили на моћ и доминацију у свим сферама живота, па сасвим логично и у сексу.. Тако да нема ничег страшног, наравно ако се не оде у екстрем..

Ма уосталом нека људи уживају како ко воли.. :) Сваког ложе различите ствари, и док год то није силовање, све је супер.. ;)

Back