DOMINACIJA

• Začetnik teme Začetnik teme LadyN
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sve sto je na obostrano zadovoljstvo sto da ne...

Slazem se.

Samo, zavisi sta ko od nas smatra pod dominacijom.

Ja volim da nekad dominiram ja, nekad da dominira on, ali vise on nego ja.

Ako se tema odnosi na s&m, to je meni ruzno i no-no.

Ali, ako pricamo o vezivanju ruku, ociju, lisicama, maramama, igranju uloga robinje i gospodara (ne na fizicki nasilan i uvredljiv nacin), onda to ume da bude jako interesantno i uzbudljivo.

Sto da ne, na obostrano zadovoljstvo, sto bi rekla Cherish.

Slazem se.

Samo, zavisi sta ko od nas smatra pod dominacijom.

Ja volim da nekad dominiram ja, nekad da dominira on, ali vise on nego ja.

Ako se tema odnosi na s&m, to je meni ruzno i no-no.

Ali, ako pricamo o vezivanju ruku, ociju, lisicama, maramama, igranju uloga robinje i gospodara (ne na fizicki nasilan i uvredljiv nacin), onda to ume da bude jako interesantno i uzbudljivo.

Sto da ne, na obostrano zadovoljstvo, sto bi rekla Cherish.

e pa o tome pricam...sve umereno..naravno lepse je kad muskarac dominira..nije bas privlacno da je on potcinjen...jako...

ja sam inače nježan ljubavnik, volim nježno milovati, grickati, ljubiti i onda ga nježno zabijati. No, ponekad volim ženu okrenuti na prsa, zavinuti joj ruke na leđa, na brzinu ih svezati brodskim konopom i onda joj krvnički zabiti kurčinu s leđa. Kad počne da vrišti, na glavu joj nabijem jastuk da komšije ne čuju. Poslije bude njena rekcija u stilu: "nemoj više da budeš tako grub". No, nakon nekog vremena, ja ponovim nešto u tom stilu.

Domininaciju žene nad mnom ne volim. Doduše, kad nisam od neke volje, volim da me jaše dok ja čitam knjigu ili gledam TV ali to ne smatram dominacijom.

ja sam inače nježan ljubavnik, volim nježno milovati, grickati, ljubiti i onda ga nježno zabijati. No, ponekad volim ženu okrenuti na prsa, zavinuti joj ruke na leđa, na brzinu ih svezati brodskim konopom i onda joj krvnički zabiti kurčinu s leđa. Kad počne da vrišti, na glavu joj nabijem jastuk da komšije ne čuju. Poslije bude njena rekcija u stilu: "nemoj više da budeš tako grub". No, nakon nekog vremena, ja ponovim nešto u tom stilu.

Domininaciju žene nad mnom ne volim. Doduše, kad nisam od neke volje, volim da me jaše dok ja čitam knjigu ili gledam TV ali to ne smatram dominacijom.

pa kakvo je to jahanje ako ti citas knjigu?

pa kakvo je to jahanje ako ti citas knjigu?

Ne razumijem baš pitanje. Lijepo, legneš na leđa, nasloniš glavu na povišeni jastuk, knjigu staviš na prsa, držiš je objema rukama i čitaš. Ona ga digne rukama ili usnama i zajaši. Ako previše trese pa ti titraju slova, pristojno je zamoliš da malo bude nježnija.

Imam dobru kombnaciju kad draga sprema ispit: legne na prsa i stavi knjigu ispred sebe i ući. Ja joj priđem s leđa. Jedino, tad ona teže može čitati radi trešnje a i žali se da malo zapamti. No, ne traje to predugo..

Poslednja izmena:
Je l' to ono, kad je zena odozgo?

icon_new_haha-1.gif

Krv, povrede, igle, klešta, itd...su stvari kojim se zanimaju psihopate.

Hahaha... chekaj, da vidim da li sam ovo ispravno razumeo.

Znachi, ako se lozish na udarac, na primer bichem, onda si zdrav, ok i sve to... a ako te dodatno napali kad taj udarac pocepa kozu i poteche malo krvi... onda si psiho?

Ili... sve je ok ako te lozi da nanosish bol udarcima ili da ti ga nanose... ali ako lozi bol od na primer zasecanja, onda si psihopata?

Ti prvi bi trebalo da se uzdrzish takvih karakterizacija, verujem da ti je jasno zashto.

To shto neko voli da ukljuchi poneki oshtar predmet u svoje igrice ne chini ga nishta manje psihopatom od tebe.

... i to shto ti ne poznajesh takve ljude, ne znachi nishta, ne znachi da si ti sad kao neshto normalniji.

...a i shta uopshte znachi "normalan"? ... shta, kao, ko se vishe uklopi u opshteprihvacene drushtvene shablone taj je normalniji?

Neka hvala onda, ne bih da budem normalan... iskreno, skroz mi je jadna ta vasha potreba.

... i tvoj nazovi stav, jer kapiram da ne mislish zaista tako nego ono... aj da te koliko toliko prihvate ljudi, da ispadnesh "normalan" hejtujuci one ekstrmnije od sebe...

Patetichan si, Gospodaru.

Back