DOMINACIJA

• Začetnik teme Začetnik teme LadyN
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja volim da musko dominira u seksu, volim da sam jjebana ne da jjebem
ali ne ono s&m, stipaljke, nozevi i ta njesra, ne palim se na bol, cak naprotiv ne podnosim ga uopste

lisice, vezivanje ruku, ociju, sljapkanje po guzi i te zezacije volem ....

Sta mislite o dominaciji u seksu?
Hajde da zapocenemo price na ovu temu otvoreno i iskreno jer smo drustvo koje, cini mi se, ima dosta predrasuda kad je u pitanju javni stav.
Isla sam poslednjih mesec dana na neke chatove i uvidela da jako inteligentni i uspesni ljudi imaju dosta fantazija na temu dominacije. Narocito muskarci koji su mocni i dominantni u zivotu zele da probaju submisivni polozaj u krevetu. Granice su razlicite.
Ja sam, iskreno znaci, dugo imala licnu unutrasnju zabranu da razmisljam na ovu temu ali sam konacno resila da priznam sebi ono sto sam potiskivala i .......:)))))) Ispricacu Vam rado ali kad se okupi vece drustvance na ovu temu :wink:

neko opako lozi sa profilom
ccc ...cuj unutrasnja zabrana ... pa wink ... da cu ja tebi vibrirajuci wink u guzaru ;)

- - - - - - - - - -

au jbt ovo tema iz 2005 - te ... :zcepanje:

Pa eto seksi kombinacije Antun Tun :wink: Znaci., prvo te veze, za krevet recimo, a onda ti dodje odozgo.
Nije sve u sibanju. :)
Dalja je prica na ovu temu- zasto je muskarcima seksi kad zena vodi pricu i kada ih postavi u bespomocnu poziciju.

mislim ne pravim vliku razliku dal me veze ili ne, al vidim joj u ocima dal je u tom trenutku ta koja ima dominaciju i inicijativu to me pali. vise mi se cvidja da mi kaze nesmes da se pomeris i poveze mi oci i onda dodje odozgo ;))

Ova i susedna tema imaju isti osnov, samo što dešavanja su u različitim situacijama. :lol:

Nisma nikad doživeo ovakve situacije u sexu. Uvek je sex sa svakom partnerkom bio spontan, i sam početak, još dok se mazima i skidama, žensko doživi orgazam, i bez stanja nastavlja se dalje, sa velikom strašću...

Nerazumem, da neko upražnjava sex planski, kao robot... :lol:

Ova i susedna tema imaju isti osnov, samo što dešavanja su u različitim situacijama. :lol:

Nisma nikad doživeo ovakve situacije u sexu. Uvek je sex sa svakom partnerkom bio spontan, i sam početak, još dok se mazima i skidama, žensko doživi orgazam, i bez stanja nastavlja se dalje, sa velikom strašću...

Nerazumem, da neko upražnjava sex planski, kao robot... :lol:

cuj ovog, molim te... upraznjava seks
kako samo odvratno zvuci

Više od petnaest godina živim jednim specifičnim načinom života, koji se napolju zove BDSM lifestyle.

BDSM - B&D-*******&discipline (vezivanje i disciplina), D&S-dominance&submission (dominacija i potčinjenost) i S&M (Sadism & Masochism).

To bi bila gruba terminološka odrednica pojma o kojem razgovaramo.

Do sada, od kada sam otkrio svoje sklonosti, i eksponirao ih, bio sam u vezi sa većim brojem sub devojaka/žena.

Te veze su trajale od nekoliko dana do nekoliko godina.

Ono što nakon svog tog vremena mogu sa sigurnošću da tvrdim je, da "vanila" seks (tako oni koji su u BDSM-u nazivaju "klasičare") ne može ni da pridje uzbudjenju koje se postiže u jednom ovakvom odnosu.

Za to ima više razloga. Prvo, poverenje koje na kome se zasniva osnos Gospodar/robinja daleko prevazilazi ono u klasičnom odnosu. Dakle sub devojka/robinja mora imati savršeno poverenje u svog Doma/Gospodara, jer će mu biti prepuštena na milost i nemilost.

Drugo, uzbudjenje koje se razvija tokom odnosa, a koje podrazumeva potpunu kontrolu potčinjene od strane dominantne osobe je nepojmljivo onima koji ga nisu osetili.

Treće, uvek u uglu svesti postoji pomisao da je ono što se čini "zabranjeno" što naravno još pojačava uzbudjenje.

Dominacija nije samo fizička kategorija. Naravno, uvek je uzbuljivo vezati, izšamarati ili išibati robinju. Medjutim, mnogo veće uzbudjenje postiže se na psihičkom planu, budući da svest o submisivnosti kod potčinjene osobe izaziva izuzetno uzbudjenje. Npr, objašnjenje tokom telefonskog razgovora sa robinjom šta je čeka prilikom susreta, naredjivanje & bespogovorno ispunjenje naredbi, verbalno ponižavanje, naredjivanje masturbacije bez dozvole za svršavanje, molba Gospodaru za orgazam, pravilno oslovljavanje, ponašanje u društvu, na javnim mestima, oznake pripadnosti, sve to su uzbudjenja koja su van dosega klasičnog odnosa.

Previše sam se raspisao, imam posla. Koga više interesuje neka pita.

Dobar dan, postovanje

Mene interesuje, ako smem.. ;)
Nova sam na forumu, i razlog uclanjenja i jeste ova tema... tacnije moj interes vezan za istu...
Pocevsi od osnova na zalost.. Gde bih i kako mogla da upoznam ljude zainteresovane za taj nacin zivota? Prilicno sam nova u tome,a po onome sto sam uspela da vidim, ti si neko ko se odlicno razume u tematiku.. neki savet pored gore pomenutog ...?

Koliko vi ljudi malo razumete da je to o cemu covek prica jedini spravan oblik domminacije, a verovali ili ne, i najjaci osecaj ljubavi i zasticenosti koja postoji izmedj dvoje odraslih ljudi...

Hajde da zapocenemo price na ovu temu otvoreno i iskreno jer smo drustvo koje, cini mi se, ima dosta predrasuda kad je u pitanju javni stav.
Isla sam poslednjih mesec dana na neke chatove i uvidela da jako inteligentni i uspesni ljudi imaju dosta fantazija na temu dominacije. Narocito muskarci koji su mocni i dominantni u zivotu zele da probaju submisivni polozaj u krevetu. Granice su razlicite.
Ja sam, iskreno znaci, dugo imala licnu unutrasnju zabranu da razmisljam na ovu temu ali sam konacno resila da priznam sebi ono sto sam potiskivala i .......:)))))) Ispricacu Vam rado ali kad se okupi vece drustvance na ovu temu :wink:

S psihološke tačke gledišta to je sasvim prirodno. Onaj koji u svim drugim segmentima u životu mora uvek da drži konce u svojim rukama, voli da ima makar jedno mesto gde može upravljanje da prepusti drugom.

- - - - - - - - - -

ali ne ono s&m, stipaljke, nozevi i ta njesra, ne palim se na bol, cak naprotiv ne podnosim ga uopste

Isto ovako i ja.

Idealno je kad se par izmenjuje u dominaciji. Neopisivo lep je osećaj kad ulaziš u krevet i ne znaš šta te čeka. :zcool:

Ja bas volim ta zestoka sado mazo pomagala u sexu. Sljiskanje i sl mi nije ni neka dominacija. Zaboga pa to rade kosarkasi jedan drugom. Bez stipaljki na bradavicu, ili mozda jos bolje kleme od akumulatora.. Nista dok vilica ne krene da se trese ko Skeletor kad se smeje.

S psihološke tačke gledišta to je sasvim prirodno. Onaj koji u svim drugim segmentima u životu mora uvek da drži konce u svojim rukama, voli da ima makar jedno mesto gde može upravljanje da prepusti drugom.

- - - - - - - - - -

Isto ovako i ja.

:zurka:

Back