DOMINACIJA

• Začetnik teme Začetnik teme LadyN
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Veoma zanimljiva tema. Voleo bih da mi neko kaze gde ja pripadam. Naime u zadnje vreme me lozi najstrasnije da zamisljam da me zensko "uzima" strap onom. Hetero sam, nikada nisam imao bdsm iskustva,niti sa istim polom,niti me privlace. Malo jesam zbunjen tim mojim "porivom" ali ne plasi me.

Verovatno u submisivne muškarce. Uzbuđuje te pomisao da žena prodire u tebe. Prodiranje je osvajanje. Penetracija je prodiranje. Ona prodire u tebe. I bukvalno, i preneseno u širi kontekst. Transponovano, ona te osvaja, podčinjava. To je to.

dominoCookies1.jpg
SealCIA02.gif

moli jedan mazohist sadista : "udari me"
Sadist na to : "e bas necu"

Salu na stranu. Kako je netko u ovom forumu vec napisao: "ako oboje zele onda je sve dozvoljeno". Za sve neupucene preporucujem Marquis de Sadea ili Dominique Aury. Vizualna realizacija nasih snova dobro je uspjela graficaru Hajime Soroyama.

Namjerno sam napisao "nasim snovima" jer po mome skromnom misljenju nema ni jedne veze gdje jedan od partnera nije dominantniji. Ukoliko sub uziva u svojoj poziciji.... onda su te veze najcesce vrlo intezivne i dugorocne. Takodjer smatram da bi temelj svake veze trebala biti ljubav - a ne ovisnost bilo koje prirode. Reciprocno tome bi temelj sexualnosti trebao biti "normalan sex" jer za BDSM-seanse treba izdvojiti nerijetko i po nekoliko sati - sto nije prakticki izvodivo 2-3 puta sedmicno.

Pazite da vam BDSM ne prijedje u fetis - jer - ali vi to vec znate

zlatna sredina

Lep post. Ali bih dao jednu ispravku; BDSM seanse retko kada traju toliko. Ukoliko se ne bih video sa dragom duže vreme, onda je to moguće; ali ako bi bili zajedno, onda se dominacija može sastojati u sitnicama, i to uopšte ne moraju biti (mada jesu najčešće) seksualne prirode...

Back