DOMINACIJA

• Začetnik teme Začetnik teme LadyN
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
da se ne lazemo...muskarci su dominantniji pol i to je normalno.

samo svesne i normalne zene to mogu da prihvate i da uzivaju u tome.

ostalo je lecenje nekog kompleksa.

quote="snoshaj efendija"]
hanibal77:
efendija osecam da si im ti neki guru,nemo' se foliras :wink:

Pa, mislim...Voleo bih da pokazem ovoj LadyN par stosova.Nije da ne bih.[/quote]

Samo pazi!!!
Izgleda da si strucnjak da das sebi autogo,lepo te je covek opomenuo.
A tako se ne ide kod dominantne dame, pa da pobrkas loncice, c,c,c...
Slatko se nasmejah, bravo Hanibal! :)

LadyN:
quote="snoshaj efendija"]
hanibal77:
efendija osecam da si im ti neki guru,nemo' se foliras :wink:

Pa, mislim...Voleo bih da pokazem ovoj LadyN par stosova.Nije da ne bih.

Samo pazi!!!
Izgleda da si strucnjak da das sebi autogo,lepo te je covek opomenuo.
A tako se ne ide kod dominantne dame, pa da pobrkas loncice, c,c,c...
Slatko se nasmejah, bravo Hanibal! :)[/quote]

Ma da zaebala si me do bica.
I izvini molim te, odakle ti znas da ne bi TI bila moja robinja?a?

snoshaj efendija:
hanibal77:
jao aj da navijamo da se smuvaju efendija i ladyN
ima da bude ko bela lala

Kako je krenulo, LadyN muva TEBE , da njenom robu mesis jaja dok je trpa.Vidis da trazi zenskog roba za mesnju jaja.Te ovo, te ono. te kiss, te darling.NIKO NIJE BEZBEDAN!
ma izgleda sto rece blondi da si stvarno ljubomoran.ma necu ja nju,maznucu ja gospodara ,moram prvo da udjem u taj krug.ne brini efendijice sad ce te ona pomilovati bicem po yayima :wink:

blondi:
snoshaj efendija:
hanibal77:
jao aj da navijamo da se smuvaju efendija i ladyN
ima da bude ko bela lala

Kako je krenulo, LadyN muva TEBE , da njenom robu mesis jaja dok je trpa.Vidis da trazi zenskog roba za mesnju jaja.Te ovo, te ono. te kiss, te darling.NIKO NIJE BEZBEDAN!
efendijo - pa ti si nama ljubomoran?! 8)

Ti cini mi se bese 'darling'. Nema veze, ako vas bude dirala pokazacu joj pravu S%M by Snoki sa bonus spankingom. Onda ce sva srecna da otrci meni po alkohol i duvan, vama po sladoled i doobru lubenicu. Gledacemo TV a njen rob ce nam spremiti klopicu. Posle se nas troje zveknemo-oni gledaju i tuku se.I bog da nas vidi.

snoshaj efendija:
Ti cini mi se bese 'darling'. Nema veze, ako vas bude dirala pokazacu joj pravu S%M by Snoki sa bonus spankingom. Onda ce sva srecna da otrci meni po alkohol i duvan, vama po sladoled i doobru lubenicu. Gledacemo TV a njen rob ce nam spremiti klopicu. Posle se nas troje zveknemo-oni gledaju i tuku se.I bog da nas vidi.

primecujem, pomno pratis sve napisano 8)

nego mlinaru lepo ti odvede vodu na svoj mlin :lol:

PS: ne volim sladoled ;)

blondi:
snoshaj efendija:

primecujem, pomno pratis sve napisano 8)

nego mlinaru lepo ti odvede vodu na svoj mlin :lol:

PS: ne volim sladoled ;)

RUMENKA volis sigurno.

Izgleda da je na nasoj temi najbolja zurka.
Devojke, da vam otkrijem jednu tajnu...
Efendija se navlaci da dobije sto bolju kaznu, ehehehe... ako bude jos bezobrazniji moze da zasluzi ko zna sta... cak i zatvaranje u spajz na dva dana, posut uljem i brasnom.... to je ono... bas, kad robovi prevazidju sve tripove onda mastaju o malim kavezima.
E, sad, ako je pravi muski slabic a ne hrabri rob, sad ce da saspe gomilu bljuvotina u maniru.... sad cu da te k...m , ijaaao kako cu da te k....m...ehehhee -muski ego je GRANDIOZNA STVAR... zene, klanjajte se inace ce on da izvadi.... a mi to nikada nismo videle,zar ne!?!?
Problem je sto je mene jako tesko nadje..ti. Najbolje sto moze da postigne jeste da me obozava ali .... kako ce sad da savije kicmu,c.c.c... ehehehe
A i.. ...sta ce mi to? :lol:

LadyN:
Izgleda da je na nasoj temi najbolja zurka.
Devojke, da vam otkrijem jednu tajnu...
Efendija se navlaci da dobije sto bolju kaznu, ehehehe... ako bude jos bezobrazniji moze da zasluzi ko zna sta... cak i zatvaranje u spajz na dva dana, posut uljem i brasnom.... to je ono... bas, kad robovi prevazidju sve tripove onda mastaju o malim kavezima.
E, sad, ako je pravi muski slabic a ne hrabri rob, sad ce da saspe gomilu bljuvotina u maniru.... sad cu da te k...m , ijaaao kako cu da te k....m...ehehhee -muski ego je GRANDIOZNA STVAR... zene, klanjajte se inace ce on da izvadi.... a mi to nikada nismo videle,zar ne!?!?
Problem je sto je mene jako tesko nadje..ti. Najbolje sto moze da postigne jeste da me obozava ali .... kako ce sad da savije kicmu,c.c.c... ehehehe
A i.. ...sta ce mi to? :lol:

Ja bih tebe nezno, uz muziku Debysija, na lepom velikom krevetu. Sve polako, bez grubosti. Nije Snoki takav. On voli zene. Doduse, ne bas takve kao ti ali..boze moj. Niko nije savrsen.

Back