DOMINACIJA

• Začetnik teme Začetnik teme LadyN
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
LePiaf:
Pocnemo o sexu a zavrsimo sa njivom i Kosovom... E TO nije normalno.
Ma jos smo kod seksa, of skroz... :wink:

Ističem da ja ne osuđujem, prosto - ne razumem.

I niko normalan neće promeniti svoje opredeljenje zato što je ovde pročitao nešto o tome, ne budite smešni. Gledamo i čitamo o ubistvima svaki dan, pa nikom nije palo napamet da kokne nekoga... valjda..
I niko se ne oseća ugrozenim, prosto... ne mozes očekivati da sa oduševljenjem tapkam gospodara po ramenu, a ponajmanje da zamislim da sam na mestu bilo cije robinje... :)

S_K_V_O:
http://www.dominatina.com/srpski/galerija.htm

Ako sam do sad i bila u dilemi ova galerija me je definitivno preobratila...menjam nick u robinja...dragi forumasi, kad ga vidite na vasim malim ekranima znajte da sam to ja... :lol:
u je ...dominantna je ko moja baba kad okopava kukuruz

zdravo,ja sam marko i sa 16 sam provalio sa volim dominaciju,sa 20 godina prvo iskustvo.
ja sam inace rob.
pogresno shvatate ovo sto bdsm gospodar prica.
u s/m ili ti po americkom nazivu bdsm ima mnogo vise emocije i ljubavi nego u obicnoj vezi.to jeste nacin zivota i z anekoga je ok,za nekog je bljak a vecina misli da je to sve bolest.
tu nije stvar u mucenju druge osobe i nije to samo mucenje ima mnogo vise lepih i ok stvari koje su i obicni((normalni)zbog nekih) mnoog puta probali.
tesko je obbjasnjavati nekom ko nece to da shvati.
Mozda cete zaprepastiti,ali veoma veliki je broj muskaraca koji vole s/m,i to da budu potcinjeni zenama i mnoog je vise ljudi koji mastaju o tome,ali nisu hrabri da iznesu to i da iskreno kazu koju rec o tome uzivo,zato sto se kriju.
Imam Gospodaricu sa kojom sam 13 meseci i nikad nisma bio srecniji u zivotu,ispunio sam ono sto sma najvise hteo u zivotu kada je rec u fantazijama.
dosta pisanja, a mogao bih celu knjigu da napisem sada ovde,i o motivima i o iskustvima i mnogo cemu vezano za ovo

Vragolasta Amfibija:
S_K_V_O:

Ako sam do sad i bila u dilemi ova galerija me je definitivno preobratila...menjam nick u robinja...dragi forumasi, kad ga vidite na vasim malim ekranima znajte da sam to ja... :lol:
E... jesmo rekli da necemo o njivama vishe.

LePiaf:
Vragolasta Amfibija:
S_K_V_O:

E... jesmo rekli da necemo o njivama vishe.
na polju sexa najvise je poorano(sto nije o njivi o sexu je) :wink: :lol:

Јес, РОБ!!! Па кад господарица цимне ланац и нареди да се опере посуђе, изведе куче у шетњу, рашири веш, орибају теписи, усиса прашина....Хм...можда и пређем са ваниле на нешто жешће!
Кад мало боље размислим, одувек је мени чучала господарица!

mackica ns:
Koliko sam ja shvatila - mučenje nije isto što i dominacija... Mučiš nekoga ko ne pristaje na to što radiš, neko kome to smeta; a ako je zadovoljstvo obostrano - niko nije mučenik, zar ne?
Ne, onda su oboje mučenici.
I to teški. :lol: :lol: :lol:

Šalu na stranu, a pitanje na sunce:
ovaj nick GospodarBGD, ako sam ja dobro razumela,
govori o tome da je njemu sado-mazo odnos JEDINI način seksualnog opštenja, a takođe govori o tome da se ta vrsta odnosa /SM/ proširuje i izvan seksa?

Hellen:
markobg79011:
nazalost 95% zena je zatucano i da hocu da vas prosvetlim nazalost ne mogu

Мене си просветлио! Ош да ми будеш роб?

moze,ali treba da se dogovoris sa mojom Gospodaricom o tome:)))))))))))))))))))))
pitanje je mozda suvise intimno za javni,a i nije to tek tako os mi biti rob,
o tome treba da se prica,da se vidi da li neko nekome odgovara hehheh
nego objasni mi kako i da pisem na cirilici,

Hellen:
Јес, РОБ!!! Па кад господарица цимне ланац и нареди да се опере посуђе, изведе куче у шетњу, рашири веш, орибају теписи, усиса прашина....Хм...можда и пређем са ваниле на нешто жешће!

mmmmmmmmmmmmmm lepo,sve sam to radio i super je

E, ajde da se ne zayebavamo. Prestanite da promovišete patologiju i da bolest predstavljate kao nešto uzvišeno. 'U bdsm ima više emocije i ljubavi nego u običnoj ( :shock: šta to znači, običnoj?) vezi'. Odakle ti znaš da je tako:?: :roll:
Naravno da je bolest. Da je iko od vas bondaša zavirio u sebe znao bi da je tako.
I da me neko pogrešno ne razume, ne osudjujem ja vas, lepo je to što se vi družite i što mislite da ste sretni. Ali grize vas nešto iznutra. Znate vi za to.
I opet, nemojte da se reklamirate i pokušavate da opravdate sebe (pre svega pred sobom). Malo je bezveze... Isto tako može da se pojavi pedofil koji će zavesti 12-ogodišnju devojčicu i reći kako mi nemamo pojma, kako u tome ima više ljubavi nego u običnoj vezi i kako to nije bolesno nego normalno... :roll: ali mi ne znamo jer nismo iskusili. Da ne pričam o pederima, raznoraznim fetišistima, ljubiteljima sneča i ostalim ostosima... :roll: Ne sumnjam ja da je vama dobro.
Postoje nekoliko psiholoških škola koje mogu da vas izleče. Ako već nećete izlečenje, uživajte u tome gde ste, ali nemojte da kenjate po forumu kako je to idealna ljubav :roll: Daleko ste od toga.

Hellen:

Da znas da sam te i ja oduvek tako dozivljavala! :lol: :wink:

A sto se tog posudja tice, i ja sam bila u zestokoj dilemi kada mi je dugogodisnji poznanik sa faxa u trenutku slabosti razotkrio svoje mazohisticke sklonosti i izrazio zelju da mu bas ja budem Gospodarica! Medjutim, skroz se zayeb'o u proceni, nisam ja za gospodaricu, pa to ti je! :) Cak ni po cenu pranja, peglanja i usisavanja... :? Tako da sam se ipak opredelila za ulogu robinje u ovoj igri. Pardon, u svom novom lifestyle-u.

Nego, Hellen, drago mi je da te je odusevila tvoja nova uloga, medjutim, ja se nesto pitam-da li taj zivotni stil podrazumeva da je Gospodar duzan da izdrzava svog roba? :) Da imam i ja zbog cega da se radujem. :lol:

ovako je govorila moja baba dok je okopavala : mila moja,danasnja emancipovana zena kakve smo ti i ja treba da ima bar dva roba.ali treba umereno da ih maltretira da ne bi okopavala sad ko ja sama.

uginu vrlo brzo...neznog su zdravlja.

Groucho_Marx:
E, ajde da se ne zayebavamo. Prestanite da promovišete patologiju i da bolest predstavljate kao nešto uzvišeno. 'U bdsm ima više emocije i ljubavi nego u običnoj ( :shock: šta to znači, običnoj?) vezi'. Odakle ti znaš da je tako:?: :roll:
Naravno da je bolest. Da je iko od vas bondaša zavirio u sebe znao bi da je tako.
I da me neko pogrešno ne razume, ne osudjujem ja vas, lepo je to što se vi družite i što mislite da ste sretni. Ali grize vas nešto iznutra. Znate vi za to.
I opet, nemojte da se reklamirate i pokušavate da opravdate sebe (pre svega pred sobom). Malo je bezveze... Isto tako može da se pojavi pedofil koji će zavesti 12-ogodišnju devojčicu i reći kako mi nemamo pojma, kako u tome ima više ljubavi nego u običnoj vezi i kako to nije bolesno nego normalno... :roll: ali mi ne znamo jer nismo iskusili. Da ne pričam o pederima, raznoraznim fetišistima, ljubiteljima sneča i ostalim ostosima... :roll: Ne sumnjam ja da je vama dobro.
Postoje nekoliko psiholoških škola koje mogu da vas izleče. Ako već nećete izlečenje, uživajte u tome gde ste, ali nemojte da kenjate po forumu kako je to idealna ljubav :roll: Daleko ste od toga.

ko kaze da se ja pravdam nekome,ja sam ponosan na to sto jesam,a da ima ljubavi ako se dvoje nadju u ovome ima i to mnogo.
ne znam zasto me poredis sa pedofilima i pederima,jel je to nesto sto ti volis?
mogao bi da nam ispricas nesto o tome,da cujemo tvoja iskustva.nikad nisam pricao ni sa gay populacijom ni sa pedofilima,reci mi sta tebe motivise pa si gay i pedofil?

markobg79011:
Hellen:
markobg79011:
nazalost 95% zena je zatucano i da hocu da vas prosvetlim nazalost ne mogu

Мене си просветлио! Ош да ми будеш роб?

moze,ali treba da se dogovoris sa mojom Gospodaricom o tome:)))))))))))))))))))))
pitanje je mozda suvise intimno za javni,a i nije to tek tako os mi biti rob,
o tome treba da se prica,da se vidi da li neko nekome odgovara hehheh
nego objasni mi kako i da pisem na cirilici,

Ћирилица? Ееее....па то је тек посебно искуство! Ал...кад заслужиш, робе!

markobg79011:
Groucho_Marx:

ko kaze da se ja pravdam nekome,ja sam ponosan na to sto jesam,a da ima ljubavi ako se dvoje nadju u ovome ima i to mnogo.
ne znam zasto me poredis sa pedofilima i pederima,jel je to nesto sto ti volis?
mogao bi da nam ispricas nesto o tome,da cujemo tvoja iskustva.nikad nisam pricao ni sa gay populacijom ni sa pedofilima,reci mi sta tebe motivise pa si gay i pedofil?

ЋУТ, робе! Убудуће да му се обраћаш са господине Гручо! Јасно?

(Јел ми лежи улога? :roll: )

Back