LePiaf
Domaćin
- Poruka
- 4.858
Pocnemo o sexu a zavrsimo sa njivom i Kosovom... E TO nije normalno.Suzy:Njega bi ja 2 godine na Kosovo, 2 god. u rudnik i u njivu.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pocnemo o sexu a zavrsimo sa njivom i Kosovom... E TO nije normalno.Suzy:Njega bi ja 2 godine na Kosovo, 2 god. u rudnik i u njivu.....
Ma jos smo kod seksa, of skroz... :wink:LePiaf:Pocnemo o sexu a zavrsimo sa njivom i Kosovom... E TO nije normalno.
u je ...dominantna je ko moja baba kad okopava kukuruzS_K_V_O:http://www.dominatina.com/srpski/galerija.htm
Ako sam do sad i bila u dilemi ova galerija me je definitivno preobratila...menjam nick u robinja...dragi forumasi, kad ga vidite na vasim malim ekranima znajte da sam to ja...![]()
E... jesmo rekli da necemo o njivama vishe.Vragolasta Amfibija:u je ...dominantna je ko moja baba kad okopava kukuruzS_K_V_O:http://www.dominatina.com/srpski/galerija.htm
Ako sam do sad i bila u dilemi ova galerija me je definitivno preobratila...menjam nick u robinja...dragi forumasi, kad ga vidite na vasim malim ekranima znajte da sam to ja...![]()
na polju sexa najvise je poorano(sto nije o njivi o sexu je) :wink:LePiaf:E... jesmo rekli da necemo o njivama vishe.Vragolasta Amfibija:u je ...dominantna je ko moja baba kad okopava kukuruzS_K_V_O:http://www.dominatina.com/srpski/galerija.htm
Ne, onda su oboje mučenici.mackica ns:Koliko sam ja shvatila - mučenje nije isto što i dominacija... Mučiš nekoga ko ne pristaje na to što radiš, neko kome to smeta; a ako je zadovoljstvo obostrano - niko nije mučenik, zar ne?
markobg79011:nazalost 95% zena je zatucano i da hocu da vas prosvetlim nazalost ne mogu
Hellen:markobg79011:nazalost 95% zena je zatucano i da hocu da vas prosvetlim nazalost ne mogu
Мене си просветлио! Ош да ми будеш роб?
Hellen:Јес, РОБ!!! Па кад господарица цимне ланац и нареди да се опере посуђе, изведе куче у шетњу, рашири веш, орибају теписи, усиса прашина....Хм...можда и пређем са ваниле на нешто жешће!
Кад мало боље размислим, одувек је мени чучала господарица!
Hellen:Јес, РОБ!!! Па кад господарица цимне ланац и нареди да се опере посуђе, изведе куче у шетњу, рашири веш, орибају теписи, усиса прашина....Хм...можда и пређем са ваниле на нешто жешће!
Кад мало боље размислим, одувек је мени чучала господарица!
Groucho_Marx:E, ajde da se ne zayebavamo. Prestanite da promovišete patologiju i da bolest predstavljate kao nešto uzvišeno. 'U bdsm ima više emocije i ljubavi nego u običnoj ( :shock: šta to znači, običnoj?) vezi'. Odakle ti znaš da je tako![]()
Naravno da je bolest. Da je iko od vas bondaša zavirio u sebe znao bi da je tako.
I da me neko pogrešno ne razume, ne osudjujem ja vas, lepo je to što se vi družite i što mislite da ste sretni. Ali grize vas nešto iznutra. Znate vi za to.
I opet, nemojte da se reklamirate i pokušavate da opravdate sebe (pre svega pred sobom). Malo je bezveze... Isto tako može da se pojavi pedofil koji će zavesti 12-ogodišnju devojčicu i reći kako mi nemamo pojma, kako u tome ima više ljubavi nego u običnoj vezi i kako to nije bolesno nego normalno...ali mi ne znamo jer nismo iskusili. Da ne pričam o pederima, raznoraznim fetišistima, ljubiteljima sneča i ostalim ostosima...
Ne sumnjam ja da je vama dobro.
Postoje nekoliko psiholoških škola koje mogu da vas izleče. Ako već nećete izlečenje, uživajte u tome gde ste, ali nemojte da kenjate po forumu kako je to idealna ljubavDaleko ste od toga.
markobg79011:Hellen:markobg79011:nazalost 95% zena je zatucano i da hocu da vas prosvetlim nazalost ne mogu
Мене си просветлио! Ош да ми будеш роб?
moze,ali treba da se dogovoris sa mojom Gospodaricom o tome))))))))))))))))))))
pitanje je mozda suvise intimno za javni,a i nije to tek tako os mi biti rob,
o tome treba da se prica,da se vidi da li neko nekome odgovara hehheh
nego objasni mi kako i da pisem na cirilici,
markobg79011:Groucho_Marx:E, ajde da se ne zayebavamo. Prestanite da promovišete patologiju i da bolest predstavljate kao nešto uzvišeno. 'U bdsm ima više emocije i ljubavi nego u običnoj ( :shock: šta to znači, običnoj?) vezi'. Odakle ti znaš da je tako![]()
Naravno da je bolest. Da je iko od vas bondaša zavirio u sebe znao bi da je tako.
I da me neko pogrešno ne razume, ne osudjujem ja vas, lepo je to što se vi družite i što mislite da ste sretni. Ali grize vas nešto iznutra. Znate vi za to.
I opet, nemojte da se reklamirate i pokušavate da opravdate sebe (pre svega pred sobom). Malo je bezveze... Isto tako može da se pojavi pedofil koji će zavesti 12-ogodišnju devojčicu i reći kako mi nemamo pojma, kako u tome ima više ljubavi nego u običnoj vezi i kako to nije bolesno nego normalno...ali mi ne znamo jer nismo iskusili. Da ne pričam o pederima, raznoraznim fetišistima, ljubiteljima sneča i ostalim ostosima...
Ne sumnjam ja da je vama dobro.
Postoje nekoliko psiholoških škola koje mogu da vas izleče. Ako već nećete izlečenje, uživajte u tome gde ste, ali nemojte da kenjate po forumu kako je to idealna ljubavDaleko ste od toga.
ko kaze da se ja pravdam nekome,ja sam ponosan na to sto jesam,a da ima ljubavi ako se dvoje nadju u ovome ima i to mnogo.
ne znam zasto me poredis sa pedofilima i pederima,jel je to nesto sto ti volis?
mogao bi da nam ispricas nesto o tome,da cujemo tvoja iskustva.nikad nisam pricao ni sa gay populacijom ni sa pedofilima,reci mi sta tebe motivise pa si gay i pedofil?