DOMINACIJA

• Začetnik teme Začetnik teme LadyN
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ма дај, какве везе имају Европа и пећина са овим... :roll:

Сад озбиљно: да ли је за тебе све то само игра у кревету, или ти њу ЗАИСТА и у животу доживљаваш као господарицу, значи као беспоговорни ауторитет који МОРАШ да поштујеш из страха? Значи, да ли је све то само глума која вас пали, или је у основи заиста прави однос мучитеља и жртве?

markobg79011:
Groucho_Marx:
E, ajde da se ne zayebavamo. Prestanite da promovišete patologiju i da bolest predstavljate kao nešto uzvišeno. 'U bdsm ima više emocije i ljubavi nego u običnoj ( :shock: šta to znači, običnoj?) vezi'. Odakle ti znaš da je tako:?: :roll:
Naravno da je bolest. Da je iko od vas bondaša zavirio u sebe znao bi da je tako.
I da me neko pogrešno ne razume, ne osudjujem ja vas, lepo je to što se vi družite i što mislite da ste sretni. Ali grize vas nešto iznutra. Znate vi za to.
I opet, nemojte da se reklamirate i pokušavate da opravdate sebe (pre svega pred sobom). Malo je bezveze... Isto tako može da se pojavi pedofil koji će zavesti 12-ogodišnju devojčicu i reći kako mi nemamo pojma, kako u tome ima više ljubavi nego u običnoj vezi i kako to nije bolesno nego normalno... :roll: ali mi ne znamo jer nismo iskusili. Da ne pričam o pederima, raznoraznim fetišistima, ljubiteljima sneča i ostalim ostosima... :roll: Ne sumnjam ja da je vama dobro.
Postoje nekoliko psiholoških škola koje mogu da vas izleče. Ako već nećete izlečenje, uživajte u tome gde ste, ali nemojte da kenjate po forumu kako je to idealna ljubav :roll: Daleko ste od toga.

ko kaze da se ja pravdam nekome,ja sam ponosan na to sto jesam,a da ima ljubavi ako se dvoje nadju u ovome ima i to mnogo.
ne znam zasto me poredis sa pedofilima i pederima,jel je to nesto sto ti volis?
mogao bi da nam ispricas nesto o tome,da cujemo tvoja iskustva.nikad nisam pricao ni sa gay populacijom ni sa pedofilima,reci mi sta tebe motivise pa si gay i pedofil?

Naravno da se pravdaš :roll: I ja sam ponosan što sam hetero, pa opet ne osećam potrebu da nabijam ostatku foruma i sveta to na nos. Svi se trudimo da objašnjavamo svetu one, i samo one, stvari u sebi za koje nismo sigurni da su ispravne. Kad budeš shvatio prethodnu rečenicu, moći ćeš da rasteš. Do tad, igraj se sa svojom robinjom.
I, ponovo, ne osudjujem te, ako si ti sretan i zadovoljan, stvarno ne vidim zašto bi mi to smetalo. Ali najozbiljnije. I drago mi je zbog tebe. Ako osećaš ljubav, to je lepo osećanje. Ali nemoj da kenj@š kako je to super i kako ostatak sveta nema pojma kako je dobro to što ti imaš, jer to što ti imaš je patologija, iščašenje od normalnog, iskliznuće koje se desilo u ranom detinjstvu. To se leči. Ako to želiš. Ako ne želiš, ne moraš, nije bolest sa fatalnim ishodom :D
Ne poredim ja tebe sa sa pedofilima i pederima, ali slične su anomalije i slična opravdanja... Ako misliš da si me uvredio... Nisi :D Ja znam ko sam :D Imam i ja, kao i svako živo biće na planeti, svoje fetiše i svoje uvrnutosti. Ali njih delim samo sa svojom draganom, koju ja odaberem... Kao deo 'svete tajne' koju zajedno delimo... Pokvari se na svetlosti dana... Istrune na forumu...

@ Hellen... Ti si moja virtuelna carica ;)

Hellen:
Ма дај, какве везе имају Европа и пећина са овим... :roll:

Сад озбиљно: да ли је за тебе све то само игра у кревету, или ти њу ЗАИСТА и у животу доживљаваш као господарицу, значи као беспоговорни ауторитет који МОРАШ да поштујеш из страха? Значи, да ли је све то само глума која вас пали, или је у основи заиста прави однос мучитеља и жртве?

dominacija u smislu bdsm nema veze sa krevetom(seks),
znaci moze se raci da glumimo zato sto ne bi bilo lepo da nas drugi vide kako radimo neke stvari,
to znaci da je to jedna igra,nekad traje 2 sata nekad 4, anekad ceo vikend ili par dana u zavisnosti da li smo sami i tako.
e sada pazi nije to samo mucenje npr.imas ljubljenje nogu stopala,onda masiranje,posluzenje obroka,peglanje njenih stvari ili sredjivanje ali to sve u jednom erotskom cinu,ona nadgleda to sve a obucena je seksi,ne znam da li znas kako se Gospodarice oblace i sminkaju.
lakiram joj nokte i mnoge stvari kasno je a i ne znam koliko te to stvarno zanima pa da se skroz unesem u to

za gruca:

vidi koliko ima tema ovde,
i ovd je jedna ideina tema o dominaciji.
zar moras da je citas onda?glupo je da se prepiremo oko ovoga zbgo drugih ljudi
imas moj e mail ima i privatne poruke za sve sto hoces da mi kazes pa cak i d ame pljujes,ali mislim da ne moraju drgui da trpe zbog tebe(nas)

LadyN:
Sta mislite o dominaciji u seksu?
Hajde da zapocenemo price na ovu temu otvoreno i iskreno jer smo drustvo koje, cini mi se, ima dosta predrasuda kad je u pitanju javni stav.
Isla sam poslednjih mesec dana na neke chatove i uvidela da jako inteligentni i uspesni ljudi imaju dosta fantazija na temu dominacije. Narocito muskarci koji su mocni i dominantni u zivotu zele da probaju submisivni polozaj u krevetu. Granice su razlicite.
Ja sam, iskreno znaci, dugo imala licnu unutrasnju zabranu da razmisljam na ovu temu ali sam konacno resila da priznam sebi ono sto sam potiskivala i .......:)))))) Ispricacu Vam rado ali kad se okupi vece drustvance na ovu temu :wink:

Ma samo mi nije jasno kako proceni da su inteligentni i uspesni... A to sa mocnim i dominantnim m., je l` ti lakse s tim saznanjem priznati da preferiras submisivni?

LePiaf:
Suzy:
Njega bi ja 2 godine na Kosovo, 2 god. u rudnik i u njivu.....
Pocnemo o sexu a zavrsimo sa njivom i Kosovom... E TO nije normalno.

Jeste, itekako normalno..Za one koji nisu shvatili moju poentu - mnogima zivot na ovim podrucjima nije samo u yeb...pa od silnog zigovanja ne znaju vise ni sta hoce...ne mogu sa jednom...sa dve...pa ajde ..pozda im -robinja- -podigne- motivaciju....pa kada i tu -omanu- ajde sa muskarcem da probaju.....bolesno.Hiljadu je drugih problema...u napacenoj smo zemlji...i zivot ni sada nije ovde lak...Mnogi i studiraju i rade....znam dosta njih kojima roditelji i nemaju da daju za skolovanje pa moraju da rade dan i noc da bi to sebi priustili...Ne kazem ....ima i jedinaca sa dobrim uslovima...ali su od njih roditelji ipak napravili -ljude-...Ne znam ni zasto gubim svoje vreme ovde sa bolesnicima...rekla sam sta mislim na ovu temu ....i jedino sto mi je drago je sto vise ovde ima onih koji koji o svemu ispravno razmisljaju ...ali mi je i strasno sto se i procenat -robova- i -gospodara- povecava.....i bas zato i jeste moja poenta bila da ako su osetili pravo -robijanje- ovom zivotu..ne bi ni pricali o ovakvom glupiranju....Uglavnom sam primere narkomanije, devijantnosti, nastranosti.....vidjala u porodicama bogatih...gde otac i majka i ne znaju sta znaci biti roditelj...a od dece prave debile i blejace....
aj'....laku noc.... neko mora i da radi nesto... :?

markobg79011:
znaci moze se raci da glumimo zato sto ne bi bilo lepo da nas drugi vide kako radimo neke stvari,
to znaci da je to jedna igra,nekad traje 2 sata nekad 4, anekad ceo vikend ili par dana u zavisnosti da li smo sami i tako.
e sada pazi nije to samo mucenje npr.imas ljubljenje nogu stopala,onda masiranje,posluzenje obroka,peglanje njenih stvari ili sredjivanje ali to sve u jednom erotskom cinu,ona nadgleda to sve a obucena je seksi,ne znam da li znas kako se Gospodarice oblace i sminkaju.
lakiram joj nokte i mnoge stvari kasno je a i ne znam koliko te to stvarno zanima pa da se skroz
unesem u to

Па добро, ово све иде и у нормалну ''ванила'' везу, разлика је ваљда само у облачењу и шминкању. :roll:

Ако већ чврсто стојиш иза тога, зашто сматраш да не би било лепо да вас други виде у таквом односу?

Hellen:
markobg79011:
lakiram joj nokte i mnoge stvari kasno je a i ne znam koliko te to stvarno zanima pa da se skroz
unesem u to

Па добро, ово све иде и у нормалну ''ванила'' везу, разлика је ваљда само у облачењу и шминкању. :roll:

Ако већ чврсто стојиш иза тога, зашто сматраш да не би било лепо да вас други виде у таквом односу?

pa jel vidis koliko ljudi ne voli ni da cuje za ovakav odnos i koliko pljuje sve to,zar mislis da bi nekom bilo prijatno da gleda to kada ne zeli ni da cita o ovome ovde.

ako siti zainteresovana da gledas mozemo da se dogovorimo hehehehe,
i nije samo razlika u oblacenju i sminkanju jel ima milion stvari koje se razlikuju

migud:
LadyN:
Sta mislite o dominaciji u seksu?
Hajde da zapocenemo price na ovu temu otvoreno i iskreno jer smo drustvo koje, cini mi se, ima dosta predrasuda kad je u pitanju javni stav.
Isla sam poslednjih mesec dana na neke chatove i uvidela da jako inteligentni i uspesni ljudi imaju dosta fantazija na temu dominacije. Narocito muskarci koji su mocni i dominantni u zivotu zele da probaju submisivni polozaj u krevetu. Granice su razlicite.
Ja sam, iskreno znaci, dugo imala licnu unutrasnju zabranu da razmisljam na ovu temu ali sam konacno resila da priznam sebi ono sto sam potiskivala i .......:)))))) Ispricacu Vam rado ali kad se okupi vece drustvance na ovu temu :wink:

Ma samo mi nije jasno kako proceni da su inteligentni i uspesni... A to sa mocnim i dominantnim m., je l` ti lakse s tim saznanjem priznati da preferiras submisivni?

Citam, citam... pa rekoh, hajde da odgovorim bar osobi koja me prozvala, tj pokusala da shvati ko sam, sta sam i kako treba da se, u stvari, zabavljam.
- Kao prvo, ja ne idem na teme koje me ne interesuju tako da, zakljucujem, duso, da u tebi cuci potreba da sebi objasnis neke stvari po ovom pitanju.
- Dalje, bacio/la si akcent na ovo "inteligentni i uspesni" pa se pitam sto te toliko muci. LJudi su obrazovani fakultetski, kulturni i inteligentni u komunikaciji, uspesni u poslu.
- Onda, taj psihoanaliticarski stav sa tako ekspres rasvetljavanjem moje licnosti i sklonosti na osnovu par postova..... c,c,c....svaka cast.
Primetila sam da ovde ima jos psihoanaliticara koji, doduse, odmah, bez pardona pljunu po coveku i tome se smeju .... taman su dosli na temu dominacije sa prizvukom patologije...Kad oni to nekome urade verbalno to je lepo, a mozda misle i zabavno, ali kad drugi pokusa..... hehhe, pa zaboga, oni imaju moral i etiku kojima masu.
Pozdrav robu... odlicno zabavljas devojke. Kiss.
A i cure su sjajno prihvatile celu stvar, simpa vas je citati . :lol:

Groucho_Marx:
E, ajde da se ne zayebavamo. Prestanite da promovišete patologiju i da bolest predstavljate kao nešto uzvišeno. 'U bdsm ima više emocije i ljubavi nego u običnoj ( :shock: šta to znači, običnoj?) vezi'. Odakle ti znaš da je tako:?: :roll:
Naravno da je bolest. Da je iko od vas bondaša zavirio u sebe znao bi da je tako.
I da me neko pogrešno ne razume, ne osudjujem ja vas, lepo je to što se vi družite i što mislite da ste sretni. Ali grize vas nešto iznutra. Znate vi za to.
I opet, nemojte da se reklamirate i pokušavate da opravdate sebe (pre svega pred sobom). Malo je bezveze... Isto tako može da se pojavi pedofil koji će zavesti 12-ogodišnju devojčicu i reći kako mi nemamo pojma, kako u tome ima više ljubavi nego u običnoj vezi i kako to nije bolesno nego normalno... :roll: ali mi ne znamo jer nismo iskusili. Da ne pričam o pederima, raznoraznim fetišistima, ljubiteljima sneča i ostalim ostosima... :roll: Ne sumnjam ja da je vama dobro.
Postoje nekoliko psiholoških škola koje mogu da vas izleče. Ako već nećete izlečenje, uživajte u tome gde ste, ali nemojte da kenjate po forumu kako je to idealna ljubav :roll: Daleko ste od toga.
Mnogo mi neshto feminizirano prevrces ochima za nekog ko je str8. Ili su to neki tikovi? Izvinjavam se... I to se lechi. :roll:

Suzy:
LePiaf:
Suzy:
Njega bi ja 2 godine na Kosovo, 2 god. u rudnik i u njivu.....
Pocnemo o sexu a zavrsimo sa njivom i Kosovom... E TO nije normalno.

Jeste, itekako normalno..Za one koji nisu shvatili moju poentu - mnogima zivot na ovim podrucjima nije samo u yeb...pa od silnog zigovanja ne znaju vise ni sta hoce...ne mogu sa jednom...sa dve...pa ajde ..pozda im -robinja- -podigne- motivaciju....pa kada i tu -omanu- ajde sa muskarcem da probaju.....bolesno.Hiljadu je drugih problema...u napacenoj smo zemlji...i zivot ni sada nije ovde lak...Mnogi i studiraju i rade....znam dosta njih kojima roditelji i nemaju da daju za skolovanje pa moraju da rade dan i noc da bi to sebi priustili...Ne kazem ....ima i jedinaca sa dobrim uslovima...ali su od njih roditelji ipak napravili -ljude-...Ne znam ni zasto gubim svoje vreme ovde sa bolesnicima...rekla sam sta mislim na ovu temu ....i jedino sto mi je drago je sto vise ovde ima onih koji koji o svemu ispravno razmisljaju ...ali mi je i strasno sto se i procenat -robova- i -gospodara- povecava.....i bas zato i jeste moja poenta bila da ako su osetili pravo -robijanje- ovom zivotu..ne bi ni pricali o ovakvom glupiranju....Uglavnom sam primere narkomanije, devijantnosti, nastranosti.....vidjala u porodicama bogatih...gde otac i majka i ne znaju sta znaci biti roditelj...a od dece prave debile i blejace....
aj'....laku noc.... neko mora i da radi nesto... :?
A shto si se tako zadihala? Masturbirash?

Inache, i ja se pitam zashto dolazish na ovaj forum, medju "bolesnike". Zapravo, ne pitam se, znam.

E, devojke, pazite ovo:
Dodje mi prijateljica, sveze razvedena, i nagovorim je da ode na chat i krene da prica sa jednim robom, cisto onako.Bila je to tada jedna, smorena od braka zena,tako da sam znala sam da ce se zabaviti.
Pitala ga je sta to robovi rade i....kaze on- Ljube ruku gospodarici i postuju je..- mmmm..ma odlicno, kaze ona. Ljube i cipele i klece i cekaju da ispune svaku njenu zelju. Komentarise ona - pa vi robovi ste bre super pazljivi momci! Kako da ne, kaze rob, sve cu za vas da uradim, perem ,kuvam, cistim, sve kako vi kazete. Ma odlicno, pa to mi niko, bre, nije hteo da radi. A mozete i da me kaznjavate ako Vam ne odgovara, kaze rob, na sta ona pocinje da se smeje. Pa vasa robovska fela je prava stvar, gde sam ja do sada zivela. A bas mi je dolazilo da mlatnem onog moga koliko puta. hehhee... a tebe mpogu koliko hoceu, jel? Ma mozete svakako, sve sto zelite ... i usput je dasa zgodan i uspesan privatnik...i tako ide prica unedogled.
Obe smo se zabavile dobro a ona je ostala da razmislja o svom braku i bezazlenom robu koji cezne da se nekome prepusti, da nekome sluzi i obozava ga.
Inace, i ja sam Domina i to mi je skroz of skroz ok i dobra stvar. Imam roba,(tako se to kaze, inace je on moj najbolji prijatelj) sa kojim sam u vezi i sa kojim divno pricam o svemu,od biznisa do kosmosa, putujem,vodim ljubav, realizujem razne bdsm fantazije i otvoreno, bez potrebe da radimo jedno drugom nesto iza ledja, pricam o seksu i mastanjima i potrebama, pricama i kontaktima sa drugim ljudima ( citaj -ne znaci vezama i seks kontaktima). Ja sam radoznala osoba, dinamicna i kreativna i, mozda preterujem u zelji i volji da upoznajem i analiziram ljude ali volim da pricam i saznajem sta stoji iza "pro forme " licnosti, sta se desava kada se suocimo sa egom i nadvladamo ga u ime neke vece otvorenosti prema drugome.Zato smatram drustvo koje otvoreno govori o dominaciji hrabrim osobama. Naravno, kada to rade osobe koje vole da razmisljaju o sebi i rasveste i uvaze svoje potrebe :)

Niste baš otkrili novu planetu, bilo toga u svim epohama (Rimsko carstvo npr) i uvek u bogatim slojevima, .... itd itd mene samo nervira to što si se Lady nikovala 31. jula, Gospodar 1. avgusta a marko 2 avg., i nastupili sa DOMINACIJOM. Gde ste bili do sad? Kako da vas ništa drugo ne interesuje na forumu osim subvisimnog odnosa? Misija da nas prosvetlite ili šta?

Dominacija - posto sam ja jaka licnost,vrlo cesto dominiram u vezi,na poslu.....Nekada mi to bas prija, ali ipak vise volim kad smo rame uz rame.Jednostavno mlaki muskarci mi idu na zivce. :D Ne mogu da pojmim da
neko moze da bude beskicmenjak,krpa za brisanje poda.Takvog sam jednom imala i smucio mi se. :( Ne volim grubosti,ali ipak mlakonja mi ne treba :wink:

klara_m:
Niste baš otkrili novu planetu, bilo toga u svim epohama (Rimsko carstvo npr) i uvek u bogatim slojevima, .... itd itd mene samo nervira to što si se Lady nikovala 31. jula, Gospodar 1. avgusta a marko 2 avg., i nastupili sa DOMINACIJOM. Gde ste bili do sad? Kako da vas ništa drugo ne interesuje na forumu osim subvisimnog odnosa? Misija da nas prosvetlite ili šta?
Draga Klaro,prosta je stvar. Ja imam svoj drugi nick na forumu gde pisem vec 3 godine.I stekla sam mnogo prijatelja koji me znaju privatno. Ipak, tu svoju stranu nisam svima otkrivala, naravno. To je veoma delikatna privatna stvar. Na chatu ima mnogo ljudi koji se usude, kada nema mogucnosti da njihova razmisljanja prodru u nj, javni zivot, da pricaju o svojim skrivenim zeljama i mastanjima. Svako ima seksualne fantazije i gde je granica izmedju klasike i perverzije- ko ce znati?
Gde covek moze da stigne?
Pa postoje cuvene knjige, recimo "Poljubac zene pauka", ( eto , tada sam pisala na knjizevnosti recimo, intenzivno, u vreme kada smo bas o njoj raspravljali), pa nam ostaje da razmislimo, recimo zasto je "Nocni portir" bio tako popularan film, zasto japanski "Carstvo strasti" i td.
Nisu ti aspekti coveka samo za neke tamo vanzemaljce.
Znaci, tu smo mi, na forumu, i svakako da cemo uzeti neke druge nickove da pricamo na ovu temu jer vidis i sama, kako rece jedan moj prijatelj... Ne znam sta se postize tom temom- javice se par bolida koji ce pljuvati, par radoznalaca i to ce se rasplinuti.
Ipak, meni je bilo neobicno kada sam otkrivala koliko ljudi misle o tome, koliko mastaju, koliko bi svasta nesto probali :) Nema veze, neka pitaju bar ovde, neka pricaju, neka se nesto prica... isto mi je drago kao i da su sponzoruse otvorile temu - sta se moze ocekivati od takve veze, ili razvedeni koji bi da podele svoje muke i provere stavove, ili nesrecno zaljubljeni ili...
Sve sto ljudima sluzi da nesto o sebi shvate... treba podrzati. Dobro je kad zele nekuda da stignu u samospoznaji, nije dobro kada su vec " najpametniji".

LadyN:
Nisu ti aspekti coveka samo za neke tamo vanzemaljce.
Znaci, tu smo mi, na forumu, i svakako da cemo uzeti neke druge nickove da pricamo na ovu temu jer vidis i sama, kako rece jedan moj prijatelj... Ne znam sta se postize tom temom- javice se par bolida koji ce pljuvati, par radoznalaca i to ce se rasplinuti.
Ipak, meni je bilo neobicno kada sam otkrivala koliko ljudi misle o tome, koliko mastaju, koliko bi svasta nesto probali :) Nema veze, neka pitaju bar ovde, neka pricaju, neka se nesto prica... isto mi je drago kao i da su sponzoruse otvorile temu - sta se moze ocekivati od takve veze, ili razvedeni koji bi da podele svoje muke i provere stavove, ili nesrecno zaljubljeni ili...
Sve sto ljudima sluzi da nesto o sebi shvate... treba podrzati. Dobro je kad zele nekuda da stignu u samospoznaji, nije dobro kada su vec " najpametniji".

:roll: Фрка од неистомишљеника, а? И одмах су ''болиди'' они који мисле супротно... Јадно. :?
Буди јака, ако си већ газдарица, па аргументима убеди људе како је садо-мазо дииивна ствар, а не етикетирањем!

Back