"alya " ~ Pretpostavljam, da su oni koji su se javili izneli proste cinjenice iz svog zivota i dosadasnjeg iskustva....Nisi trazila podrsku... mnogi su se javili jer shvataju u kom si polozaju....Mozda bi bilo bolje, da niko nije odgovorio na tvoj post...al onda bi ispalo kako na Krstarici niko nista ne razume... i kako ljudi misle samo na seks, prevare...i sl...
Eto ti ga sad! Epa,svetu se stvarno ne može ugoditi! U jednom postu se ja zahvalim na podršci i razumevanju,a ono neko kaze kako ja tu samo nešto tupim i živim u oblacima i da mi i ne treba podrška,nego `ladna voda da se otreznim(ustvari budilnik).Kad kazem da ja nisam ni pisala da bih dobila neku posebnu podršku ili satisfakciju onda mi neko kaže da niko nije trebao ni da mi odgovori na post! Koliko ljudi,toliko ćudi ! Ali dobro,poslušaću tvoj savet SINDI,stvarno si u pravu.Eto onog iskustva o kome ja govorim!Niko se nije rodio naučen.Hvala na pozitivnoj energiji!!
Alya,verovatno nisi pročitala ceo moj prošli post(razumem te,možda bi i mene mrzelo sve ono da čitam),ali poenta je bila pred kraj priče.Ti si izvukla samo jednu rečenicu iz konteksta,a to skoro nikad nije baš zahvalno.Ali OK. Ti si to tako shvatila i ja to pozdravljam(to je,inače, i bila poenta svega). "onda bi ispalo kako na Krstarici niko nista ne razume... i kako ljudi misle samo na seks, prevare...i sl... " A,šta fali seksu?Ha,ha,zezam se.Ma OK.ste ljudi! Ja ovo malo doživljavam kao da sam na kauču kod chrinkića! Jbga,moram negde da kažem šta mi se sve mota po glavi.Bolje nego da idem da kopam negde rupu i da se derem u nju,u fazonu"U cara Trojana kozje uši" Eto tako.
"moje srce"-"ne znam sto si pomenula bas novi sad komparativno. ja zivim u beogradu." Učinilo mi se da si spomenula da si iz N.Sada,pojma nemam,ali nema veze,suština je ista.
Eto,opet se ja udaljih od naše drage teme "Domaćica i intelektualki"
Baš me nasmejao post neozbiljka za seksi domaćicu sa varjačom u ruci! Pala mi je "Nasty" asocijacija na pamet.Nešto u fazonu "Gospodarica i rob".Strašno! Ajde,da ne lupam,šutnuće me sa foruma.He,he,he.
Au,bre ja osećam da mi nešto smrdi,evo da sklonim ove smrdušice mog muža ispod stola,pa idem da pečem onu pogaču što sam uzela recept od svekrve danas i da mu skuvam čorbicu da ne bi otišao kod nje da večera.BRUKA BRE! A posle može i Šekspir.Samo da ne navuče Edipov kompleks!
Pozdrav ljudi!