ZvezdaraC
Primećen član
- Poruka
- 604
ma koji bre marchelo to je shaban.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Marcelo je KRALJ stari albiumi su slazem se bili bolji ali i ovo je superInace ja slusam V.I.P,Marcela,BS,Elitne Odrede,Sky-ja,malo rastu.......i jos dosta toga
rema tebra hvala nisam cuo onu pesmu novu BS-a moj beograde Momci KIDAJU![]()

ma koji bre marchelo to je shaban.....
Jeffrey feat Dekac - Daleko Od Svega
Link 1:
Link 2:Kod:http://www.sendspace.com/file/vcclj8
Link 3:Kod:http://www.***********/file/103774911/b3fcef69/Jeffrey_ft_Dekac_-_Daleko_od_svega.html
Kod:http://rapidshare.com/files/229493700/Jeffrey_ft._Dekac_-_Daleko_od_svega.mp3
a mozete pesmu da odslusate na
http://www.myspace.com/mcdekac
Argumenti?
zato sto njega uglavnom vole takvi kao ova odozgo sto voli cviju a ko voli cviju taj stvarno ne zna sta je rep...e posto ces pomisliti da je ovaj argument malouman kao sto i izgleda dobices bolji.. a to je da smara sa svojim dubokoumnim tekstovima i mora da shvati da rep nije ispit na fakultetu niti skupstina...ovo se takodje odnosi na denira.... stvar je u tome sto su dva gospodina pametnjakovica kompleksasi najveci pa rade te kao pametne textove al zajebu se, proklizaju kad snime nesto sto obicno kritikuju u svojim pesmama a to su komerc-sranja i tako npr. otkucaji ili denirovo ne silazim sa sanka npr..... vamo kao neki stihovi kao zale se na to sto su klinke ***** ili sta ja znam i ti fazoni a tamo: ''mesaj guz mala, tange ovo ono" ......
Za cviju se slazem ali marcelo BAS NIJE u tom fazonu daj 1njegovu pesmu gde je takozato sto njega uglavnom vole takvi kao ova odozgo sto voli cviju ti fazoni a tamo: ''mesaj guz mala, tange ovo ono" ......
ja bih malo suzio spisakma koji bre marcelo ajde molim vas ne tripujte se znaci Rexxona, Ikac,MARCELO, Ajs, BS, Shkabo, , Struka, Rolex, Ajzi to je bre scena....... Ima ih jos al ne mogu da ih nabrajam
mada bih dodao jos neke ali mrzi me sad
E to.dobro ajde neka vam bude eto dobar je marcelo..... takodje bih spomenuo Denira kao najveci promasaj nase rep scene kao i Cviju i Wantu iz EO dok Relja (Drima) ipak zna znanje..... AAAA SAD SAM SE SETIO THC AAA JEOTE KAKO NJIH DA NE NAVEDEM.... :udaramglavomuzid:
Ali rexxxona je neprevazidjen

dobro ajde neka vam bude eto dobar je marcelo..... takodje bih spomenuo Denira kao najveci promasaj nase rep scene kao i Cviju i Wantu iz EO dok Relja (Drima) ipak zna znanje..... AAAA SAD SAM SE SETIO THC AAA JEOTE KAKO NJIH DA NE NAVEDEM.... :udaramglavomuzid:
Licno elitne odrede ne bih svrstavao u rep.
Polako.
Prvo, De Nira ( ili kako god se vec pisalo to ) nisam pominjala, niikad mi se nije ni dopao. Ima dve do tri pesme, kojih vise ne mogu ni da se setim, ali znam da su mi se nekad svidele.
Drugo, Marchelo se istice u onome sto je najbolji - pisanju tekstova, i hteo - ne hteo niko tu ne moze da ga prevazidje. Dalje, on ionako nikad nije bio klasican reper, uvek je imao svoj poseban stil i zato ces uvek prepoznati Marchelovu pesmu, za razliku od pesama ostalih kvazi repera koje su sve na istu foru i bitno da je glas doticnih onako getovski promukao....ahhh..
Te Marchelove komercijalne pesme mogu samo da oduseve ljude koji eto tako u slobodno vreme slusaju grand i slicno, pa onda im super dodje da vrckaju uz takve pesme, koje takodje imaju malo dublju poentu, a koju ne vide svi. I ne mogu svi da prepoznaju ironiju, na kraju krajeva.
danasnji rep je najvece njesra...nekad smo imali 187,BS,Gru-a,Bad Copy,prti bee gee(sa moskrijem),VIP,marchelo,CYA,Sha-ila,struka,shorty,lud,juice..svi su oni izbacivali hit za hitom.. a danas???najveci shit jedino nesto sto shkabo radi,thc i juice..ostalo SHIIIT!!!napoleon,sin i kompanija pa to je da se postidis..najvise su tome doprinele zvezde granda i ostale takve emisije...
Ja bash wolim Marchela i to samo njega i Cwiju i elitne odrede...

ma koji bre marcelo ajde molim vas ne tripujte se znaci Rexxona, Ikac, Ajs, BS, Shkabo, Marlon, Mono, Mikri, Struka, Dripac, Rista (Prepi), Rolex, Ajzi to je bre scena....... Ima ih jos al ne mogu da ih nabrajam