dobro vece
Početnik
- Poruka
- 1
samo sam u prolazu, ne posecujem ovaj forum... iz dosade sam presao 15ak strana ove teme, necu da prozivam nikoga, samo da kazem da ne mozete da pricate o repu a znate za 10 repera koji su izdali albume, vecina je krajnje needukovana o domacem repu. svaka cast ko je pomenuo vudu popaja, x3ma, kranga i slicne, ne mogu da se prisecam sada; pozdrav i za antipatera, dobar strani rep slusas....sto se tice ove teme, postoji blog (za sada) na kome se nalazi gomila andegraund rep izvodjaca, uglavnom se razlikuje od svega sto je ovde nabrojano, ako nekog zanima nesto sto ima veze s mozgom ili mozda neki rep do koga je nesto teze doci neka poseti www.erupcijablog.blogspot.com
kao sto rekoh, samo sam u prolazu ovde, ako nekog nesto zanima oko domaceg repa koji je na blogu, ili mu treba pomoc oko stranog da kazem nekomercijalnog repa neka iscima na erupcijablog@yahoo.com pomoci cu drage volje ako mogu. pozdrav svima
kao sto rekoh, samo sam u prolazu ovde, ako nekog nesto zanima oko domaceg repa koji je na blogu, ili mu treba pomoc oko stranog da kazem nekomercijalnog repa neka iscima na erupcijablog@yahoo.com pomoci cu drage volje ako mogu. pozdrav svima
!!! E tako 

Ja volim Denira (ali ne one pesme tata placa nego balade kao sto su na betonu, ...) Ajsa prezirem, fuj