Domaći Rep

samo sam u prolazu, ne posecujem ovaj forum... iz dosade sam presao 15ak strana ove teme, necu da prozivam nikoga, samo da kazem da ne mozete da pricate o repu a znate za 10 repera koji su izdali albume, vecina je krajnje needukovana o domacem repu. svaka cast ko je pomenuo vudu popaja, x3ma, kranga i slicne, ne mogu da se prisecam sada; pozdrav i za antipatera, dobar strani rep slusas....sto se tice ove teme, postoji blog (za sada) na kome se nalazi gomila andegraund rep izvodjaca, uglavnom se razlikuje od svega sto je ovde nabrojano, ako nekog zanima nesto sto ima veze s mozgom ili mozda neki rep do koga je nesto teze doci neka poseti www.erupcijablog.blogspot.com
kao sto rekoh, samo sam u prolazu ovde, ako nekog nesto zanima oko domaceg repa koji je na blogu, ili mu treba pomoc oko stranog da kazem nekomercijalnog repa neka iscima na erupcijablog@yahoo.com pomoci cu drage volje ako mogu. pozdrav svima

jel zna neko kako se zove strukina pesma deo teksta ide: pucam ti u rebra, ovo je tvoja zena u njoj je moja beba, googlao sam i gledao na raznim sajtovima ali nigde nisam uspeo da nadjem.. pa ako neko zna nek mi kaze ime pesme..

Ljudi domaci rep nije los ali je njegov problem u tome sto ga slusaju samo ljudi koji ga razumeju a to je najvise 10 mil. s'time da vernih slusaoca ima do 3 mil. tako da koliko god da su dobri malo ih ljudi bodri i oni ne mogu da naprave na srpskom bum kao sto moze neki amer koga ce slusati milijarda ljudi :) !!! E tako :)

Ljudi domaci rep nije los ali je njegov problem u tome sto ga slusaju samo ljudi koji ga razumeju a to je najvise 10 mil. s'time da vernih slusaoca ima do 3 mil. tako da koliko god da su dobri malo ih ljudi bodri i oni ne mogu da naprave na srpskom bum kao sto moze neki amer koga ce slusati milijarda ljudi :) !!! E tako :)

:eek::eek::eek:

Nisam ja rekao da je nevaspitan, ja mrzim cenzuru u rep muzici. Ne vidim sta to nalazite toliko dobro u njegovim pesmama. Tekstovi mozda jesu smesni ali su relativno besmisleni. Bitovi su bolji od text-a ali nista posebno. Napravio je reklamu domacem hiphopu u Velikom Bratu ali to je veliki promasaj jer se sad pojavilo milion pozera koji sole pamet kako su veliki reperi. Taj poduhvat je glup.
Mozda je problem sto se ja ne nalazim u pesmama sleteo sam na basket terene, slignal mi ometale satelicke antene, .... pa zbog toga ne volim njegove pesme. Ja nisam reper i nemam zelju da pocnem opet da slusam to :)

Nisam ja rekao da je nevaspitan, ja mrzim cenzuru u rep muzici. Ne vidim sta to nalazite toliko dobro u njegovim pesmama. Tekstovi mozda jesu smesni ali su relativno besmisleni. Bitovi su bolji od text-a ali nista posebno. Napravio je reklamu domacem hiphopu u Velikom Bratu ali to je veliki promasaj jer se sad pojavilo milion pozera koji sole pamet kako su veliki reperi. Taj poduhvat je glup.
Mozda je problem sto se ja ne nalazim u pesmama sleteo sam na basket terene, slignal mi ometale satelicke antene, .... pa zbog toga ne volim njegove pesme. Ja nisam reper i nemam zelju da pocnem opet da slusam to :)

Preskocicu pricu o VBu.
A bas zbog rima ga i gotivim. Zato sto se zajebava, nije istripovan lik i ne glumi nista za razliku od mnogih.
Poslusaj samo onu hit em up pesmu, ne znam kako je nazvao... faca! :D

Ajs je dobar za zaebanciju, ponekad kad mu legne tema bude i dobar, smislen tekst ("Uloguj se", na primer :D ), ali covek ima istu ritmiku u skoro svim pesmama... Da neko ne pomisli da ga omalovazavam, naglasicu da mi je u top10 domacih repera. Samo pokusavam objektivno da ocenim

jel zna neko kako se zove strukina pesma deo teksta ide: pucam ti u rebra, ovo je tvoja zena u njoj je moja beba, googlao sam i gledao na raznim sajtovima ali nigde nisam uspeo da nadjem.. pa ako neko zna nek mi kaze ime pesme..

Reci tebra sta treba-bum bum u tvoja rebra,da to je tvoja zena a u njoj je moja beba:)

To ti je pesma Struka-Letis napolje sa albuma Ipak se obrce.

Poslednja izmena:
ju znachi kada chujem da je nekom Ajs najbolji domacji reper. I da neko OBOZHAVA elitne odrede smuchi mi se....
nemam nishta protiv ajsa jeste dobar...ali sramota je kakva sada masa slusha njega....prosto me je blam recji da ga i ja slusham :confused:

Back