- Poruka
- 3.703
Ja se plasim da ne izbije gradjanski rat, jer je rap scena postala muy peligrosa. 8-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MadonnaGirl::? :? :? :? :?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Po meni,ovo je samo potez ljubomornih ocajnika...
Koliko ja znam,Marchelo,i kad je pljuvao ''repere" u svojim pesmama,nicije ime nije spomenuo...![]()
![]()
![]()
I ja tekodje. Tako ume da lupi neshto ............................................................!...Stedza:Ma likusha je Liza bash se lepo nasmejem![]()
Nixxx:Ђус није сељак јел сте нормални ви? :? Није манчмелоу никога прозивао по имену, па то зато што је јајара, а Ђус зна на чему је и колико је он реално испред свих њих, тако да има за право да пљује све редом. Јебо вас више све манчмелоу, види се да ви не видите целу слику овде. Ви само видите да је Ђус почео да шета Најк и да прави комерцијалније песме, али када ускоро изађе Хипхопијум вол. 2, видећете да сам био у праву и који је то уствари фазон. Па само једна Ђусова песма ''На улици'' је довољна да објасни све, а да не помињем и остале песме. А могу да се кладим да све што сте ви гистро-љубитељи репа од њега чули је ''Брате минли'' и одма пољевај по Ђусу. Ај послушајте цео албум па се јавите и обавезно ''Увертира лектира''. Ја имам оба албума и од Манче и од Ђуса (а од Ђуса имам и албуме док је још био у ''Фул Муну'') и зато имам право да коментаришем обојицу, а ви ћутите молим вас.
Nixxx:Да брате јесте, да си мало упућенији у сцену знао би ко је најјачи у фристајлу...
Nixxx:Ђус није сељак јел сте нормални ви? :? Није манчмелоу никога прозивао по имену, па то зато што је јајара, а Ђус зна на чему је и колико је он реално испред свих њих, тако да има за право да пљује све редом. Јебо вас више све манчмелоу, види се да ви не видите целу слику овде. Ви само видите да је Ђус почео да шета Најк и да прави комерцијалније песме, али када ускоро изађе Хипхопијум вол. 2, видећете да сам био у праву и који је то уствари фазон. Па само једна Ђусова песма ''На улици'' је довољна да објасни све, а да не помињем и остале песме. А могу да се кладим да све што сте ви гистро-љубитељи репа од њега чули је ''Брате минли'' и одма пољевај по Ђусу. Ај послушајте цео албум па се јавите и обавезно ''Увертира лектира''. Ја имам оба албума и од Манче и од Ђуса (а од Ђуса имам и албуме док је још био у ''Фул Муну'') и зато имам право да коментаришем обојицу, а ви ћутите молим вас.
Nixxx:И још ми само реци шта ти слушаш од домаћег репа па да видим да ли има сврхе настављати се уопште...
Nixxx:Пази овако, ја знам доста ликова из Београда између осталог и са Лекиног Брда и знам какав је Сђу и да га респектују тамо максимално и то највише због тога што се он уопште није променио. Пази лик вози Југа још увек оно :? Лик је у сваком погледу остао исти, мало је комерцијализовао албум јер је човек попиздео, он се цима са тим репом од '93 године јбт, тада Марчело није знао шта је реп и од '93 па до сада лик није зарадио ни упола колико вреди. Зато је одлучио да на овом албуму заради паре брате, у томе је фазон. Па брате погледај све стране репере нпр. 50 Цент, Снуп Дог, брате они се нису ''продали'' ? Живе сви у луксузним вилама, возе скупа кола боли их ***** јбт. А овде ко покуша да заради одма издао је хардкор, андерграунд и шта ти ја знам... Мани ме тих прича јбт... Опет понављам Хип-хопијум вол. 2 ће показати неке ствари(иначе само да знаш те песме су снимљене још пре ''Брата минлог'', то су све његове старије ствари, само треба да се обраде и продуцирају, тако да није оно фора да треба да се вади нешто сад, то су све олд скул песме брте)... А одговор на твоје питање је ДА Ђус је доследан својој лирици.
И још ми само реци шта ти слушаш од домаћег репа па да видим да ли има сврхе настављати се уопште...
sta od francuskog? pretpostavicu da su i nemci tu negde :-DNixxx:Такође јако ми се свиђа француски реп, иако појма немам о чему причају јако ми моћно то све звучи (:
Ma da.... Ko je ne bi volio.... 8-)Liza Dennis:Lizu svi vole! 8-)
aha samo cju recji "mi ,poshtujemo underground, nemamo cenu jer za prodaju nismo" da brate totalno se slazhem sa tobomNixxx:А одговор на твоје питање је ДА Ђус је доследан својој лирици.