Pravo da ti kažem, voleo bih da ga čujem! Da te pitam... El znaš možda hoće li on nastupati na Egzitu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
thruo:Đus me je tako iznervirao... prvi album mu je bio vrh... a ovaj "brat minli" je takvo gov.no... Ne kapiram ljude koji i dalje tvrde da je on najjači reper kod nas...
Kathy_was_here:A ti koji tvrde da je on najjaci verovatno slusaju Stoju,Miki,Viki,Tiki & co.
Peace!
Nisi... dobar je tekst... i lepo ističe neke stvari...thruo:Zavisi kako gledaš na stvari! Rep muziku možeš da podeliš na dve oblasti:
1) pisane stvari;
2) freestyle stvari (za neuke: "bacanje rima iz glave, bez prethodno napisanog teksta"; što bi Ameri rekli "rhymes from the top of your mind");
Marčelo ima najjače pisane stvari na celoj sceni... pogotvo od kad je počeo da se "druži" sa Bone Collecta-om (široj masi poznatiji pod pseudonimom "Ministar Lingvista") iz grupe Real Skillz... značajna promena (nabolje) u stilu u odnosu na prvi album! Sve je to super... Ali... ali (uvek postoji ono ali)... Šta je sa Marčelovim freestyle sposobnostima... Ko god da je preslušao freestyle Bad Copy-a i Marčela "Nedeljni ručak" shvatio je, da je kad je "slobodan stil" u pitanju Marčelo ispod prosečnog nivoa! To ne umanjuje vrednost koju poseduju njegovi albumi, niti vrednost koju Srbija ima time što je on jedan od njenih građana... ali ne možeš se reći da je on jedini koji vredi na sceni... Šta ćemo sa Flip-Flopom (i ostalima) koji je bar na freestyle-u bolji od Marčela za celo koplje?! Stoga, molim ljude da kad kritikuju domaću scenu prvo pogledaju sve segmente onoga što hip-hop u stvari jeste pa tek onda da iznesu svoje mišljenje! Toliko od mene!
P.S. Nadam se da nisam smorio svojom pričom s "naučnog aspekta" o repu...![]()
infinity_zr:Pa preslusaj dobro Hiphopijum pa ces da shvatis kako neko moze da ga postuje...
Svi su culi pesmu Kes kolica i onda govore kako je on kreten, a pored te pesme ima gomila kraljevskih sa tog albuma...
Pesme na kojima je prozivao sve zivo: sa Monogamijom stvar se zove Redaljka(gde proziva Mancha i ostale repere) i Bela crkva(auto jedinica)
Tatula(ns):Juice je srpski crnjaon je legenda i uvek ce to ostati, on je prvo uradio Fullmoon album sa Shorty-jem, pa Hiphopijum, pa stvar sa gruom i spot na pinku, pa Brate Minli...tako mu se karijera kretala ka nekoj komercijali stepenik po stepenik...al on i dan danas dodje posle brata minlog odragi pesmu sa Monogaijom koja je najjaci underground i isproziva sve i bole ga tuki...on neke stvari radi iz jednog razloga neke druge iz drugog, to on zna sta kako i zasto radi, al od mene ce uvek imati i postovanje i mnogo vise od toga jer covek zivi rep i covek voli rep ko sto retko ko na nasoj "sceni" voli...
MASTERMIND:jel' znas napamet "8 mile"?
PinkySD:evo vam linkovi pa poslushajte moje stvari
www.myspace.com/pinky_sd
www.soundclick.com/pinkysd88
www.esnips.com/web/1love
aj pa se chujemo
pozdrav iz smedereva