Domaći Rep

koliko ja znam prvi su kod nas album snimili V.I.P. i BG Sindikat... za Automatik. ali kako je Sindikat izvisio za pare, V.I.P. se pouchen njihovim iskustvom pokupio i pocheli su da rade sa Vanjom... prvi album "Ekipa sitgla" je sniman u studiju u Vanjinom stanu i u Reljinom malom studiju... Reljin brat i njegova agencija SoulFlower su finansijski pomogli snimanje albuma...

taj album Bad Copy-ja je ostao u Bassivity-ju kad su oni raskinuli ugovor ili shta vecj...
Bassivity je njima mogao da zabrani i da koriste svoje ime jer su bili pod ugovorom...

Rmx:
a ne da lupetate sa tirazom od 5000 nemoze izvodjac da dobije 2 miliona jer bi cena diska trebala biti oko 900 din

Nebih rekao jer da znate kako je pre nebiste poput thrua pisali da Bad copy ima samo 2 albuma

1) 5000 * 400 = 2 000 000

2) Diskografija Bad Copy-ja:

ORBODMEBEJ - 1997 (otpozadi se chita kao ****.m dobro)
SVE SAMI HEDOVI - 2003
NAJGORI DO SADA - 2006

Grupu su na prvom albumu chinili Ajs i Miki boj koji je zaginuo na ratistu!
Veruj mi choveche, ako neko drzhi realno onda sam to ja! Pricham samo o onome shto znam!

Rmx:
Neko ko sklapa 4 god.semplove i pise rime a nista nije snimio ili laze ili nema pojma da rappuje trece opcije nema.

Samo cu da kazhem - CHUCESH ME! Pa onda mozemo da prichamo!

P.S. Odakle si ti izvuko da sam ja rekao da loshe kopije imaju samo 2 albuma??????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(
Pazljivo procitaj moje postove!

OK pogresio sam sto sam napisao da si rekao da Bad copy ima samo 2 albuma ali si i ti o5 pogresio sa ta 2 miliona disk ako kosta 450 dinara odbij 18 posto poreza koji ide drzavi pa nemas 2 mil.a gde je izrada albuma,promocije,spotovi,deo zarade izdavackoj kuci.
Prvi rap album kod nas je uradjen 89 god.mnogo pre Bassivity studija i Automatic-a.
Daj snimi nesto...hocu da cujem kako kida 89 godiste...

Rmx:
OK pogresio sam sto sam napisao da si rekao da Bad copy ima samo 2 albuma ali si i ti o5 pogresio sa ta 2 miliona disk ako kosta 450 dinara odbij 18 posto poreza koji ide drzavi pa nemas 2 mil.a gde je izrada albuma,promocije,spotovi,deo zarade izdavackoj kuci.
Prvi rap album kod nas je uradjen 89 god.mnogo pre Bassivity studija i Automatic-a.
Daj snimi nesto...hocu da cujem kako kida 89 godiste...

Okej... Mir, mir, mir, niko nije kriv... Potrudiću se da snimim uskoro nešto... Imam neki teksti skoro završen, pa bi trebalo da se iscimam malo... U skorije vreme! Obećavam!

Usput, koji je to album i od koje grupe iz '89.? Nisam čuo...

Rmx:
Klinci i klinkce,dabiste mogli kako treba da komentarisete ista morate da znate nesto
a ne da lupetate sa tirazom od 5000 nemoze izvodjac da dobije 2 miliona jer bi cena diska trebala biti oko 900 din a ne kao sto jeste duplo manja,jer znate ko je prvi krenuo sa tom muzikom kod nas,ko je izdao prvi album?Nebih rekao jer da znate kako je pre nebiste poput thrua pisali da Bad copy ima samo 2 albuma(naravno da ima 2 kad za prvi niste ni culi).Neko ko sklapa 4 god.semplove i pise rime a nista nije snimio ili laze ili nema pojma da rappuje trece opcije nema.
Jeste li primetili da niko ko je priblizno vasih godina nista nije uradio u rappu.
Edo majka je pevao narodnu muziku i sa kime god da odradi snimak zvuci lose.

JESI TI DEBIL? :???: A STA MOLIM TE, SVI ONI SU SA 16-19 GODINA KAO UCINILI NESTO ZNACAJNO?? PA boze tako to ide... nova skola, stara skola ;)

p.s. Sorry za CAPS zeznula sam se... ne vicem 8-)

Najaci crtaci u Bg-u su krenuli da crtaju u tim godinama,
Fool moon je izasao krajem 97 a njega cine Shorty i Juice i tada su imali 15 ili 16 god,Belgrade gheto je izasao 95-96 i u proseku su imali oko 16-17 godina mogu da nabrajam do sutra ali nece imati efekta jer mislis da si u pravu a nisi cula ni za pola old school ekipa koje su izdale album u tim godinama bile na prvoj nasoj kompilaciji.
Necitajte ono sto pise na netu jer su izmesali koji je prvi album i izostavili su mnoge izvodjace...necu nista da pisem samo cu da citam jer mogu da vam drzim predavanja o Hip-Hop kulturi u sva 4 elementa.:)
Zadnji kvalitetan demo koji sam cuo je od decka koji je 87 god.imitira Hrvatski naglasak ali to je jedina veca zamerka.

Nemojte da pricate o snimcima,radite ih.

MinM_4Life nemoj da pises verbalne uvrede ako mogu tako da se nazovu te male reci
izvucene iz glave male klinceze,takvim recima nista neces postici niti ces njih uzdici
niti mene uvrediti,jevbes reci na papiru koje nikad nece vredeti.

****** brate,zasto coveku ne prosledis hipotezu ako vec neces nikom da das solo za string?
PS ovo ces videti svaki put kada dodjes ovde,zato da te podsetim POSALJI MI NA MEJL ****.NI SOLO ZA STRING(OBECAVAM DA NECU DA STAVIM NA FON) I HIPOTEZU UBIJAS ME VISE SA TIM ODLAGANJEM!

Pavle_the_Great:
****** brate,zasto coveku ne prosledis hipotezu ako vec neces nikom da das solo za string?
PS ovo ces videti svaki put kada dodjes ovde,zato da te podsetim POSALJI MI NA MEJL ****.NI SOLO ZA STRING(OBECAVAM DA NECU DA STAVIM NA FON) I HIPOTEZU UBIJAS ME VISE SA TIM ODLAGANJEM!

"Hipotezu" ću i da snimim sa nekim izmenjenim linijama, kad za to dođe vreme! A što se tiče numere "solo za string"... Drago mi je da to nisam nigde okačio... jer se uošpšte više ne osećam tako... bar po pitanju Tatjane...:-( Kad bude biće, a do tada nema priče :)

vivijana:
Hej, Thruo, moram da napravim malu digresiju- pominjao si Marčelov freestyle. Kada je on bacao rime?

Poslušaj freestyle Bad Copy feat. Marčelo - Nedeljni ručak! Nije on loš... ali je mnogo mnooogoooo smoren na fristajlu! Kad preslušaš to, izbaci mišljenje - zanima me!

Ok. Prilazim sa skepsom zadatku. Gotivim ja njega, te ne bih da se razočaram. Njegov stil je zajeban, voli on multise, komplikovane konstrukcije, i to zvuči kul kao gotov projekat. Ali taj style upotrebiti kao freestyle... zajebano. Lako je Kopisima... Njihov freestyle = njihova pesma. To su oni i to je ok. A Marčelo...hm...

vivijana:
Ok. Prilazim sa skepsom zadatku. Gotivim ja njega, te ne bih da se razočaram. Njegov stil je zajeban, voli on multise, komplikovane konstrukcije, i to zvuči kul kao gotov projekat. Ali taj style upotrebiti kao freestyle... zajebano. Lako je Kopisima... Njihov freestyle = njihova pesma. To su oni i to je ok. A Marčelo...hm...

Ma opusti se, jednostavno on nije "freestyler"... To ne umanjuje njegov kvalitet... I dalje (kod nas) retko ko može da u "slobodni stil" ubaci multije i bilo šta komplikovano! No napreduje se - Flip-Flop, thruo:) ...

Ma, ne, naravno da ne umanjuje njegov kvalitet, samo kažem da bi mi bilo malko krivo ako zataji u nekoj kategoriji. A gde si čuo Flopa (opet ja)? A ko je taj Thruo? :) I on baca rime? Gde da ga čujemo?

vivijana:
Ma, ne, naravno da ne umanjuje njegov kvalitet, samo kažem da bi mi bilo malko krivo ako zataji u nekoj kategoriji. A gde si čuo Flopa (opet ja)? A ko je taj Thruo? :) I on baca rime? Gde da ga čujemo?

Bio sam na "MC" battle-u 2005. ili 2004. kad je bacao on! Dobar je! Mnogo bolji od ostalih, iako nije pobedio!
A što se tiče "thrulog", to jest mene, kad snimim nešto obavestiću svoje obožavaoce sa foruma! :D :D :D

Rmx:
Najaci crtaci u Bg-u su krenuli da crtaju u tim godinama,
Fool moon je izasao krajem 97 a njega cine Shorty i Juice i tada su imali 15 ili 16 god,Belgrade gheto je izasao 95-96 i u proseku su imali oko 16-17 godina mogu da nabrajam do sutra ali nece imati efekta jer mislis da si u pravu a nisi cula ni za pola old school ekipa koje su izdale album u tim godinama bile na prvoj nasoj kompilaciji.
Necitajte ono sto pise na netu jer su izmesali koji je prvi album i izostavili su mnoge izvodjace...necu nista da pisem samo cu da citam jer mogu da vam drzim predavanja o Hip-Hop kulturi u sva 4 elementa.:)
Zadnji kvalitetan demo koji sam cuo je od decka koji je 87 god.imitira Hrvatski naglasak ali to je jedina veca zamerka.

Nemojte da pricate o snimcima,radite ih.

MinM_4Life nemoj da pises verbalne uvrede ako mogu tako da se nazovu te male reci
izvucene iz glave male klinceze,takvim recima nista neces postici niti ces njih uzdici
niti mene uvrediti,jevbes reci na papiru koje nikad nece vredeti.

ja cu da pisem sta ja hocu, i kako ja hocu, kao i svi ostali, jer je to moje pravo ovde... klincezica ili ne... nije tvoja stvar...

Nego... jesi cuo Tatulu? Kako vam se on cini? Meni je za pocetak ok... mada nisam cula freestyle nikada...

MinM_4Life:

ja cu da pisem sta ja hocu, i kako ja hocu, kao i svi ostali, jer je to moje pravo ovde... klincezica ili ne... nije tvoja stvar...

Nego... jesi cuo Tatulu? Kako vam se on cini? Meni je za pocetak ok... mada nisam cula freestyle nikada...

Nemoj da se ljutiš na Remix-a! Treba da se podržavamo međusobno! :)
Dobar je Tatula! Malo je monoton na pesmama, ali sve će doći na svoje mesto vremenom! Ima moje poštovanje u potpunosti! Nisam mu ni ja čuo fristajl!

Back