Domaći Rep

43zla najvece sranje od albuma...prvo nikad nisam slushao domaci rep,a kad sam eto kao i dobijo neku zhelju chuo sam u domu bash sa tog albuma neku odvratnu rasistichku pesmu...da sam poludeo i rekao sam jednog dana cu dohvatiti i onog jadnika i slepca ajsa i ona dva smeshna pedera i zbog toga shto su uradili cu im polomiti glave majku im jebbem smrdljivu....oni se bave repom,koji je najveci produkt getta i josh imaju muda da vredjaju crnce....na jebbem im mater bre.....

Ja sam malo stariji od vas ... i domaci rap je bio booom `93 - `94 godine ... jedva sam ga prihvatio medjutim pravi potez je bio sa diskotekom ASSASINO ... inace DOM OMLADINE gde su vikendom bile HIP HOP veceri , okupljali su se mladi koji su ziveli za crni zvuk ... subotom su gostovali SOLO izvodjaci domace hip hop scene .... tad sam prvi put video VOODOO POPAYA , GRUa , Kizu ROBIN HOOD , ekipu iz WHO IS THE BEST ( W.I.T.B ) , Baneta iz Sunshine , ekipu CYA i mislim da je bila jedna grupa ... ne znam tacan naziv ali mislim GUERRILA ...tako nesto .... to je bio moj tinejdz zivot ... secam se 100 DM sam izdvajao za STARTEROVE dukseve NFL, NHL ... kackete , siroke pantalone ... ehhhhh kad se setim ...

* ne znam jel postoji u gradu josh takvo mesto za vas omladinu gde mozete cuti CRNI ZVUK ... bilo bi mi drago da neko mladji malo nesto napishe o domacem HIP HOPu ..

Unapred hvala
Nicky

whitenicky:
Ja sam malo stariji od vas ... i domaci rap je bio booom `93 - `94 godine ... jedva sam ga prihvatio medjutim pravi potez je bio sa diskotekom ASSASINO ... inace DOM OMLADINE gde su vikendom bile HIP HOP veceri , okupljali su se mladi koji su ziveli za crni zvuk ... subotom su gostovali SOLO izvodjaci domace hip hop scene .... tad sam prvi put video VOODOO POPAYA , GRUa ,Kizu ROBIN HOOD , ekipu iz WHO IS THE BEST ( W.I.T.B ) , Baneta iz Sunshine , ekipu CYA i mislim da je bila jedna grupa ... ne znam tacan naziv ali mislim GUERRILA ...tako nesto .... to je bio moj tinejdz zivot ... secam se 100 DM sam izdvajao za STARTEROVE dukseve NFL, NHL ... kackete , siroke pantalone ... ehhhhh kad se setim ...

* ne znam jel postoji u gradu josh takvo mesto za vas omladinu gde mozete cuti CRNI ZVUK ... bilo bi mi drago da neko mladji malo nesto napishe o domacem HIP HOPu ..

Unapred hvala
Nicky

Hvala! A jesam tada bio popularan...

Mislim da je pozeljno prokomentarisati stanje na domaćoj hip hop sceni. Chini mi se da nema kvalitetnih mladih narashtaja. Tu nam je Marcelo, Bad Copy, Sindikalci, al njih već mozhemo da strpamo u stare snage. Gde su novi klinci ? a i nekako se plashim da noviteta (kvalitetnih) neće skoro biti. E, i u kom smeru kreće hip hop scena. Nadam se da će nas MTV hitići zaobići!

ja garantujem da ima mnogo kvalitetnih klinaca koji rade, samo je jako tesko da se probije na ovoj sceni , pa su zato ljudi culi samo za BS, BC i Marchela...evo nabrojacu nekoliko koji su vec jako dobri i koji ce da budu i jos bolji: ELITNI ODREDI, UNIJA, MINISTAR, AJZEA, FLIP FLOP, NIGHTMARE, ROLEX.....

Nema novih klinaca i nece ih ni biti ako nastave da se igraju sa krs opremom
a imaju i malo strpljenja za tako nesto...Marcelo,BS,Bad copy imaju profi opremu,strpljenja i talenta da nabace ako treba i po 10 bekova a ne ko novi klici 2 max.

Ima kvalitetnih "klinaca", samo ih treba otkriti... ;)
Nisam bila živa, a možda i jesam :lol: , kad se BC tek probijao... :roll:
Ko zna kako si njih tada posmatrali... Verovatno kao "propalitete" i sl. - isto kao što danas posmatraju "klince".
Marchelo je reper do jaja... Neke pesme su mu :roll: , ali ipak... ;) Dok nije postao "poznat" ko zna šta su o njemu mislili, dok je danas jedan od najkvalitetnijih repera.
Samo treba pustiti "klince" da rade, napreduju i naša hip - hop scena će opstati. ;)

Nisi svesna koliko gresis,pokusao sam da nekim klincima pomognem da odrade kvalitetan snimak ali to nije upalilo jer:
1.Imaju integrisanu zvucnu koja nemoze da snimi zvuk cd kvaliteta.
2.MIkrofon od 1000 din.(sa kojim se mnogi zaludjuju)koji mnogo izoblicuje zvuk.
3.Kradenu matricu koja je nastavljana pa ko ima sluha odmah nadje manu.
4.Slogovi rima nisu kako treba
i za kraj mnogo brzo iskacu iz bita.
Tako da su odustali kad su culi kritike od par ljudi i mene.

vivijana:
Mislim da je pozeljno prokomentarisati stanje na domaćoj hip hop sceni. Chini mi se da nema kvalitetnih mladih narashtaja. Tu nam je Marcelo, Bad Copy, Sindikalci, al njih već mozhemo da strpamo u stare snage. Gde su novi klinci ? a i nekako se plashim da noviteta (kvalitetnih) neće skoro biti. E, i u kom smeru kreće hip hop scena. Nadam se da će nas MTV hitići zaobići!

ma nema hip hopa kod nas.

Zaboga...naravno da ima Hip-Hop-a kod nas :? :|
Slazhem se sa tim da ima klinaca koji snimaju sa jadnom opremom,i 'ajde koji nemaju pojma...pa uvek ima onih koji nemaju pojma, ali jbt sigurno ima i onih nadarenih ;) samo nemogu da se probiju i bash u tome je problem :| nah nm :lol:

Back