Domaći Rep

Ne postoje bolji izvodjaci u Srbiji od vipa i struke,a tek ne mnogo bolji.Slusam bukvalno sve od domaceg rapa (ako se ne varam mislim da sam i tvoje neke pesme slusao) i stojim iza ovoga sto sam rekao.Od mladih repera najbolji su mi sick touch i fero,mada on da radi sa pogresnim ljudima.

Dobro. Očigledno imamo drugačije poglede na rep :)
Inače, ako si i slušao nešto od mene to je staro mnogo. Biće novih stvari do kraja godine :)
 
Ja nemam za drugare neke poznatije repere, tako da nema ko da me progura. Niti to želim. Nikad ne bih snimio nešto što ne želim da snimam zarad "rep slave" u srbiji. Ja sam odan repu :)
 
189646_10150128210741941_815041940_6329386_3083399_n.jpg
 
Od repa kod nas su dobri jedino BS,Škabo,F4,Marlon Brutal...To je sve ista priča,isti ljudi samo u drugačijim sastavima ili solo...evo nekih pesama:

Nemaju loših pesama,samo dobre-bolje-najbolje...
Osim njih ne slušam nikog sa ovog područja...
 
Malo sam pauzirao sto se tice naseg (srpskog) hip-hop-a. Ortak mi je pustao nekih 'iljadu novih underground-era i sta znam... Hrvati su extra mada ja preferiram starije stvari sad sta rade nisam 100%... Volim VIP, svidja mi se PIK, Maaaajka je konstantno ok. MMM audience choice for today is: :eek::eek::eek: PRTI BEE GEE!
 
Domaca rep scena je puna kvazi repera,pogledaj onog djusa recimo.Mesto mu je u grandu,Ali dobro shta ja znam.
Iskreno meni se svidja beogradski sindikat,vikler i mali Marchelo pogotovo od njega kuca na promaji.ima mozda jos par njih sa par pesama i to je to!!! Sve dok Grand,city,zam i ostali kich odredjuje muzicki pravac danashnjih klinaca najeb..ismo

 
Koliko ima nas što slušamo domaći rep? Koga...? Kad, gde? :)
Krećem prvi...

X3M
Marčelo
Struka
VIP
Beogradski sindikat
Juice (mada mi se ogadio prilično od kad je bio u Farmi i Dvoru)
Krang
Frenkie
M.A.X.
MC Monogamija
THCF

Nije po redu. Sigurno sam nekog zaboravio, ali dopuniću se kasnije.
 

Back
Top