Rimman
Aktivan član
- Poruka
- 1.188
Mnogo jaka pesma
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo da ne ispadne da se ovde slusa samo Struka i vip...
Pesma pogadja u centar.
puno je bolji od onog sabana Rolexaslusamo mi i puno toga sem pomenutih od Marlon Brutala,PIDJIJA,MC N-a itd. ali brate mozes ti da k.enjas do sutra na sceni nema jacih od VIP-a i Struke i Dada je odmah iza njih...
ako su dobri kao sto ti kazes kvalitet ce uvek da ispliva i to samo kvalitetnim pesmama a ne prozivanjem repera koji su stvorili scenu i sabanisanjem snimajuci diss-ve za njih poput FTP-a koji je opterecn StrukomSto bi reko Rexxxona "pljujes na mene da bi cuo za tebe i tu se puno zaebes..."
Ima klip na you tubu kada je Struka iznabadao tog lika iz FTO-a u skc-u na nastupu jer se mangupirao na bini dok je on nastupao i nije hteo da se skloni a lepo ga je zamolio prvo!
I posle su ti sabani snimi ceo album koji je posvecen Struki i jos kace na tube snimak kada ga zovu na mob....jadnici iskompleksirani
Evo kakve jadne rime snimaju ti slepci kada ga diss-uju Struku
a evo kada Struka uradi self diss i pokaze da je visoko iznad svih ko NASA![]()
rekoh ima ako poznajesh dosta ljudi koji se bavi time, chucjesh i dobre trake za koje ne mozhesh chuti tek tako
e to je problem, ali shta sada. Chinjenica je da postoje. Nema veze ako je produkcija losha to se mozhe popraviti, ako je gari dobar reper to i nije tako bitno, isto koliko ti i dobra produkcija ne mozhe pomocji ako si losh
Dada je po meni nishta posebno. Tekstovi su mu glupi i tipichan klishe. I plus smara. Dobar je mozhda za zhurku ali to je to. Po mom ukusu nikakav mi je
Na zhalost kvalitet necje uvek isplivati ne znam ko te je to slagao, i to ne samo u muzici nego u svachemu 
dobar je nackli sa NBG-a (:
brutalna pesma...

vrtim pesmu vec 20 min i ne verujem koji je car ovaj Ikac....naklon od neba za njega!
Evo da ne ispadne da se ovde slusa samo Struka i vip...
Pesma pogadja u centar.