Domaći Rep

Domaci rep? hmm... pa ima dobrih ljudi VIP, BS, THC (bila sam u subotu na nastupu, pokidali su :klap: ), PRTI BEE GEE (idem u 5ak :zurka: ), Struka,.... itd da ne nabrajam dalje, ali definitivno Tatula, Napoleon, Cvija i slicni ne zasluzuju da se nazivaju 'reperima', ali dobro... svako ima svoj ukus, mada meni to vise lici na Grand nego rep...ali nema veze xD

a sad slusam

Skabo Feat Marlon Brutal- M.U.P (Mafija U Plavom)

i oni su dobri :)

Odlicna je tema...evo vec sat vremena gledam celu temu tj. arhiv. :D

Ja slusam skoro sve od domaceg repa:Old Skul:Gru,Sansajn,Robin Hood(samo jedan album imaju),Sha-Ila,CYA,onda malo novije:VIP,Djus,Struka,Lud,DADA,Shorty,BS,THCF,Prti Bee Gee,slusam i Timbeta Ajsa Sky-a ...Samo ne gotivim bas ove nove "repere" kao sto su:Cvija,Rasta,Chombe,Tatula,EO itd....Nego hteo sam da vas pitam gde mogu da se obucem kao reper?Da li postoji takva neka radnja u Beogradu?

VIP i Struka najbolji! Onda Vikler,BS,Marchelo...

zaboravio si i Dadu :)

Dobar ti potpis :D

hvala ;)

Domaci rep? hmm... pa ima dobrih ljudi VIP, BS, THC (bila sam u subotu na nastupu, pokidali su :klap: ), PRTI BEE GEE (idem u 5ak :zurka: ), Struka,.... itd da ne nabrajam dalje, ali definitivno Tatula, Napoleon, Cvija i slicni ne zasluzuju da se nazivaju 'reperima', ali dobro... svako ima svoj ukus, mada meni to vise lici na Grand nego rep...ali nema veze xD

a sad slusam

Skabo Feat Marlon Brutal- M.U.P (Mafija U Plavom)

i oni su dobri :)

bravo :klap:

Struka je meni najjaci po meni :cool: decko kida od kako se bavim muzikom i ovaj zadnji oprostajni album mu je prejak

izbacio je i spot sa pre neki dan :)

2h3ou1s.jpg

1znxx8n.jpg

10ehhe1.jpg

2usd2eb.jpg

21dk19f.jpg

faob4g.jpg
[/SPOILER]

e, Struka je u 5ak u Rumi xD pa ko hoce nek navrati :)

A sto se tice novopecenih 'repercica' mislim da njih niko, ko stv. slusa rep, ne voli.. :P
pretpostavljam da njih samo slusaju likovi/likuse koji nisu culi za pravi rep.. :P

Back