Rema_tebra
Primećen član
- Poruka
- 653
Letnji hit!
Konacno jedna nova stvar od Ajzaka da podseca na najbolje dane
...
Od tog Struke je veca budala jedino onaj koji ga slusa.
što je struka budala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Letnji hit!
Konacno jedna nova stvar od Ajzaka da podseca na najbolje dane
...
Od tog Struke je veca budala jedino onaj koji ga slusa.
U stvari, pogresio sam, nije budala. Pametan je lik mnogo,
u zemlji u kojoj ne postoji hip hop scena je
napravio isplativ biznis od repovanja.
Ali prosto ne mogu da verujem da neko moze da svrsta Elitne Odrede, Cviju, Rastu i ekipu u hip hop i rep. To je strasno! Ono vise lici na turbo-folk nego na bilo koju drugu muziku.
Izvinite ako sam nekoga povredio ovim postom.
![]()
Sto se mene tice, nek pevaju EO i ostali, ali neka ih neko odvoji od hip-hopa i repa. Nemam ja nista protiv njihove muzike, ali im preporucujem da se udalje od repa.
Old school (<2005) rulez!
slažem se da to ne podseća na klasični rep. Ali eo imaju i dosta dobrih stvari, to jest, drima ima. Wanta mi je nikakav uglavnom, ali Drima ume da baci baš emociju.
slažem se da to ne podseća na klasični rep. Ali eo imaju i dosta dobrih stvari, to jest, drima ima. Wanta mi je nikakav uglavnom, ali Drima ume da baci baš emociju.
Wikler je previse egocentirican.
Domaci rep? hmm... pa ima dobrih ljudi VIP, BS, THC (bila sam u subotu na nastupu, pokidali su), PRTI BEE GEE (idem u 5ak
), Struka,.... itd da ne nabrajam dalje, ali definitivno Tatula, Napoleon, Cvija i slicni ne zasluzuju da se nazivaju 'reperima', ali dobro... svako ima svoj ukus, mada meni to vise lici na Grand nego rep...ali nema veze xD
a sad slusam
Skabo Feat Marlon Brutal- M.U.P (Mafija U Plavom)
i oni su dobri![]()