reperi su umrli
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije mi smesno njegovo ime,nego mi je smesno da njege neko dozivljava potencijalom.
pazi, iznosiš tvrdnju koja može duboko da uvredi nečiji muzički ukus, a kao argumente stavljaš cviju i napoleona.
Mislim, osvesti se! To što si ti čuo samo za tu dvojicu pored marčela to je tvoj problem.

brate minliiii....
samo toliko....
e da i ljudi da li je tacno da je mono moskrijev mladji rodjeni buraz? aj ko zna....
Bilo je dobro, al se onda pojavila ova "nova skola", i sad je sve s*****no.Tekstovi pesama cesto veze nemaju sa naslovom, a jos cesce se bacaju svakakve gluposti u textove.Ali South Side unose malo svezine.
Ja sam chula par pesama od Rolexa..... nishta posebno.... ima ona Ljubav i tako dalje....
Drzim se sledecih izvodjacha:
Demian, Wikluh Sky, Elitni odredi, Ana Mashulovic ima par dobrih pesama... i tako.... mrzi me da nabrajam sve sad.... a i ne mogu da se setim shta mi je sve na play listi
ja slusam rolexa,najvise mi je njegova najjaca pesma....

)Rolexa i nisam nesto mnogo slusao,a i nemam nameru.Covek koji dissuje bez ikakvog razloga i jer mu je dosadno ne zasluzuje moju paznju.
E osim denira, ludog i struke jel dissovao još nekog? 
pa ti slusas samo tako te ljubavne,bitno ti je da se u pesmi samo radi o ljubavi?

Diss je uvek s razlogom.E osim denira, ludog i struke jel dissovao još nekog?
![]()
..tako da možeš da kažeš da pesma i nije neka, ne i da Rolex ne valja,Ne, samo jedinu pesmu koju imam u rachunaru od njega je ta.... tako daaaa.....
Msm da Rolex ima pesmu sa Sinom - Upoznaj Srbiju.... jel tako ili greshim?![]()

znam šta je reko o tom dissu. Zar diss nije jedan od načina da se reper probije. Sad ko ne gotivi struku može da se zainteresuje za njega, zar nije tako? Samo na osnovu jedne pesme ne treba procenjivati nečiji rad.dissovao Struku iz fazona.
sećam se pre 6 godina i više se je pričalo o novoj školiNova shkola mi je sr...e, iako ponekad odslusham Cviju i kompaniju.....
kakav cvija bre to ti je pop rep sa devojkom koja "najbolje peva rnb", ako to može da se peva
(možda i preraste u novu školu..al ne bih voleo )Naravno Demian, je vrrrrrrrrrrrh.....