Awaken God
Domaćin
- Poruka
- 3.821
imam eminem-eminem is back i hip hop hits 3 domaci rep,originali oce neko nek se javi,cena sitnica sam oda se otarasim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Heh, moram priznati, dobra fora za kevu..
nego, sto ja pisem ovde uopste, ja ne slusam domaci rep.. mislim pre godinu ipo sam pricao da pravim pauzu, ali ta pauza traje vec prilicno dugo, mislim da sad mogu da kazem da ne slusam domaci rep uopste

Je l' slusa neko ruski rep? Vidim da neki tuguju sto su u skoli ucili ruski, pa ne razumeju francuske tekstove, ali mislim da kod Rusa ima par kvalitetnih repera sa stvarno dobrim tekstovima

Ne znam za ostale ja mogu! da slusam cviju i elitne odrede! Ali ja ne verujem da bih mogao da slusam ruski rap ili francuski!!![]()
sta si ovim hteo reci? oke rusi imaju par kvalitetnih repera, ali francuza sam prilicno naslusan i hip hop scena im je po meni odmah iza americke..
Za tebe mi je jasno, posto vidim da ti pravopis bas i ne ide... Idi slusaj fino Cecu i Acu.

ma mene su ruski ucili al me naucili nisu.. niti bilo koga iz moje generacije.. a bio mi obavezan predmet.. tako da mi je to u sustini beskorisno bilo..Nisam hteo da kazem da su Francuzi losi. Naprotiv. Samo sam bio inspirisan tvojim komentarima o ucenju ruskog, pa sam hteo da vidim da li se neko slaze sa mojim misljenjem po tom pitanju.

?