Domaći košarkaši

• Začetnik teme Začetnik teme snaja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Stojakovic da je los ne bi bio gde jeste.Dalje,ja mislim da nije bas najbolji igrac za sut u poslednjoj sekundi,ali isto ako-ume i on da pogodi kad zatreba.

Za njegov sut nema bas nikakvih zamerki-covek pogadja ko blesav.Ostale stvari pokusava da popravi,bar meni tako deluje. I dalj,to sto ne igra za reprezentaciju...Prvo je igrao kad niko nije hteo,pa su ga svi zdusno ispljuvali,onda je odlucio da ne igra,pa je opet postao predmet mrznje...A i ko bi ga znao sta je sve iza cele price.Znajuci ove nase iz Saveza,mislim da ne treba da ga osudjujemo.Mada mi je kao navijacu zao sto ne igra vise za nas.

A sto se tice njega kao osobe...Tja..Nisam previse obvratio paznju sta se pise o njemu.Jedino sto mi se cini da nije bas previse obrazovan,ali sto bi rekao jedan moj drug na tu moju opasku:"Ih sto bih ja voleo da sam glup ko Stojakovic i zaradjujem i zivim ko on." :D :D :D

Tako da,kako god da okrenes,njemu nikako nije lose!

Koliko ja znam on je igrao za Zvezdu do 16 godine i onda su ga oni poslali u Grcku i tamo je igrao nekih 7-8 godina. Ne treba da cudi iako bude igrao za njih. Meni jedino smeta sto uvek prica kako je zainteresovan za reprezentaciju i kako je otvoren za razgovore i onda nista ne ispadne iz toga!

Svako ima pravo na svoje misljenje.

Jel ti sad hoces da kazes da je odlazak u Pionir merilo znanja nekog pojedinca?

Daleko od toga,nisam mislio bukvalno. Imas gomilu navijaca koji o kosarci pojma nemaju a svaki dan su tamo.No to hocu da preneseno kazem da ljudi govore da je neko strava igrac na osnovu onoga sto su culi ili pogledali jedan,dva meca nekog kosarkasa,procitali u novinama...

A da ne pricam o tome kad nekom spomenes neku vrsu zone ili presinga,mrtav ugao,pomoc u odbrani a on te gleda bledo...To mi dovoljno govori koliko zna ili ne zna kosarku.

na TVu uvek kazu da se zona razbija sutem spolja:lol::lol::lol:

al aj kad smo kod odbrane, Pedja se verovatno nece ljutiti za mali off, jesi li gledao utakmicu SAD-Grcka na SP u Japanu, kad su ih Grci oduvali, kako bi se mogla nazvati ona grcka odbrana, ljudi su igrali neku vrstu da kazem fleksibilne zone, konstantno su se kretali napred nazad u zavisnosti od kretnje Amera, tu Ameri ni u jednom trenutku nisu mogli da ostanu 1-1, a ako bi krenuli na asistenciju centru, ovi bi ga tom brzinom okruzili da ovaj ne bi znao gde se nalazi
uz sve to Grke je prke.njalo za 3 ko nikad u istoriji

E to ti je tipicna dobro organizovana zona...Grci i Argentinci igraju savrsenu zonu,a to pomeranje koje si primetio je nesto sto treneri najvise vole,to znaci da igraci ne stoje kao panjevi i cuvaju samo svoju zonu,nego rotiraju i sve to izgleda kao da igraju coveka,sto bi rekli Ameri match-up zona

E to ti je tipicna dobro organizovana zona...Grci i Argentinci igraju savrsenu zonu,a to pomeranje koje si primetio je nesto sto treneri najvise vole,to znaci da igraci ne stoje kao panjevi i cuvaju samo svoju zonu,nego rotiraju i sve to izgleda kao da igraju coveka,sto bi rekli Ameri match-up zona

znaci tako se zove, ne da su ljudi odigrali nego svaka im cast
Stojakovic juce 21p i 9r, al su ih zato ovi iz Detrojta ugazili, onaj bradonja pogodio sve sto je sutno, fali im Balvan, cisto da neko i uprska

Back