Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Legenda i idol kada sam bio klinachvala mu na svemu
Legenda i idol kada sam bio klinachvala mu na svemu
Slazem se sa tobom ali me je malo nerviralo sto je bio neozbiljan sa reprezentaciom...
Nemam pojma gde bi mogao da zavrsi ali voleo bih da ga gledam u evroligi u zvezdinom dresu, upravo nam treba ovakav igrac![]()
Ne znam, ja se plasim da Radonja ni Kalinica nece znati da iskoristi...
Interesuje me vaše mišljenje gde bi mogao ovaj talentovani plej da završi sada kad se SP u Španiji završilo?
Logičan sled događaja, kad znamo da je dečko vrhunski iskoristio priliku na SP, slobodan je igrač (Radnički KG u raspadu), a oficijelni naprednjački klub iz Železnika želi da se osloni na svoj omladinski pogon, kako je išla priča letos, kao u slučaju Vilijamsa, Cirbesa, Dangubića, Jovića, Vladimira Dragičevića ako dođe, itd.Inače, dečko je kažnjavan u RKG zbog onoga što ostavlja po internetu, naravno da će da pređe u klub koji se odaje za Crvenu zvezdu.
Logičan sled događaja, kad znamo da je dečko vrhunski iskoristio priliku na SP, slobodan je igrač (Radnički KG u raspadu), a oficijelni naprednjački klub iz Železnika želi da se osloni na svoj omladinski pogon, kako je išla priča letos, kao u slučaju Vilijamsa, Cirbesa, Dangubića, Jovića, Vladimira Dragičevića ako dođe, itd.Inače, dečko je kažnjavan u RKG zbog onoga što ostavlja po internetu, naravno da će da pređe u klub koji se odaje za Crvenu zvezdu.
Neverovatno šta radi zvezda...jbt od raspada do angažovanja najtalentovanijih mladih igrača...nije mi jasno odakle im pare kad je država u krizi???
koliko ne volim crvenu zvezdu pa to nije normalno...
Neverovatno šta radi zvezda...jbt od raspada do angažovanja najtalentovanijih mladih igrača...nije mi jasno odakle im pare kad je država u krizi???
koliko ne volim crvenu zvezdu pa to nije normalno...