Domaći košarkaši

Peđa hvala ti na svemu!!!

Štern reče - ostaće upamćen kao jedan od najboljih šutera NBA lige svih vremena i kao neko ko je sjajno promovisao nba širom sveta. Svaka čast i Novickom za ono što je napisao na tviteru. Vidi se koliko ga poštuju preko bare.

Btw, ako neko ima linkove odakle može da se skine meč bobcats vs hornets kad je Peđa ubacio 42 poena neka postavi ovde....

U koji god klub da ode morao bi da poradi na ofanzivnom delu svoje igre. Na celom turniru je šutnuo svega 4 puta za tri poena i samo jednom je pogodio, fizički je dosta dobar samo šut mu ne valja a kod prodora mu fali malo bolja kontrola lopte u određenim situacijama. Kada bi te neke aspekte svoje igre popravio imali bi smo odličnog beka za narednih nekoliko godina.

Poslednja izmena:
Logičan sled događaja, kad znamo da je dečko vrhunski iskoristio priliku na SP, slobodan je igrač (Radnički KG u raspadu), a oficijelni naprednjački klub iz Železnika želi da se osloni na svoj omladinski pogon, kako je išla priča letos, kao u slučaju Vilijamsa, Cirbesa, Dangubića, Jovića, Vladimira Dragičevića ako dođe, itd. :mrgreen: Inače, dečko je kažnjavan u RKG zbog onoga što ostavlja po internetu, naravno da će da pređe u klub koji se odaje za Crvenu zvezdu.

Poslednja izmena od moderatora:
Logičan sled događaja, kad znamo da je dečko vrhunski iskoristio priliku na SP, slobodan je igrač (Radnički KG u raspadu), a oficijelni naprednjački klub iz Železnika želi da se osloni na svoj omladinski pogon, kako je išla priča letos, kao u slučaju Vilijamsa, Cirbesa, Dangubića, Jovića, Vladimira Dragičevića ako dođe, itd. :mrgreen: Inače, dečko je kažnjavan u RKG zbog onoga što ostavlja po internetu, naravno da će da pređe u klub koji se odaje za Crvenu zvezdu.

Čemu toliki kompleksi?

Sve si u pravu ali da je sabanski tip to ne, lik svira gitaru, slusa rok itd. Dakle cim prangija rokcinu ne moze biti los lik ;)

tacno je da nije neki suter i poenter, ali to ni nije bila njegova uloga na SPu... sutne ponekad kad je sam i ide na prodor i polaganje kada vidi prostor

tacno zna sta moze, a sta ne i strogo se drzi toga... veoma zahvalan timski igrac

decko moze samo da napreduje... ja priznajem da sam bio veliki skeptik kada sam mu video ime na spisku, ali me je decko odusevio

Neverovatno šta radi zvezda...jbt od raspada do angažovanja najtalentovanijih mladih igrača...nije mi jasno odakle im pare kad je država u krizi???
koliko ne volim crvenu zvezdu pa to nije normalno...

Da je vreme od pre 5-6 godina i Jović, Dangubić, Kalinić, Jokić... već bi bili u Partizanu. Hteli to ili ne.
E sada neko drugi igra EL.

- - - - - - - - - -

A što takva omraza?

Back