Долази Путин!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mi smo u NATO i EU i istovremeno imamo saradnja sa Rusiju kakva vi necete nikad imati

dobijamo i nuklearku i juzni tok
dobijamo i nabuko

dobijamo pare od EU-clanstvo koje vi toliko zeljite ali nece da se ostvari bar za jedno 20 godina i da priznate Kosovo i uhvatite zlikovac Mladica
i smo clan najmocne zapadna alijanse

vi ste dobili samo ovo:)
lepa razglednica od NATO pakta:)

good_morning_yugoslavia.jpg

MAKEDONIJA JE BUGARSKA I JA SAM MAKEDONAC ZNACI SAM BUGARIN

Ti nisi u EU, ti si u Makedoniji, wannabe Bugarine!
Bugarska je samo jedna rupa, gde se i EU i Rusija prazni!
Skini ruzicaste naocare i pogledaj oko sebe. Nalazis se u Makedoniji i Makedonac si, koji pljuje na svoje pradedove i drzavu, ma kakva da je!
Bugarska, nema nista. Dobila je vaspitnu zavratousku i pored toga sto je ogulila kolena klececi pred gospodarima!

MAKEDONIJA MAKEDONCIMA, MAKEDONIJA NIJE BUGARSKA I NECE NIKADA BITI!

Wannabe Bugarine, Makedonac, hoces da se zenis?

Godišnja prodaja devojaka za udaju
Oko dve hiljade osoba okupilo se na redovnoj godišnjoj prodaji devojaka za udaju u Bugarskoj, prenose agencije.
Na sajmu na otvorenom prodefilovalo je više hiljada mladih Romkinja u svojim najlepšim haljinama i sa svojim najlepšim nakitom.
Ovaj tradicionalni dogadjaj u Bugarskoj omogućava mladim Romkinjama da nadju muža, po mogućnosti dobrostojećeg, koji je spreman da dobro plati za svoju buduću suprugu.
"Dovodimo naše kćerke na ovaj skup kako bi mogle da upoznaju mladiće pošto im je odlazak u noćne klubove zabranjen", objasnila je majka jedne od prisutnih devojaka.
Na sajmu koji se održava u selu Mogila, za lepu devojku treba izdvojiti više hiljada evra. Dogadjaj se tradicionalno održava prve subote po početku uskršnjeg posta.
prodaja-zena-bugarska-01.jpg

prodaja-zena-bugarska-02.jpg

prodaja-zena-bugarska-03.jpg

vidi ovako me mrzi da trazim tekstova i slika
problem je sto ovo su cigancice a ja sam ti pricao o srpkinja
kjao sto s one tri koji su isli sa DJOGANI-KOSOVSKI CIGAN

kao CECA-koja isla sa bosanskim muslimanima

i kao srpske prostitutke u rukama albanske mafije u Becu

Poslednja izmena:
Ti nisi u EU, ti si u Makedoniji, wannabe Bugarine!
Bugarska je samo jedna rupa, gde se i EU i Rusija prazni!
Skini ruzicaste naocare i pogledaj oko sebe. Nalazis se u Makedoniji i Makedonac si, koji pljuje na svoje pradedove i drzavu, ma kakva da je!
Bugarska, nema nista. Dobila je vaspitnu zavratousku i pored toga sto je ogulila kolena klececi pred gospodarima!

ja imam Bugarski pasos i sam Bugarin tako da mi smo u EU vi niste i molite da budete

sta nije jasno?:)

..pa ste dobili grdnju jerbo ste kormupirana rupa bez dna. Imamo beli šengen, šta će nam EU? :D

korupcija vise uma u Grcku nego kod nas ali najvazno je da nema korupcija u evrofondova odakle dobijamo milijarde:)

imate beli sengen i na granicu vas proveravaju i maltretiraju ko stoka
ja prolazim sa licnu kartu ko Sheik Jusuf El Akman:)

sad zbog azilanata rekli su da ce vam ukinu i vize
hahah

inace Bugarska bezvizni rezim ima od 2001 godinu:)

vi od 2009

ja imam Bugarski pasos i sam Bugarin tako da mi smo u EU vi niste i molite da budete

sta nije jasno?:)

Sve jasno tataru turkofoni:

Beba sa Balkana za 15.000 evra

Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift: Na grčko-bugarskog granici „cveta“ biznis sa prodajom beba i jajnih ćelija. Tamo beba može da se kupi za 15.000 evra, a to je moguće zato što „trgovci“ imaju svoje ljude u državnom aparatu

korupcija vise uma u Grcku nego kod nas ali najvazno je da nema korupcija u evrofondova odakle dobijamo milijarde:)

sal zbog azilanata rekli su da ce vam ukinu i vize
hahah

vi od 2009

Zasto prodajete sopstvene bebe? Olosu tursko-mongolski!

Ti mozes sa tim pasosem da se obrises, posle velike nuzde, jer sa njim mozes samo da putujes u EU, kao i Srbi sa srpskim pasosem.
Ti nisni u EU, ti si u Makedoniji!
Vrati se temi i ne spamuj vise.

hahah cudno kako moji poznanik sa taj pasos radi u Svedsku:)

Tanja Fajon: Srbiji prete vize
Goran ČVOROVIĆ | 21. februar 2011. 20:58 | Komentara: 44
Izvestilac Evropskog parlamenta za vizni režim za zemlje zapadnog Balkana za "Novosti": Holandija i Francuska traže da se postupak ubrza

IZVESTILAC Evropskog parlamenta za vizni režim za zemlje zapadnog Balkana Tanja Fajon, ističe u intervjuu za ”Novosti” da postoji mogućnost da Srbiji i zemljama regiona ponovo budu uvedene vize. Zemlje na zapadnom Balkanu sada moraju ozbiljno da se pozabave ispunjavanjem preuzetih obaveza, naročito pitanjem lažnih azilanata, da bi izbegle tu sudbinu.

sad zbog azilanata rekli su da ce vam ukinu i vize
hahah

vi od 2009

Glupost je neizleciva, ti si zivi dokaz.
Uopste ne pretresaju nikoga iz Srbije, ali zato Bugare bukvalno istresaju iz gaca i ako je Bugarska u EU.
Znaci, ne znas nista, licno sam gledala, kako tretiraju ljude iz Bugarske, kao nizu rasu.
A sto se tice korupcije, ima je svuda u svetu, ali dokazano najvise u Bugarskoj.
A ti Makedonac, wannabe Bugarine, ne spamuj temu i vrati se temu sada.

hahah cudno kako moji poznanik sa taj pasos radi u Svedsku:)

Tanja Fajon: Srbiji prete vize
Goran ČVOROVIĆ | 21. februar 2011. 20:58 | Komentara: 44
Izvestilac Evropskog parlamenta za vizni režim za zemlje zapadnog Balkana za "Novosti": Holandija i Francuska traže da se postupak ubrza

IZVESTILAC Evropskog parlamenta za vizni režim za zemlje zapadnog Balkana Tanja Fajon, ističe u intervjuu za ”Novosti” da postoji mogućnost da Srbiji i zemljama regiona ponovo budu uvedene vize. Zemlje na zapadnom Balkanu sada moraju ozbiljno da se pozabave ispunjavanjem preuzetih obaveza, naročito pitanjem lažnih azilanata, da bi izbegle tu sudbinu.

To je vrlo retko, da neko uspe da dobije radne papire.
Kako god okrenes, Srbi i ako nisu u EU, su najbrojniji ovamo i rade i bez tog tvog pasosa koga mozes da iskoristis samo kad ides u WC!

Glupost je neizleciva, ti si zivi dokaz.
Uopste ne pretresaju nikoga iz Srbije, ali zato Bugare bukvalno istresaju iz gaca i ako je Bugarska u EU.
Znaci, ne znas nista, licno sam gledala, kako tretiraju ljude iz Bugarske, kao nizu rasu.
A sto se tice korupcije, ima je svuda u svetu, ali dokazano najvise u Bugarskoj.
A ti Makedonac, wannabe Bugarine, ne spamuj temu i vrati se temu sada.

srce moje
Bugarska za neki mesec ulazi i u Sengen a sad prelazimo granice sa licnu kartu-i u srbiju sa licnu kartu
sigurno znas da auta sa EU zemlje imaju i poseban deo na granicne prelaze gde letimo bez nikakve proverke:)

SVI SMO MI TU BUGARI
A TO KO JE PRIMIO MAKEDONIZAM A KO NE VEC JE DRUGA PRICA

To je vrlo retko, da neko uspe da dobije radne papire.
Kako god okrenes, Srbi i ako nisu u EU, su najbrojniji ovamo i rade i bez tog tvog pasosa koga mozes da iskoristis samo kad ides u WC!

hahaha i ovo je za tesenje ?

vi sto ste tamo ste sugurno 90% od vreme jugoslavije kad ove zemlje trazile radna snaga
nesto ste uspeli dobiti papire kao izbeglice od Bosni

zato i vas ima

Bugarski pasos bez viza je i za u Australiji :)

BUGARSKI PASOS=EU PASOS

reci hvala Bugarsku jel nije vas blokirala da dobijete bezvizan rezim:)

Американци критикују Србију због Русије

среда, 23. март 2011.

klintoni-bista.jpg

Лондон, Београд - Русија, рачунајући на лажну слику коју Србија има о свом значају, покушава да је одвуче од прикључења ЕУ и НАТО, оценили су америчке дипломате у депешама које је објавио Викиликс, а пренео Ројтерс.

Британска новинска агенција сматра да ће Владимир Путин данас у Београду „нагласити повезаност две православне нације, уочи 12. годишњице НАТО бомбардовања“. У том контексту, Ројтерс је објавио депеше дипломата САД у Београду, послате у Вашингтон маја и јула 2009, дакле након годину дана мандата актуелне Владе Србије, у којима се наглашава забринутост због активности Русије у региону.

Американци, у једној од депеша, кажу да Србија гаји заблуду о својој важности, „што је води ка погрешном уверењу да може да води независну политику, истовремено се обавезујући на улазак у ЕУ као стратешки циљ“.

Други неименовани службеник Амбасаде САД у Београду пише да „Србија наставља да верује да има улогу моста између Русије и ЕУ, због чега јој се у европским круговима подсмевају“.

Ројтерс оцењује да ови документи показују „наставак агресивне трке Москве и Вашингтона за утицај у Европи, две деценије по завршетку Хладног рата“.

(Данас)
----------------------------------------------
Тачно је да Србија нема своју независну политику.

Српску политику води - Велики брат

А он љут

Ал' ће да падне извињавање ... дуготрајно

srce moje
Bugarska za neki mesec ulazi i u Sengen a sad prelazimo granice sa licnu kartu-i u srbiju sa licnu kartu
sigurno znas da auta sa EU zemlje imaju i poseban deo na granicne prelaze gde letimo bez nikakve proverke:)

SVI SMO MI TU BUGARI
A TO KO JE PRIMIO MAKEDONIZAM A KO NE VEC JE DRUGA PRICA

Samo ti i dalje sanjaj.
Videla sam kako prelaze Bugari granice...tuga i jad.
Wannabe Bugarine, skini ruzicaste naocare i pogledaj realnost oko sebe.

hahaha i ovo je za tesenje ?

vi sto ste tamo ste sugurno 90% od vreme jugoslavije kad ove zemlje trazile radna snaga
nesto ste uspeli dobiti papire kao izbeglice od Bosni

zato i vas ima

Bugarski pasos bez viza je i za u Australiji :)

BUGARSKI PASOS=EU PASOS

reci hvala Bugarsku jel nije vas blokirala da dobijete bezvizan rezim:)

Bugarska da je smela, blokirala bi, ali mora da igra kako joj sviraju.
Bugarsku niko ne pita, ni za sta, tako je oduvek.
Bez obzira sto je bUgarska u EU, ali nije isto imati bugarski pasos i nemacki ili austrijski. Ajde sad placi i peni i dalje.
Ne spamuj temu, tema nije Bugarska.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back