Долази Путин!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovi su još lepotice naspram legendarnog Trifona Ivanova .

a ova je zuta rasa:)

jankovicaskmeany.jpg

Колеге, зашто се квари моменат ритуалног понижавања Тадића од стране цара баћушке гнусним сликама којекаквих Бугара :(

Колега, заборавили смо да додамо да је Универзитет у Београду доделио Цару Путину почасни докторат!

http://www.srbijanet.rs/vesti/drustvo/76589-putinu-pocasni-doktorat-univerziteta-u-beogradu.html

А Бајдену ништа. :(

Bugarska je oduvek bila i ostala guznje crevo i deponija EU i Rusije i ti se usudjujes da pricas nesto o Srbima?
Dno dna si Makedonac, prodana duso! Takve kao ti izdajice su vesali javno na trgovima!

mi smo u NATO i EU i istovremeno imamo saradnja sa Rusiju kakva vi necete nikad imati

dobijamo i nuklearku i juzni tok
dobijamo i nabuko

dobijamo pare od EU-clanstvo koje vi toliko zeljite ali nece da se ostvari bar za jedno 20 godina i da priznate Kosovo i uhvatite zlikovac Mladica
i smo clan najmocne zapadna alijanse

vi ste dobili samo ovo:)
lepa razglednica od NATO pakta:)

good_morning_yugoslavia.jpg

MAKEDONIJA JE BUGARSKA I JA SAM MAKEDONAC ZNACI SAM BUGARIN

Wannabe Bugarine, Makedonac, hoces da se zenis?

Godišnja prodaja devojaka za udaju
Oko dve hiljade osoba okupilo se na redovnoj godišnjoj prodaji devojaka za udaju u Bugarskoj, prenose agencije.
Na sajmu na otvorenom prodefilovalo je više hiljada mladih Romkinja u svojim najlepšim haljinama i sa svojim najlepšim nakitom.
Ovaj tradicionalni dogadjaj u Bugarskoj omogućava mladim Romkinjama da nadju muža, po mogućnosti dobrostojećeg, koji je spreman da dobro plati za svoju buduću suprugu.
"Dovodimo naše kćerke na ovaj skup kako bi mogle da upoznaju mladiće pošto im je odlazak u noćne klubove zabranjen", objasnila je majka jedne od prisutnih devojaka.
Na sajmu koji se održava u selu Mogila, za lepu devojku treba izdvojiti više hiljada evra. Dogadjaj se tradicionalno održava prve subote po početku uskršnjeg posta.
prodaja-zena-bugarska-01.jpg

prodaja-zena-bugarska-02.jpg

prodaja-zena-bugarska-03.jpg

mi smo u NATO i EU i istovremeno imamo saradnja sa Rusiju kakva vi necete nikad imati

dobijamo i nuklearku i juzni tok
dobijamo i nabuko

dobijamo pare od EU-clanstvo koje vi toliko zeljite ali nece da se ostvari bar za jedno 20 godina i da priznate Kosovo i uhvatite zlikovac Mladica
i smo clan najmocne zapadna alijanse

vi ste dobili samo ovo:)
lepa razglednica od NATO pakta:)

MAKEDONIJA JE BUGARSKA I JA SAM MAKEDONAC ZNACI SAM BUG

boki_bina.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back