Dolazak na kućnu adresu

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
129.626
Slusam juce jednog koji prica kako su se okupili ispred kuce nekog sns funkcionera a onda je u nastavku ispljuvao kako su se neki sns-ovci okupili ispred kuce nekog vodje blokadera i kako to nije u redu .

zanima me da li je uopste ok da se okuplja ispred necije kuce? bilo cije?

Није било нормално, док СНС мафијаши, користећи криминалце са ДБ значкама, нису то почели да раде.

Код мене, пре 6-7 година, и то испред кућа СПС кандидата за одборнике на локалним изборима, по селима.

Веселиновић и Горанац и њихов пратећи олош, а СНС локални гаулајтери их водили.

Slusam juce jednog koji prica kako su se okupili ispred kuce nekog sns funkcionera a onda je u nastavku ispljuvao kako su se neki sns-ovci okupili ispred kuce nekog vodje blokadera i kako to nije u redu .

Ispred kuce SNS funkcionera jeste, jer je to vladar zivota i smrti u Srbiji.

Ispred kuce opozicionara nije, i to je poziv na linc i protivzakonito, jer opozicionar nema nikakvu vlast.

Jasna je razlika, to se zove razumevanje konteksta.

Znas, tehnicki/fizicki ista stvar CAK I PRAVNO zavisi od konteksta.

Kontekst je sve.

Ко подржава режим мора да буде плаћен државним парама за то, да има неки интерес или да му је мозак испран и да то ради за џабе. Ко је против режима, он то ради за џабе, јер награда је да се аутократски режим скине и да се вратимо демократском процесу.

Е сад ... ја да сам Вучић ја бих гледао да не доливам уље на ватру, дакле не бих се понашао као опозиција. Таман када помислиш да су грађански протести ослабили и да се гасе, појави се Вучић са својим мафијашима и опет пробуди нове још радикалније протесте и сукобе.

Сасвим је нормално да опозиција ради то што ради, још гора опозиција су били радикали када их је предводио тада Шешељев Вучић.
Али тај исти Шешељ је најбоље описао психопатолошку слику А.Вучића.

Jedva cekam i sledece sendvicarsko poredjenje, koje tretira ljudsku civilizaciju i ljude kao retarde sa IQ-om od 15, i koji misli da zaista cak i pravno ista svar moze da se tretira isto, bez ikakvog konteksta.

Ono, gledaj opozicionar vadi hleb iz korpe je isto kao kada populista Vucic protivustavno vadi hleb iz korpe na nacionalnoj televiziji, i lupa o cenama istog.

Hleb je ocigledno proizvod nekog ucenjenog SNS privatnika koji placa reket SNS mafiji, dok mu prete porodici i deci.

Opozicionar je svojim parama kupio neki hleb u prodavnici.

I TO JE ISTO !!!- by sendvicari.

Zavisi da li je kuću otplaćivao godinama ili je sazidao na brzaka.

Šalim se. Ne slažem se dolaskom na kućni prag.

jesi sta ukro , jesil ostetio drzavu , narod ?

nijesi, pa mirno spavaj onda

onaj ko jes, taj ne spava mirno i ovo je jedan deo od onoga zbog cega ne spava mirno

Razlika je u tome sto SNS-ovci imaju 40 miliajrdi evra kapitala godisnje, i sve organe sile u drzavi Srbiji.

Posto vi ne razumete razliku izmedju toga kada je neko vlast u diktaturi, i kada nije vlast u diktaturi.

To razumeš ti, mario80, frederick i slični 'nobelovci' u isčekivanju.

Mene zanima ovaj deo

Ispred kuce opozicionara nije, i to je poziv na linc i protivzakonito, jer opozicionar nema nikakvu vlast.

pa da vidimo taj zakon.

To razumeš ti, mario80, frederick i slični 'nobelovci' u isčekivanju.

Mene zanima ovaj deo

pa da vidimo taj zakon.
Protivzakonito je kada mafija i diktatura organizuje odlazak ispred nekih privatnih kuca da lincuje ljude, sta tu ima toliko komplikovano i nejasno? :dontunderstand:

Znaci taj koji je dao pare sendvicarima da idu isped neke kuce nekog opozicionara je pocinio krivicno delo.

Naprednjaci da određuju šta je u redu a šta nije.
Lažne opužbe, razvlačenje po tabloidima, objavljivanje tuđih privatnih snimaka, nazivanje ljudi ustašama, ucenjivanje, hapšenje ljudi bez osnova, pretnje i prebijanja, pozivanje na ubistva, širenje međunacionalne i verske mržnje... to je sve ok.
Ali ispred kuće da mu dođeš, pa molim vas, to stvarno nema smisla.

Pa ne znam koliko si upućen, ali ovi ''neutralni'' su komentarisali kako blokaderi umesto što blokiraju ''poštenim ljudima '' prolazak, nek idu na institucije. A institucije u ovoj državu su, zna se, Vesići, Mihajlovićke, Vučevići i onaj iz NS, zaboravih mu ime što kmečao kako on ima decu (zamisli, ovi pohapšeni i prebijeni nisu ničija deca
:mrgreen:).Eto, ljudi poslušali ''neutralne'' pa otišli kod ''institucija''
:mrgreen: ne kapiram sada kmečanje :p

Back