YouBetterStop
Primećen član
- Poruka
- 757
naravno da je covek znao u sta se upusta, a to sto je preterano odgovoran i savestan, to je vec samo njegova briga.youbetterstop, tvoj brat je morao makar pretpostaviti da ce u tom poslu iamti posla sa svakakvima,pa ako nije bio spreman na to ,mozda nije trebalo da se odlucuje za tako nesto
iz tvog posta stice se utisak da su svi doktori ok ali su zato svi pacijenti budale.glupost,opet generalizacija samo u drugom smeru
na kraju krajeva svaki posao ima svoje lepse i ruznije strane i mislim da rad sa ljudima u tolikoj meri svakako nije lak ali ako to odaberes onda se nosis sa svim segmentima istog
a sto se tice zahvalnosti- operacija npr JESTE njegov posao i on BI TREBALO da isti odnos ima zahvalio mu se neko ili ne, a veruj mi ima i nas koji umemo da cenimo znanje i pozrtvovanost,da to pokazemo ,da pohvalimo rad istog i sl
kao sto ima dobrih doktora ima i idiota (kao i u svakoj drugoj profesiji) a ovde je prica o ovim drugim
i hvala bogu da ima isti odnos prema svakome, ali ipak priznaje da mu bude krivo kada se pacijent pokupi bez da mu ljudski kaze hvala doktore, bez da uopste pita kako dalje da se ponasa i postupa, a u skladu sa svojom bolescu...
a vidi i sam npr. ogroman oziljak preko celog stomaka itd. da ne ulazim u detalje, zna da mu je nesto radjeno, zna da mu je zivot spasen... cudni su ljudi.
ovaj, ne znam sta sam jos htela da kazem, nije bitno, u svakom slucaju mi je krivo kada citam ovakve stvari bez KONKRETNIH cinjenica, imena, ustanova i sl.