gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
Jok brate, negde si pobrkao lonchice...![]()
Da, da, sestro... A kako drugacije?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jok brate, negde si pobrkao lonchice...![]()

Da, da, sestro... A kako drugacije?![]()

Cure vole Inženjere... ili to samo zbog doktora/ta?
))))))Aaa, mislis kad porastem?![]()

nebitno.. moze biti i doktor nauka, ako je chovek pi zda ili neka psihologija koja mi se ne svidja, da ne nabrajam, ..
bitno da je chvrst, ambiciozan itd itd![]()
Yes, al' treba posle te košulje i peglati :shock:Pa uvek je bolje mužu prati bele košulje nego masne kombinezone i prljava radna odela. Tako je meni govorila baba koja se udala za oficira (mislim, svaka joj čast).
Ma samo nek je ljubav prava!![]()

Yes, al' treba posle te košulje i peglati :shock:
Ja biram fizikalca![]()
ali naravno, ne želim ni fizikalca, koji u životu nije pročitao ni jednu knjigu (bilo da je glup ili lenj) za tako nešto...znači, nikako, nekoga sa kim ne mogu da razgovaram

bravo
ja ni nemam peglu
)
FIZIKALACDakle devoke i zene?
Ako izuzmemo kesh, koji je vama najvazniji, ako bi gledali tipove bez tog kriterijuma, sta ili koji muskarac vas vise lozi?![]()
Znachi, zene vole rmpajlije, zanimljivo...![]()
E ali zamisli da moras da biras ili nabildovani neuki fizikalac koji dobro tandari ili pametni doktor koji voli sex 1x nedeljno... 10min![]()

u tom slučaju biram doktora, koji će nažalost morati da nauči da pegla...ili...ako hoće da briše prašinu i čisti moje i njegove cipele, naći ću neki priručnik o peglanju
Znachi, mi geek-ovi desanka...Pa nije to u redu![]()
E ovaj forum pun u poslednje vreme tako nekih glupih izboraE ali zamisli da moras da biras ili nabildovani neuki fizikalac koji dobro tandari ili pametni doktor koji voli sex 1x nedeljno... 10min![]()