Džek svih zanata
Veoma poznat
- Poruka
- 14.802
Biće, kako rekoše, do jesenjeg sajma knjiga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Silvers:
Ovako, na prvi prelet...
Smanji malo opisivanje svakog nebitnog detalja. Smori sa tim, a moraš pustiti i čitatelju da stavi maštu u pogon.
Upotrebljavaj zareze i tačka zareze češće, jer imaš običajh, tj, potrebu da praviš kilometarske rečenice, i to baš iz te potrebe da objašnjavaš sve i svašta. Kraće rečenice na pravim mestima daju dinamiku priči, koja ovde očito fali.
U narativnom delu se drži ćistog književnog jezika (jer si krenuo tako), a u upravnom možeš raditi šta hočeš, samo pazi da budeš dosledan.
Ovo shvati kao dobronamernu kritiku, savete, a ne omalovažavanja tvog truda i rada.
Sto se kracih recenica tice, tu se slazem iz sledeceg razloga - jako se ceni kada kazes nesto kratko, a opet dobro, bez svih onih detalja.![]()
,mi je bilo jako smesno,ali ne na nacin koji si ti hteo da izazoves.Kada se sve ovo završi, lično ću isjeći i tebe i tebi slične!
Iskreno,nisam procitala do kraja i reci cu ti zasto-to je prolog(verovatno najduzi prolog u istoriji pisanja)
Sad,za moj ukus,malo imas previse razmisljanja,nebuloza,nebitnih detalja za prolog.
prolog je tu da citaoca navede na citanje,a ne na pitanje-dokle vise?
I ono malo sto sam procitala(skoro celi prvi post),mogu da ti kazem da su ti monolozi nekako previse....teatralni,msm,ne deluju mi ubedljivo.
I ovo:,mi je bilo jako smesno,ali ne na nacin koji si ti hteo da izazoves.
Sta znam,pisi,brisi,pitaj za savet,ali radi.
I ne udaraj po aroganciji,nije zdravo
Sad,mozda se neko ne slaze sa mnom,moje objektivno misljenje.
[Silvers];14448771:Moj je problem kad kažem nešto ukratko onda me svako zapitkuje da detaljno objasnim. Sa takvim situacijama često sam se sretao u životu pa sam navikao da dajem detaljna objašnjenja kad god se to može raditi, valjda podsvjesno to prenosim i u tekstove...