Данас ће све урадити да одврате обичног човека од цркве. У случају Србије од Православне цркве. Заглупљују народ и подваљују му вредност новца, како би од њега направили и ниже биће од овце, како би гакористили а то је стварно недопустиво. Јер ајд да су ти који праве овце нормални, него то сатанисти најгоре врсте!
Ti to na moj račun?
Ama ja čoveče iznosim u uvodnom postu nepobitni dokaz Boga,ali ne judeohriščanskog decoubice i silnika kom Jevreji padaju ničice moleći milost!
Niko na ovoj temi ga nije ni pokušao oboriti,a i inače ni sam Hoking nas nije uverio s njegovom alternativom pametne prirode koja izvire iz Big Benga
kao autohtonog svojstva materije i energije...Određeni subjektum nose svi i hadroni i leptoni sa svojim energetskim modifikacijama,nepobitno i diljem
Univerzuma,a četvorovalentni Ugljenik čak ima univerzalnu intenciju tvorenja životnosti! U božanskom načinu! Tvoreći kauzalitet toliko svojstven protoplazmi
isključivo da se drukčiji vid života teško može zamisliti!
I na kom je nivou tada Bog iz čijeg biča sve to nastaje!
Na nivou spasavanja plemena Izrailja iz Misira?
Ma daj!
Zašto papa,inače učeni jezuita ,takođe govori o Bogu Univerzuma?
Religija bajki nek ostane u zemlji Davida,verujte braćo,gospodo,drugovi,prijatelji,valja verovati da je Bog Univerzuma i njegov tvorac utkao sebe u svoje
stvaranje zaveštavajući nam isti takav posao stvaranja novih Univerzuma.
Ponosan bi bio na svoju malobrojnu decu koja to razumeju i kojima je idol!