црна брада
Elita
- Poruka
- 21.098
Valentin je sraaanje, bez diskusije.mmmsm kakav valentin i nebuloze u vezi s tim?!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Valentin je sraaanje, bez diskusije.mmmsm kakav valentin i nebuloze u vezi s tim?!
Neće.Neki su sitne dr.kadžije a neki smo malo veće.yes, ako ne karaš katolkinju,a ako karaš ima da te prevede preko vode žednog))::
Valentin je sraaanje, bez diskusije.
Zatim si napisala ovo:ne kapiram temu, jer je nisi napisala, ako si htela nešto ubedljivije, trebala si se potruditi.
jesu pametniji muškaraci(čak i retardi)kada žensko otvori ovako gloopuuu temu(:
Zatim si napisala ovo:
- - - - - - - - - -
A na Život/ Žene/ Da li ste u toku
si u jednom komentaru napisala (copy/paste):
. bar nisi došao na temu i napisao: glupa tema, kako već ima nekih grdobina koje se bave takvim stvarima
Tako da si sama sebe nazvala "grdobina", šta god to značilo.
@црна брада- ne ljutim se, nije rekla meni da sam glupa, nego da je glupa tema. I to je rekla posle prvog komentara da "ne kapira temu".
A tebi @petunija_love mali savet: prvo, ne shvataj sve bukvalno, a ako nešto ne razumeš, nemoj da govoriš da je glupo ili glupost.
Drugo, sledeći put prvo istraži kome se na takav način obraćaš; teme koje sam ja postavila "žive" i po nekoliko godina , tako da su sve sem "glupe";
Treće, i ova tema pređe na stranicu 2
I četvrto: Ako smatraš da je tema "glupa", zašto ucestvuješ u njoj- kako si i sama upitala lika na svojoj temi gorecitiranoj.
Hajde da se ponašamo kao da smo na forumu a ne kao u nekom jeftinom rijalitiju, može?
8. Mart je medjunarodni dan zena i obelezava se u znak secanja na borbu zena iz fabrika da imaju ista prava kao i muske kolege.14. februar i 8. mart su izmislili muškarci.
Nisam ja neka Pepeljuga koja je 2 dana godišnje princeza!
Ja sam pravoj osobi princeza svaki dan!
F.u.c.k Valentine's!
takođe, tvoje iskustvo je vezano za školu, istraživanja pokazuju da su devojčice uspešnije od dečaka u tome, čak ih stižu i u matematici gde je trenutno egal a godinama unazad su m tu bili superiorni.
jedan od razloga ovog downfall dečaka a procvata devojčica je feminizacija školskog sistema koja ubija dečake u pojam i guši njihovu prirodu.
Moje iskustvo nije vezano za tradicionalnu školu, već jedan alternativni edukativni sistem, koji dosta upošljava kreativnost, vizualizaciju i multitasking.
Znači, jedini razlog procvata devojčia jeste ubijanje dečaka u pojam, a ne stvaranja PRILIKA za devojčice da pokažu sve što umeju/mogu, a što do sada nisu imale priliku? Feminizacija školstva ne ubija mušku prirodu, ubija ono što se zove "toksični" maskulinitet. Mislim, ako želite da muškost i dalje ostane mizogina, nasilna, zasnovana na tlačenju, dominaciji i uskraćivanju prilika, izvolite ostanite u 20. veku.
Nisam bila u školi toliko davno, pre svega 10 godina, tako da znam šta je klasični agresivni maskulinitet (u)radio devojčicama.
Međutim, "feminizacija" zaista "ubija" dečake zato što oni prirodno mrze žene, barem u tom uzrastu i bukvalno im je potrebno da ih maltretiraju.
Da, raseljavanje po kontinentima je rešenje, ne daj Bože nešto toliko radikalno kao npr uvažavanje žena i rastanak sa primitivnim, zaostalim i anticivilizacijskim delovima muške prirode.
Muškarci moraju da ponižavaju žene, to smo već apsolvirali.
S'obzirom koliko dugo je trajao čist patrijarhat, a "pola sata" feminizam- ratoborniji su, logicari i strateški razmišljaju- što ih čini pametnijima. To je, naravno, samo druga vrsta inteligencije, ali to je ona praktična, koja vlada.
Oni će zaista pre razdvojiti polove na različite kontinente nego pristati da mu "suknja naređuje".
Civilizacija? O kojoj ti civilizaciji pričaš, pa mi smo još u fazi fizički jačeg...pravo je čudo da smo i dovde dogurali.
Mravi imaju jaču kolektivnu svest nego ljudi.
Kad se sve uzme u obzir, muškarac je telesno superiorniji i lično bih promenila pol u muški da imam para.
Žao mi kad vidim devojčicu od 3-4 godine kako se bezbrižno smeje i skakuće...do 12- te ti si ono što jesi, posle UCIS DA postaneš žena.
Žena se POSTAJE, ne rađa se.
A postaje se na razne načine. I savetima, i imitiranjima, i komplimentima ali i uvredama (kad devojčici od 8-9 godina "objasniš" da "ne treba da postavlja pitanja, mesto joj je u kuhinji" i slično, što ti kažeš, moglo bi da se nabraja u nedogled.
Muškarci vladaju generalno, žene bi trebalo da nauče svoj život da gledaju, nije uzalud kraljica najjača figura u šahu, samo treba naučiti kako.
A privid vladavine neka se vrati muškarcima, inače će stvarno otići na drugu planetu a ne kontinent!
Jedini nacin da opstanemo je taj da se fizički rastanemo i preselimo na drugi kontinent gde ce se muskarci vremenom poubijati verovatno, sto ce biti rezultat njihove animalne strukture, a zene ce moći konacno da uzdignu glavu iznad muske cizme koja ih vekovima satire. Potpuno sam ozbiljan povodom ovoga, nije ni meni bilo lako da konstatujem svoju retardiranost.
Like many female rulers, Arawelo fought for female empowerment; she believed society should be based on a matriarchy. She is one of the earliest female rulers in the world who was also a figure of female empowerment, and was known to castrate male prisoners.
The queen was well known for defying gender roles. Before she was queen, during the Buraan droughts, she and a team of women fetched water and hunted to prevent her town from migrating and to relieve starvation. During her reign, Arawelo's husband objected to her self-ascribed role as the breadwinner to all of society, as he thought women should be restrict themselves to merely domestic duties about the house and leave everything else to men. In response, Arawelo demanded that all women across the land abandon their womanly role in society, and started hanging men by their testicles.The strike was successful, forcing men to assume more child-rearing and creating a role reversal in society.
Arawelo thought this role reversal was necessary since she saw women as natural peacekeepers. Growing up she noticed that women were not treated well and the men were more often instigators, participants and conductors of war and politics. She not only fought for the liberation of women in feudal society but for the dominance of women as she saw them as better, more efficient leaders.
@Eurus- ti si genije!
Androgena stvorenja!
Ja sam oduvek pitala zašto ne postoji 3-ci pol?
P.S. Andrej Pejić, androgeni maneken- bio mi je bukvalno kao anđeo, šteta, promenio je pol, sada je Andreja.
Androgeni ljudi= savršeno!
(Samo, kako doći do ovoga, treba da se izjednačimo, a sve više se udaljavamo...i razlikujemo.
Nije rešenje da žene bilduju u teretani niti da se muskarci sminkaju, cilj je roditi se kao Andrej Pejić, bez ikakvih seksualnih atributa. Dobro, imao je penis, ali znate na šta mislim)
But if you pay close attention, you will see that the most masculine man has a feminine soul, and the most feminine woman has a masculine soul.