Da li je blam da muškarci piju koktel u društvu?

jesi ti to neka lepotica, ili šta? :)
Ne, šta više!
Samo sam crtani film, što u biti i želim da budem.
Ima dve u meni. Jedna se obuče za karneval, a druga bi da se ispovraća na svaki znatiželjan pogled.
Oko je videlo telo, a Bog gleda na srce.
Uglavnom, dobila sam super ideju šta da radim večeras. Treba mi rum, kola i limeta. Čuj limeta... Limun, bre!

Ne, šta više!
Samo sam crtani film, što u biti i želim da budem.
Ima dve u meni. Jedna se obuče za karneval, a druga bi da se ispovraća na svaki znatiželjan pogled.
Oko je videlo telo, a Bog gleda na srce.
Uglavnom, dobila sam super ideju šta da radim večeras. Treba mi rum, kola i limeta. Čuj limeta... Limun, bre!
Haj još jednu poruku da ne budeš "zainteresovan! :D

Najgora komb bi bila da naruči roze koktel i podeli račun na pola
Meni nije problem da naručim roze koktel ako je ukusan.
Ocena i kriterijum za koktel je ukus, znači kako se ja osećam dok ga pijem. Dakle moj lični užitak.
Sigurno će biti manje bitno što ne ispadam ultra-kul baja u tom trenutku.

Da ne govorim da mnogi muškarci nose roze majice. Ono jes nije moj stil, ali ni ne osuđujem.

Poslednja izmena:
Meni nije problem da naručim roze koktel ako je ukusan.
Ocena i kriterijum za koktel je ukus, znači kako se ja osećam dok ga pijem. Dakle moj lični užitak.
Sigurno će biti manje bitno što ne ispadam ultra-kul baja u tom trenutku.

Da ne govorim da mnogi muškarci nose roze majice. Ono jes nije moj stil, ali ni ne osuđujem.
i qrčić od leda da pliva povrh...:cool::lol:

Jednom u Poreču u diskoteci vidim svi naručuju mišmaš - gore crveno (vino), dole žuto (gazirani sok od narandže).

Pogledajte prilog 1537918

Kad smo došli kući (društvo iz kraja), ajde i mi da pravimo. Odustali smo posle 3 litra vina i isto toliko fante jer nismo znali kako da sipamo a da ne pomešamo.
Posle nam neki konobar reko kako se to radi
A u cemu je fora da ne pomesas....

Back