- Poruka
- 89.907
sad kad se nešto razmislim, možda i imam roze majicu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ljubitelj roze ni na ženama, al praštamŠta ti je, jadna, skrivila?
to smo već radiliAjmo sad jednu temu ko plaća na dejtovima
I dalje ne razumem. Imaš li traumu vezano za roze boju?Nisam ljubitelj roze ni na ženama, al praštam![]()
Ne. Ne da sam svestan. Jednostavno mi ne prija ta boja. U najmanju ruku sam indiferentanI dalje ne razumem. Imaš li traumu vezano za roze boju?
Npr., znam zašto ne volim onu autentičnu crvenu boju na sebi. Neću da ljudi zveraju u mene više nego obično.Ne. Ne da sam svestan. Jednostavno mi ne prija ta boja. U najmanju ruku sam indiferentan
Ne znam da li je slučaj i kod tebe, ali često mislimo da ljudi obraćaju pažnju na nas, a realnost je da ih boli uvo.Npr., znam zašto ne volim onu autentičnu crvenu boju na sebi. Neću da ljudi zveraju u mene više nego obično.
I wish, I wish, I wish!Ne znam da li je slučaj i kod tebe, ali često mislimo da ljudi obraćaju pažnju na nas, a realnost je da ih boli uvo.
I think that people from Bosnia use word "kontam". People from Serbia often say "kapiram".Pa ne pametujem nego kontam onako...
jesi ti to neka lepotica, ili šta?I wish, I wish, I wish!
Nadam se i sanjam o tome.
Čak i u porodici imam Zverka koji ne može da živi bez da stalno blene u mene.
A ima i onio Srba koje savršeno boli uvo odakle je reč. U mom slučaju, volim da ubacim reči iz cele bivše YU, plus okruženje, plus engleski, francuski, nemački, japanski, španski i koji god mi se zalomiI think that people from Bosnia use word "kontam". People from Serbia often say "kapiram".
Ne, šta više!jesi ti to neka lepotica, ili šta?![]()
Haj još jednu poruku da ne budeš "zainteresovan!Ne, šta više!
Samo sam crtani film, što u biti i želim da budem.
Ima dve u meni. Jedna se obuče za karneval, a druga bi da se ispovraća na svaki znatiželjan pogled.
Oko je videlo telo, a Bog gleda na srce.
Uglavnom, dobila sam super ideju šta da radim večeras. Treba mi rum, kola i limeta. Čuj limeta... Limun, bre!
E, sad neću da budem ništa drugo!Haj još jednu poruku da ne budeš "zainteresovan!![]()
Još jednu!E, sad neću da budem ništa drugo!
Šta ti je život!
Meni nije problem da naručim roze koktel ako je ukusan.Najgora komb bi bila da naruči roze koktel i podeli račun na pola
Generalno, kokteli su ženska pića
i qrčić od leda da pliva povrh...Meni nije problem da naručim roze koktel ako je ukusan.
Ocena i kriterijum za koktel je ukus, znači kako se ja osećam dok ga pijem. Dakle moj lični užitak.
Sigurno će biti manje bitno što ne ispadam ultra-kul baja u tom trenutku.
Da ne govorim da mnogi muškarci nose roze majice. Ono jes nije moj stil, ali ni ne osuđujem.
Maitai rules!E vidiš…to je večno pitanje.
Postoje ljudi koji piju koktele jer uzivaju u njima i ljudi koji ih piju jer su inn, tzv. pozeri.
Ovi prvi, neki vole koktele sa kolom, neki sa sokovima, neki samo sa alkoholom. Ovi drugi nisu vredni pomena.
Moj favoriti su Mohito i Maitai![]()
A u cemu je fora da ne pomesas....Jednom u Poreču u diskoteci vidim svi naručuju mišmaš - gore crveno (vino), dole žuto (gazirani sok od narandže).
Pogledajte prilog 1537918
Kad smo došli kući (društvo iz kraja), ajde i mi da pravimo. Odustali smo posle 3 litra vina i isto toliko fante jer nismo znali kako da sipamo a da ne pomešamo.
Posle nam neki konobar reko kako se to radi
Како две врсте жестине са мало воћног пиреа могу бити женско пиће?Generalno, kokteli su ženska pića