Dokaz crno na belo sta je zig zveri!!!

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.715
Lepo je sve objasnjeno sta je zig zver!!! to je nesto sto daje drzava to jest sistem i zato nista ne prihvatati sta daje drzava, Znaci ako zelis da budes siguran da te nece prevariti satana i da ti da zig zveri vrlo prosto ne prihvataj nista sto daje drzava a i ono sto ti je dala baci to. Prvenstveno mislim na cipovane licne karte, pasose, vozacke, zdravstvene, platne kartice. Evo videa gde sve lepo objasnjavam u detalje:

Lepo je sve objasnjeno sta je zig zver!!! to je nesto sto daje drzava to jest sistem i zato nista ne prihvatati sta daje drzava, Znaci ako zelis da budes siguran da te nece prevariti satana i da ti da zig zveri vrlo prosto ne prihvataj nista sto daje drzava a i ono sto ti je dala baci to. Prvenstveno mislim na cipovane licne karte, pasose, vozacke, zdravstvene, platne kartice. Evo videa gde sve lepo objasnjavam u detalje:

pokrenuces peticiju?

Nije ti to zig zveri.
Morao bi da znas Bibliju da bi shvatio sta je zig zveri.
Zig zveri primaju oni koji slede Satanu a ne Boga.
A merila su u Bibliji.
Zig Zveri je simbolican, stvar duhovne prirode.
Kao sto oni koji sluze Bogu, Bog ih simbolicno obelezava za prezivljavanje,
spasenje i vecni zivot.
Dok oni koji sluze Satani dobijaju taj zig zveri i to ih vodi u unistenje.

Nije ti to zig zveri.
Morao bi da znas Bibliju da bi shvatio sta je zig zveri.
Zig zveri primaju oni koji slede Satanu a ne Boga.
A merila su u Bibliji.
Zig Zveri je simbolican, stvar duhovne prirode.
Kao sto oni koji sluze Bogu, Bog ih simbolicno obelezava za prezivljavanje,
spasenje i vecni zivot.
Dok oni koji sluze Satani dobijaju taj zig zveri i to ih vodi u unistenje.
Nije tebi lako, koliko goduna je trajala ta indoktrinacija u verovanje u gluposti?

Nije ti to zig zveri.
...................
Smatrao sam te pametnom osobom koja razmislja svojom glavom a ti verujes satanistima jer si ocigledno u nekoj verskoj sekti satanistickoj koja izvrce veru u sitnim stvarima i tako vara ljude koji su srcem za Hrista ali inteligencijom su slabi pa ih je lako prevroto.I zato vas ta sekta uci da je zig zveri duhovna stvar..

AKO SI INTELIGENTNA KAKO MOZES DA POMISLIS DA JE ZIG ZVERI DUHOVNA STVAR. PA KAKO CE TO DUHOVNA STVAR IMATI VEZE SA KUPOVINOM I PRODAJOM? U OTKROVENJU JE DIREKTNO NEDVOSMISLENO ZIG ZVERI POVEZAN SA KUPOVINOM I PRODAJOM. NAPISANO JE DA SE NECE MOCI NI KUPITI NI PRODATI BEZ ZIGA ZVERI. A KUPOVINA I PRODAJA SU VEZANE ISKLJUCIVO ZA MATERJALNE STVARI NI SA JEDNOM DUHOVNOM. ZNACI KUPOVINA I PRODAJA SE ODVIJAJU ISKLJUCIVO MATERJALNIM STVARIMA KAO STO SU NOVAC, PLATNA KARTICA DAKLE CIPOVI, ILI U BUDUCE CIPOVI U TELU BILO DA SU NANOCIPOVI ILI MIKROCIPOVI, BANKOVNI RACUNI KOJI SU KREIRANI U MATERJALNE STVARI KAO STO SU CIPOVI U RACUNARIMA.

Ali ti si zasllepljena jer si opsednuta nekim demonom jer si u sekti verskoj niosi Pravoslavka koja je jedina prava iskonska prava Hriscanska vera.

Je li vam lepo nacrtana ikonica na zigu, cak ne moze ni da se deinstalira, pa i vrapci su znali sta je zig dok ih je bilo na granama
1611345388969.png

Poslednja izmena:
Ima neka aplikacija Googla, prošlu noć mi se updejtovao i prvi put dobijam pitanje tipa, ne sećam se reči... ''Google te sluša?'' , pročitaj naglas!, ja blejim neko vreme i reko, hajd' da probam-pročitam naglas.
Ono praistorijsko sokoćalo od mog telefona otvori sam neka čuda bez da sam tipkala ili tražila sama nešto.
Auuu! Gadan trip, nisam zaspala par sati razmišljajući kuda to vodi i čemu je svrha. Ja pročitam reči i telefon odmah zna šta treba da radi...
Ali dobro, ja nisam imala prilike da vidim šta je ona SIRI, ALEXA i slični programi, za mene je ovo veliki BOOM!
Bezveze nešto, izvinite... :cvet:

Poslednja izmena:
Izvini ne znas Bibliju.
Ja sam u hriscanskoj veri a ti verujes u te satanisticke teorije zavere.
Zao mi je to sto si naveo nije zig zveri.
A to sto vredjas samo dokazujes da nisi hriscanin ili si samo na papiru ali ne na delu.
I jesam pametna i razmisljam svojom glavom i imam znanje i na temelju toga pisem.
I posto si pametna kakve veze duhovna stvar ima sa placanjem to jest sa kupovinom i prodajom? Posto u Otkrovenju nedvosmisleno pise da ko ne bude imao zig zveri nece moci ni kupovati ni prodavati. Ajde objasni. ja sam objasnio to sto sam objasnio a ti objasni tvoj stav a nemoj da skreces sa teme. To sto sam ti reko da si u sekti ja ne vredjam nego ti kazem istinu da ti otvorim otcii i da se vratis pravoj veri i da se spases.

I posto si pametna kakve veze duhovna stvar ima sa placanjem to jest sa kupovinom i prodajom? Posto u Otkrovenju nedvosmisleno pise da ko ne bude imao zig zveri nece moci ni kupovati ni prodavati. Ajde objasni. ja sam objasnio to sto sam objasnio a ti objasni tvoj stav a nemoj da skreces sa teme. To sto sam ti reko da si u sekti ja ne vredjam nego ti kazem istinu da ti otvorim otcii i da se vratis pravoj veri i da se spases.
Otkrivenje je puno simbola pa tako i to je simbolika.
Pa vec sada su neki prodali dusu imaju taj zog zveri i imaju cak cip pod kozom kao sredstvo placanja.

evo dokaz da je to duhovna stvar

Otkrivenje 16
2 Prvi anđeo je otišao i izlio svoju posudu na zemlju.
I pojavili su se bolni i užasni čirevi na ljudima koji su imali žig zveri i koji su se klanjali njenom kipu.

Dakle oni koj ise klanjaju njenom kipu ili liku
To je obozavanje zveri - Sotone.

Otkrivenje 13
16 Prisiljavala je sve ljude – male i velike, bogate i siromašne, slobodne i robove – da prime žig na desnu ruku ili na čelo,+ 17 tako da niko ne može ni da kupuje ni da prodaje, osim onoga ko ima žig – ime+ zveri ili broj njenog imena.+ 18 Za ovo je potrebna mudrost: Ko je razuman, neka izračuna broj zveri, jer je to čovekov* broj. A broj zveri je 666.+

Zig na celu - znaci simbolicno uticaj Sotone na neciji um
a ruka - oznacava dela...
Oni koji nemaju zig Sotone mogu imati problema u ovom svetu sto se tice svakodnevnog zivota zaposlennja itd
jer se ne kompromituju.
Zna se da je trgovacki svet neposten.

Poslednja izmena:
Izvini ne znas Bibliju.
Ja sam u hriscanskoj veri a ti verujes u te satanisticke teorije zavere.
Zao mi je to sto si naveo nije zig zveri.
A to sto vredjas samo dokazujes da nisi hriscanin ili si samo na papiru ali ne na delu.
I jesam pametna i razmisljam svojom glavom i imam znanje i na temelju toga pisem.
Da razmisljas svojom glavom ne bi dozvolila da ti dete umre jer dobijas da primi tudju krv iako je to jedino nacin da prezivi....

Otkrivenje je puno simbola pa tako i to je simbolika
Opet teoretises i skreces sa pitanja koje sam ti postavio. Pitanje je JASNO da jasnije ne moze biti kakve veze ima duhovna stvar sa kupovinom i placanjem a sto su akcije materjalne prirode jer se vrse materjalnim stvarima tipa platna kartica, papirni novac za sada dok ga jos nisu ukinuli i ubuduce sa cipovima u telu???

Шта је мамона?
Novac, materijalno bogatstvo.
Dakle imamo sa religijske strane upozorenje da su to dvoje suprotnosti, nikako ne idu zajedno.
Ti savremenom čoveku kad kažeš da je Bog suprotno od Mamona, ima da te samo oduva-koji će mi Bog ako ne da novac da platim svoje dažbine?!
Ali, ok... Ima i za to objašnjenje, ali nema ko da sluša, već negde na početku Svetog Pisma nam je rečeno da smo slabi na slušanju. Bog zna kakva smo mi tvorevina, zna šta od nas može da očekuje. Stvorio nas je, dao nam je slobodnu volju, i mi idemo samo ka materijalnom, gradimo čitav svoj život materijalno, bez Boga. Mi isterujemo Boga iz Njegove tvorevine, mislimo da će to da nam pođe za rukom. Neće!

Poslednja izmena:

Back