- Poruka
- 235
NEUM.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako budete dobro sa hrvatima, mozda vam i daju da letujete u Neumu...
Dodjite u Neum kad hocete a ako to ne onda ili Tusrka ili Grcka to cu vase bratske zemlje ako ne i familijarne

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NEUM.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako budete dobro sa hrvatima, mozda vam i daju da letujete u Neumu...
Da te citiram zapamti da je to uvijek BIH![]()
Ja sam pitala ,jel ti bas volis da zivis sa Srbima?Neznam za tebe mi zivimo sa njima ....ali ti ni sam sa sobom nemozes![]()
Ako bude postojala do tad...Bio sam nekidan na jednoj konferenciji o evropskim integracijama. Tom prilikom, neki visoki zvanicnici su mi rekli da BiH nece uci u EU prije 2016.
Posteno, zao mi te pa cu te pustati da uzivas u licnom uverenju i laznoj nadi i naravno snu..
Moze u tvojoj glavi da bude BiH, ne znam ti sta, ali REPUBLIKA SRPSKA je ono sto jako boli.. pa ti sad mozes da pises sta zelis..
Ja to znam, to znas i ti, i dzaba ti je da pises miliona slova ovde.![]()
Pa zivimo mi s takvima vec nekoliko stotina godina ali nikad koimad teritorije ne izgubismo i to jos fda se proglasi nezavisnom drzavom kao Kosovo...sto boli ..boli jel tako...sanjaj...nada posljednja umire![]()
...........pa nemate ni vi![]()
dodji u Neum slobodno na plivanje samo za tebe kurs besplatnog plivanja .a ne na adi CIGANliji
i na cevape a ako ne budes dobar-a mozda te kakv pijani ercegovac zdrma flasom ili ne daj boze kakakv bosanac pita da te izvede da te upozna sa okolinom
sto je nase nase je al ada Ciganlija je extra
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta rece i osta ziv...
Svasta... da li si isao u skolu ili si samo zavrsio vecernji tecaj da naucis pisati hrvatskim jezikom..
Nekad su franjevci organizovali te vecernje skole, pa mozda si bio polaznik neke od tih..
sta bi maca pojela jezik...cim vam se uzvrati s kosovom tu uvijek nastane tajac