Jasno je kao dan ,da je ta koalicija vec de fakto formirana i vrlo verovatno potpisana izmedju "nejakog" Voje i ovog drugog po imenu Vjeko-vojo.
Ne cude mene radikali bas nisata ,od njih smo navikli na sve ,pa ti su se maltene do juce sastajali sa Sadamom Huseinom ,Anvarom El Asadom i Kim IL Dzongom,od njih me nista ne moze iznenaditi,ali ove "preposetene narodnjake" ,ove jajare i licemere iz DSS, e takve majka jos nije rodila ,to pogotvu vazi za njihovog vrlog vodju "nejakog" Vojislava.
Zasto ***** ne izadju na TV i kazu :"da mi smo se dogovorili o formiranju nove vlade",cega se to pi..e plase...gubitka glasova onoh koji su "nejakog" Vojislava izabrali 2000.god. za predsednika ili neceg drugog.
Gde su Veljini bageri,kojima je rusio koaliciu SPS-SRS 5.Oktobra ,nije covek mogao ziveti od njegovog hvalisanja i mlacenja o bagerima i kamionima....evo sad ta bitanga i lopovcina ulazi u koaliciu bas sa tima istima koje je rusio i koje je bi,da su mu dozvolii vesao po banderama na Terazijama.
Fuj bagre jedna,kako vas nije sramota da kresete ovaj narod u zdrav mozak......doduse ,kakav narod takva i ..........
Sporazum Koštunice i Šešelja
Autor: Ekipa „Blica“ | 19.04.2008 - 07:02
Lideri DSS i SRS Vojislav Koštunica i Vojislav Šešelj potpisali su sporazum o formiranju zajedničke vlade u kojoj je DSS-u zagarantovano mesto premijera i ministarstva ekonomije, pravde i ministarstvo za Kosovo i Metohiju. Kako saznaje „Blic“, informaciju o tome je u Demokratsku stranku doneo jedan visoki funkcioner DSS.