Dogovor DSS - SRS?

Sta mi naprica...Ti si stvarno ono...Pa bilo da radis u drzavnoj (koje vise ne postoje od dolaska dosmanlija) firmi ili u privatnoj nebi ti bilo svejedno da li ces izgubiti posao ili ne...Cale je preprodavao benzin od svercera,jer je moralo od necega da se zivi...I kao trece,ja cu hvala bogu zavrsiti ovaj pravni fax i bit ili sudija ili advokat,a to brisanje prozora bi mogli obavljati neki siroti fizikalni radnici sa nezavrsenom osnovnom,ali pod vama demosima i njih cete skloniti sa ulice,da umru od gladi...

I ti preprodavanje benzina nazivas zivotom???
Zalis za tim vremenima???
Zelis da se vrate???

Jasno je kao dan ,da je ta koalicija vec de fakto formirana i vrlo verovatno potpisana izmedju "nejakog" Voje i ovog drugog po imenu Vjeko-vojo.

Ne cude mene radikali bas nisata ,od njih smo navikli na sve ,pa ti su se maltene do juce sastajali sa Sadamom Huseinom ,Anvarom El Asadom i Kim IL Dzongom,od njih me nista ne moze iznenaditi,ali ove "preposetene narodnjake" ,ove jajare i licemere iz DSS, e takve majka jos nije rodila ,to pogotvu vazi za njihovog vrlog vodju "nejakog" Vojislava.

Zasto ***** ne izadju na TV i kazu :"da mi smo se dogovorili o formiranju nove vlade",cega se to pi..e plase...gubitka glasova onoh koji su "nejakog" Vojislava izabrali 2000.god. za predsednika ili neceg drugog.

Gde su Veljini bageri,kojima je rusio koaliciu SPS-SRS 5.Oktobra ,nije covek mogao ziveti od njegovog hvalisanja i mlacenja o bagerima i kamionima....evo sad ta bitanga i lopovcina ulazi u koaliciu bas sa tima istima koje je rusio i koje je bi,da su mu dozvolii vesao po banderama na Terazijama.

Fuj bagre jedna,kako vas nije sramota da kresete ovaj narod u zdrav mozak......doduse ,kakav narod takva i ..........

Sporazum Koštunice i Šešelja
Autor: Ekipa „Blica“ | 19.04.2008 - 07:02

Lideri DSS i SRS Vojislav Koštunica i Vojislav Šešelj potpisali su sporazum o formiranju zajedničke vlade u kojoj je DSS-u zagarantovano mesto premijera i ministarstva ekonomije, pravde i ministarstvo za Kosovo i Metohiju. Kako saznaje „Blic“, informaciju o tome je u Demokratsku stranku doneo jedan visoki funkcioner DSS.

Lideri DSS i SRS Vojislav Koštunica i Vojislav Šešelj potpisali su sporazum o formiranju zajedničke vlade u kojoj je DSS-u zagarantovano mesto premijera i ministarstva ekonomije, pravde i ministarstvo za Kosovo i Metohiju. Kako saznaje „Blic“, informaciju o tome je u Demokratsku stranku doneo jedan visoki funkcioner DSS.

N I K I T O V I C...

I shta je iznenadjujuce u ovoj vesti?
Kao glasachi DSS-a ne znaju zashto je Voja oborio vladu?
Pa bilo bi glupo da ju je oborio da bi posle izbora ponovo pravio koaliciju sa "demokratama".
Onda bi se postavlio pitanje-chemu izbor?
DS se nada da oni manjine i LDP mogu da nakamche vishe od Radikala,SPS-a i DSS-a shto je SF.
DSS sigurno ide na drugu stranu,da nije tako ne bi raspushtao vladu da bi je ponovo pravio sa istim likovima.
Shta nije jasno?

Back