Dogovor DSS - SRS?

E opet se slazemo... :lol:
Nego kako raste broj tih sa ispranim mozgovima posto su 90e iza nas.

Naravno da se slazemo. Zovete Albance siptari, Rome cigani, Bosnjake balije i muslimani. Ne volite Madjare i Hrvate. Sve znaci mrznje.

A ne znam kako se povecava broj ispranih mozgova. Pa zar Sloba nije imao vecinu u Srbiji plus jos kradikali. Taj broj se mogao samo smanjiti i smanjio se.

Naravno da se slazemo. Zovete Albance siptari, Rome cigani, Bosnjake balije i muslimani. Ne volite Madjare i Hrvate. Sve znaci mrznje.

A ne znam kako se povecava broj ispranih mozgova. Pa zar Sloba nije imao vecinu u Srbiji plus jos kradikali. Taj broj se mogao samo smanjiti i smanjio se.

Pa kako ih je bilo manje 2000. Kako ih je bilo manje prosle godine. Nekad sam i ja bio "demokrata", a ne "budala".

ja imam 14 godina(u nekim postovima sam pisao drugacije - da bi bilo zanimljivije) i ne daj boze ovo stro pise u naslovu - onda bih ja prvi izasao na ulice, bili bi organizovani protesti protiv ovih seronja gore cim bi se osetili njihovu vlast

Ako se oni docepaju vlasti - slasti, nece ti upropastiti samo detinjstvo i mladost, nego ce ti sjebati ceo zivot.

Daj mani da plasis dete.Ja sam lepo ziveo kod Slobe.Cale lepo prodavao benzin,keva radila u drzavnoj firmi,a sad? Kevina drzavna firma likvidirana,benzin za caletovu trgovinu ukinut i sta sad? Detinjstvo mi je bilo lepo,a mladost,bar na njenom pocetku- gorka kao biter lemon...

Прљава кампања поново на делу!!! Ово што ради ДС уз помоћ медија Блиц-а и Б92 је у најмању руку срамотно! Ово исто су радили и за претходне изборе, а све у циљу компромитивања ДСС-а (на радикале прича о међусобној коалицији нема негативног утицаја). Класична фора, ко има мало боље памћење сетиће се како је за прошле изборе Блиц објавио вест о коалицији ДСС-а и Радикала, а затим Б92 на свом сајту обајви исто то. Али пошто они добро знају да је вест измишљена, они на свом сајту лепо напишу да је то објавио Блиц (да се Б92 не би компромитовао за изношење лажи, јер опште је познато да они износе само истините вести :roll:). Сада је ситуација потпуно иста, само што су се сад сетили да у причу убаце Шешеља (таква прича може много више да нашкоди ДСС-у). Значи, опет је Блиц први објавио ту вест, а после пар сати и Б92 при томе опет наглашавајући у тексту да је ту вест објавио Блиц.
Очигледно је да оваква прљава кампања пали код доста људи, што се види и из већине постова који су овде написани. Штета што мало људи овде нема очи да сагледа ситуацију на прави начин.

П.С.
Сад бих стварно волео да после избора владу формирају Радикали и ДСС у инат овом олошу из ДС-а.

Daj mani da plasis dete.Ja sam lepo ziveo kod Slobe.Cale lepo prodavao benzin,keva radila u drzavnoj firmi,a sad? Kevina drzavna firma likvidirana,benzin za caletovu trgovinu ukinut i sta sad? Detinjstvo mi je bilo lepo,a mladost,bar na njenom pocetku- gorka kao biter lemon...

Ti si ondaK jedan od retkih. Keva ti bila na drzavnim jaslama, matori stajao pored dzade i prodavao flase sa benzinom, a mozda i dilerisao. Zar je to zivot? Pa TI plasis decka, ali mali je pametniji od tebe. Samo sad ce ti Luk Oil prodavati benzin, ti eventualno mozes da brises sofersajbne na njihovim pumpama i to starijim gospojama, pa ce ti udeliti koju kintu i ustinuti te za dupe.

Sada ce i vencanje uskro.

Stvarno je glup da vise sakrivaju svoju vezu:lol::lol::lol::lol::lol:

2vdcw.jpg

Ti si ondaK jedan od retkih. Keva ti bila na drzavnim jaslama, matori stajao pored dzade i prodavao flase sa benzinom, a mozda i dilerisao. Zar je to zivot? Pa TI plasis decka, ali mali je pametniji od tebe. Samo sad ce ti Luk Oil prodavati benzin, ti eventualno mozes da brises sofersajbne na njihovim pumpama i to starijim gospojama, pa ce ti udeliti koju kintu i ustinuti te za dupe.

Sta mi naprica...Ti si stvarno ono...Pa bilo da radis u drzavnoj (koje vise ne postoje od dolaska dosmanlija) firmi ili u privatnoj nebi ti bilo svejedno da li ces izgubiti posao ili ne...Cale je preprodavao benzin od svercera,jer je moralo od necega da se zivi...I kao trece,ja cu hvala bogu zavrsiti ovaj pravni fax i bit ili sudija ili advokat,a to brisanje prozora bi mogli obavljati neki siroti fizikalni radnici sa nezavrsenom osnovnom,ali pod vama demosima i njih cete skloniti sa ulice,da umru od gladi...

A shta ti radish...:lol:...ovog u zatvor...ovog streljati...ovi ce pobeci...to se mozhe kod tebe...i zato nije potrebna struchna pomoc...ja barem nisam destruktivan...kao ti...a i rekoh ti da me se manesh...do proglashenja izbornih rezultata...onda mozhemo...
:lol:

Lazes. Nisam rekao da nekoga treba streljati. Ne vidim zasto bi bilo destruktivno uhapsiti lopova? Manucu te se, nije mi zanimljivo da slusam neistine i vredjanja.

Back