Dogo Argentino

• Začetnik teme Začetnik teme tango
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sta vi mislite o ovom psu? Ocene od 1 -10

• 1

• 2

• 3

• 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja sam se bas brinula kakve se usi da mu budu.Super su mu ispale,i sto ti kazes podigle su se isti dan.Njemu su krace,ja vise volim takve.
A Kolbas je bas dosta pasa kupirao i komsijine staforde,koji su izlzbeni psi. Meni bilo malo bezveze to sto dolazi kuci.
Ja sam imala prepororuku za jednog veterinara u StaroJ Pazovi i stvarno sam prezadovoljna sa usima.

Dragi odgajivaci najbolje rase, imam jedan problem sa mojim psom i voleo bi ako neko moze da mi pomogne... Star je 5.5 meseci, moj brat ima psa koji je iz istog legla kao moj... imam problem sa mojim sto nikako ne uspevam da ga ugojim, raste lepo kao i njegov brat mozda za 2cm nizi ali je znatno sitniji i mrsaviji... pre sam ga hranio 5x na dan a sad samo ujutru i uvece nije toliko loseg apetita ali jede po malo mrljavo, davao sam mu tablete protiv parazita i dajem mu svakodnevno vitamine i kvalitetnu hranu i nikako da ga ugojim, jede uvek koliko hoce i uvek mu ostane, davao sam mu granule ali ih vec jedno dva meseca ne jede zato sto isipe uvak kad mu ih dam... veseo je i igra se samo me sramota da ga setam onako mrsavog uvek sam imao dobro uhranjene pse... da li neko zna mozda gde gresim? voleo bi da zajedno nadjemo resenje za mog psa. unapred hvala! mozete me kontaktirati na slava_peric@hotmail.com

Pozdrav Slavo,ako je sve tako kao sto ti kazes,mozda mogu da ti pomognem,otvori psu usta i polako
mu pritisni koren jezika na dole i pogledaj da li su mu upaljeni krajnici,jer to zna da muci ovu rasu
koja ima problem imunoloske prirode,ako su upuljeni ti ga hitno odvedi kod veterinara dok ne predje
u hronicnu upalu,pricam ti iz licnog iskustva.

Cao drugari!!! Anci nam je otputovala-pozdrav za nju i nadam se da ce lepo uzivati
koliko se to moze u kisnom Londonu!!!
Slavko,nemoj da se brines i moj pas je isto tako bio malo mrsaviji
sto ja kazem-kao da je iz Etiopije!!!:sad2:
Prva i najosnovnija je da je redovno ociscen od glista
Druga stvar je da se pas sa , meseci hrani 4 puta dnevno!!!
Sad je u periodu kad raste ,jako su mu potrebni vitamini i najbolje ga je hraniti granulama i ako nece da ih jede,ponudis mu ukoliko odbije sklonis posudu
pa to isto ucnis za jedno polasata i tako u krug dok ne ogladni-veruj mi ima da ih smaxe samo tako!!!
J asam mojoj Beli davala u tom periodu Belkando,imaju veliku kolicinu ribljeg brasna fantasticno mirisu pa nismo imali problema inace ni ona nije neki ljubitelj granula
ali kad joj ne dajem nista drugo naravno da mora da ih jede!!!

Pokusaj i zelim ti puno uspeha!!!

Narode kad sam kupio stene bilo je besprekorno belo, a kasnije mu se pojavile 5 tackice po telu crne, negde sam procitao da to nije dobro... Da li moze neko da mi objasni kako se to desilo? Gledao sam sad slike vasih pasa i primecujem da neki isto imaju taj problem... Cudim me jer da ne je to strasno i nasledno ne bi mu preci bili sampioni, rodovnik mi se stvarno mnogo svidja...

cao drugari:D
ja da vam se javim...
london nije uopste kisovit,.lepse je vreme nego kod nas...
kucica slabo ima,.lutalica nema uospte.
pre neko vece sam u pabu videla jednog staforda,ustvari nesto sto bi trebao da bude staford,jer meni vise lici na pita.izlizao me mali,blesav je...
ovde je dogo zabranjen i ja mog glavonju nisam mogla da povedem.
bas mi nedostaje moj ludak..
slavo.ne brini za tufne,vecina pasa ih ima.kako stari dobijace ih sve vise...
blago vama svima sa vasim psima
pozz odavde

cao drugari:D
ja da vam se javim...
london nije uopste kisovit,.lepse je vreme nego kod nas...
kucica slabo ima,.lutalica nema uospte.
pre neko vece sam u pabu videla jednog staforda,ustvari nesto sto bi trebao da bude staford,jer meni vise lici na pita.izlizao me mali,blesav je...
ovde je dogo zabranjen i ja mog glavonju nisam mogla da povedem.
bas mi nedostaje moj ludak..
slavo.ne brini za tufne,vecina pasa ih ima.kako stari dobijace ih sve vise...
blago vama svima sa vasim psima
pozz odavde

Pozdrav Trojo :bye:
Lepo se provedi. Bas ti zavidim, nisam bila u Londonu.. pa prosetaj se do Notting Hill, ako naidjes na mali butik Alice & Astrid napari oci za nas. :rumenko: :):)

Back