Dogo Argentino

• Začetnik teme Začetnik teme tango
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sta vi mislite o ovom psu? Ocene od 1 -10

• 1

• 2

• 3

• 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Trojo,mislim da je Acin pas bio u intermediji kao i Uran,a pobedio je Urana zato sto ima makazasto
zubalo,nisam se bas najbolje informisao,ali kad sam cuo i video ko je pobjedio Urana,veruj mi da vise
nista nisam hteo da pitam,a kako ti se svidja Uran?

Trojo oboje smo baxuzi sto se tice izbacivanja leve sape u stranu,i mog psa to isto muci,a isto tako
mu je hodao i trcao deda Pampero i tata Viktor tako da znas da je to zbog genetike,a koliko se
secam i tvoj pas je od Viktora i Hastorije,gresim li?

Da,u pravu si,to je genetika. To mi je i Braca rekao na proslom cacibu,posto sam vodila kuce sa sobom.
Ne gresis,od njih je.
Uran mi je svidja,deluje mi kao prvi lovac.Videla sam ga ja odavno. Steta za usi.

Sa ovim da bas nema nikakve veze se ne bih slozio. U nastanku DA rase koriscena je Bordoska Doga i Nemacka Doga ( Veliki Danac). I to da bi se dobio mocan ugriz koji ima Bordoska doga, a Danac je koriscen u nastanku zbog svoje velicine.

Ono sa cim se slazem sa Misom jeste naziv Dogo Argentino ( Argentinski pas ) a ne Argentinska doga.

Pozdrav M kako je stara cura;)

A ti Trojo nemoj da lažeš ljude ti nemaš DA kući ti imaš medveda :rotf::hahaha::lol:

Pozdrav Maki :) Dobro je, kuc kuc. Radili smo testove i prosli sjajno, nemam brige vise. Kupidon kako je? Hajde kada nadjes vremena casti nas sa par fotki. :)

A neka ga :) Ne znam kako je bilo vreme kod vas ali danas je bilo savrseno za setnju, ako ste iskoristili jos bolje.

To bas htedoh da pitam, koja je ta odgajivacnica, nigde ne mogu da nadjem bilo kakav info o njima. A volela bih da ih posetim kada budem uzimala stene.

Nije tajna,usi je iskupirao Djordje Kolbas,a i Uranu je isti covek radio.Ostavio je malo duze usi ali
cisto sumnjam da je to razlog zasto nije podigla usi,iskupirana je sa 9 meseci isto kao i moj Eol koji
je isti dan podigao usi,i sumnjam da cu je izlagati.

Back