Dogo Argentino

• Začetnik teme Začetnik teme tango
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sta vi mislite o ovom psu? Ocene od 1 -10

• 1

• 2

• 3

• 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
E,nisam htela nista unapred da pricam;)
Inace sam ovu siku `ukrala` sa Markovog sajta,nisam jos stigla da ga slikam.
Mnogo je klempav,izvali se na pod da spava,nece da se gnjavi i laje sa terase:lol:
Hvala :heart:

Trojo hvala za sajt, da li mi se svidjaju pa kolko ja znam Victor divina fortitudo ne moze da ti se ne svidja :hahaha:on je po meni najbolji pas na ovim prostorima a i sire. Trojo boljeg dogica nisi mogla da odaberes ajde sad uzivaj pa se pisemo:bye:

Ih, za malog gauchosa.. :) Sto je najbolje mozes da biras, ovde koliko znam nema bas ozbiljnih dresera. Covek sto je radio sa Sarom, jedino njega znam.. samo sto su njih ostavili na dresuri ne znam koliko dugo. Ne bih ostavila mog kuconju, ipak je bolje da se bude tu dok traje dresura, sto je sigurno - sigurno je. Tako mi je bila simpaticna prica.. on je privi bio na dresuri i kad se vratio Sara skace, raduje se, hoce da se igra.. a on kao sad' je cool sav vazan jer je dresiran, ne poznaje je. :lol: Ma, ja ne mogu docekati svoju curicu. :D

Buduća mama se smije :)

TFkZNLYjHZFD9ZKT.jpg

Naravno da nije:D na prednjim
Nisu ni tufne po kozi,vidim da si spomenuo negde.
Mali je super:D
Jako je osetljiv,sve oseti i lajavac je.Ima dva meseca i par dana.
Sta radi tvoj mali?

Poslednja izmena:
Ucis ali definitivno znas dosta:)
Moj mali uzivka ,setka zeza se danas je primio jos jednu vakcinu protiv korona virusa ali ima peti prst na zadnjim nogama i vet mi predlaze da mu ih sece. Samo ne znam posto mi kazu da nije to bas neki veliki problem a usi necu da mu kupiram ne bih da ga uspavljuju i kasape...
A kazi mi ne znam kako to ide. Hoce li tvoj slatkis biti Santo od marijanovica ili Santo divina rotitudo.Stavi neku slicku:bye:

Josipa dobro nam dosla. Posetila sam sajt, odlican je, i psi su vam jako lepi. Ovo nam je svakako dobrodoslo, mislim prvenstveno na buduce vlasnike, uvid u odgajivacnice van Srbije. Za sest meseci do godinu, mozda vas posetim za jednu lepu zenku. :)

Za dresuru, pa sta znam i jeste i nije skupo a definitivno je bacanje novca ako se dresura ne odrzava. Ja necu davati kuconju na dresuru jer zadovoljstvo mi je da radim sa njima. Inace mislim da svako moze da dresira psa, ako uziva u tome i ima dovoljno vremena i strpljenja.

Zahvaljujem svima na dobrodošlici :)

Evo malo potomaka iz prošlog Amalinog legla, sada će navršiti godinu dana

Coraje El Rey de las Pampas

B2eRNdS4t38Hes6_.v.jpg

Chunchu El Rey de las Pampas

7A_GNxGnhx1Y2AkJ.jpg

Catriel El Rey de las Pampas

injSTy8V1ifKWP4U.jpg

Corazon El Rey de las Pampas

116.jpg

Cholita El Rey de las Pampas

gorica_08%20(3).jpg

gorica_08.jpg

Ima ih naravno još, ali da vas ne zatrpam previše sa slikama :lol:

Coraje je prvobirani muzjak, pa i mora da bude lijep :super:
Ma ja sam sa svim štencima jako zadovoljna, što je još bitnije, njihovi vlasnici su prezadovoljni i sretni.
Mi se polako pripremamo za dolazak novih malisana, kotilica je spremna i nestrpljivo cekamo taj dan :)

Back